Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(raskilaa @ 2013 01 31, 21:17)
Sveikos darbštuolės, gal galite patarti kokį laką nusipirktii, kad netamsi ruda spalva būt??? man prie uniformos ryškių spalvų nelabai galima sad.gif

čia prie uniformos? gal nekorektiškai paklausiu, ar pilnametė esate? blush2.gif
ir iš ilgalaikių, su perlamutru be perlamutro?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 19:53)
Vakarykštis idomesnis lakavimas

HG 01364 (3sl.) + mėlini birūs blizgučiai viena foto su blicu kita be blico
user posted image
user posted image

spalva pasakiska, o ir seip nagai pasakiskai graziai atrodo wink.gif
Atsakyti
labas merginos blush2.gif na nusipirkau as HG pagrindus,o laka nuo senesnio pirkimo turejau kinieciu kazkoki ir dar neaisku kokio senumo 4u.gif . Na ir ka puoliau vakar lakuotis viskas viko gerai grazu,bet va siand ziuriu kad vienas nago lakas kaip ir sutrukes o kito krasciukas vos atsilupo doh.gif verysad.gif tai ir dbr mastau ar kazka blogai padariau ar del to kad lakas fufliukas g.gif .Ka manot? o gal per mazai naga pasiausiau,na laukiu patarimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 20:47)
čia prie uniformos? gal nekorektiškai paklausiu, ar pilnametė esate? blush2.gif
ir iš ilgalaikių, su perlamutru be perlamutro?

Greičiausiai darbe uniforma;) man patinka rudenine šviesi ruda, nepamenu jos pavadinimo doh.gif
Atsakyti
Merginos, kurios emet siuos lakiukus ar bandet kuri? Kaip jums tiko ir/ar patiko?
http://allegro.pl/ja...2919079631.html
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 18:00)
nu visus bandymus ir pabandymus prašome pranešti garsiai  mirksiukas.gif

Na ka naktinejau naktinejau, ir magejo baisiai isbandyti.. doh.gif lotuliukas.gif
Radau viena atkerusi savo nagiuka, tai ant greicio ji perlakavau, o kita pabandziau ant paletes, va pasirodau:
user posted image
Ant nago dariau, kaip Ingeborita2 pasiule, lakavau balta, tada 2 sl. juodo, bet ne visa naga,ir paskui 2 sl. geltono aplink, deja mano geltona pasteline, tai va rezultatas toks, jei butu ryski, geriau atrodytu.. 4u.gif
Ant paletes, tiesiog 2 sl. HG juodo ir ant virsaus kazkokia Supernails ruzava 2 sl. (cia nepalikau jokio tarpelio, tiesiog ant virsaus).. 4u.gif
Akriliniais nepiesiau, nes neturiu tokiu ryskiu spalvu.. ax.gif blush2.gif
Ir atsiprasau, uz nelabai kokybiska naktini darbeli.. 4u.gif Tiesiog taip knietejo isbandyti, kad uzmigti negalejau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jusu simta kart tvarkingiau nei tame vaizdelyje smile.gif
Grazu man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 01, 01:46)
Na ka naktinejau naktinejau, ir magejo baisiai isbandyti..  doh.gif  lotuliukas.gif
Radau viena atkerusi savo nagiuka, tai ant greicio ji perlakavau, o kita pabandziau ant paletes, va pasirodau:

drinks_cheers.gif Šaunuolė 4u.gif
man tai gražu thumbup.gif mirksiukas.gif ir tvarkinga..... na reiks šiand. darbe pabandyti, jei bus laisva akimirka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Psirodziau FB, pasirodau ir cia. Nuostabi spalvyte PN 8.10. Foto neatitinka realios spalvytes, ji tokia tamsus koralas, labai wub.gif Ir kas keisciausia - labai maloniai dengias 4u.gif
Menuliukai - birus blizgutis 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 01 31, 22:19)
labas merginos blush2.gif  na nusipirkau as HG pagrindus,o laka nuo senesnio pirkimo turejau kinieciu kazkoki ir dar neaisku kokio senumo 4u.gif . Na ir ka puoliau vakar lakuotis viskas viko gerai grazu,bet va siand ziuriu kad vienas nago lakas kaip ir sutrukes o kito krasciukas vos atsilupo doh.gif  verysad.gif  tai ir dbr mastau ar kazka blogai padariau ar del to kad lakas fufliukas g.gif .Ka manot? o gal per mazai naga pasiausiau,na laukiu patarimu bigsmile.gif

Man atrodo kaltas bus prastas kinietiskas lakas 4u.gif
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 01, 01:46)
Na ka naktinejau naktinejau, ir magejo baisiai isbandyti..  doh.gif  lotuliukas.gif

Man labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O kaip FB rasti ir paganyti akis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 02 01, 12:02)
O kaip FB rasti ir paganyti akis?  g.gif

http://www.facebook....4...=ts&fref=ts smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 20:53)
Vakarykštis idomesnis lakavimas
4788/7288042/IMG_20130130_131606-vi.jpg[/img]

grazu,o ziurekit TOP'a atskira turit ?nes pagalvojus gi vistiek blizgucio patenka i topa paskui kaip kitus nagus lakuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 19:35)
o aš va noriu pasibėdavoti  doh.gif
ot išsiauklėjau klientes doh.gif , kad db ateina ir pirmas klausimas:
-Ką naujo turit, ar ką naujo sugalvojot?
ir pasakai ,kad nieko,tai toks būna gilus ir garsus atodūsis, kad siaubas....
Ot išsiauklėjau lotuliukas.gif  ir db nžn ką su tuo daryti, gal sakau liepti lai su nuotaukom ateina, kaip senais laikais ateidavo su foto noriu taip ar anaip...
Pas Jus taip nebūna?
Papildyta:
dar jis vadinamas REVERSE  LAKAVIMU

skaitineju ir prisiminiau tuos gerus laikus kaip dirbau,tai lygiai tas pat atrodo kasdien minimum po 5 naujoves turi atkalti,jai ne atodusis geras buna biggrin.gif
Papildyta:
labai grazi spalvu palete

http://www.chickette...oom-display.jpg
Atsakyti