Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 20:11)

šitas lakavimas vadinasi BORDER ir radau vaizdelį... BORDER NAILS VIDEO

Na man tie ant juodo spalvoti ziauriai graziai atrodo.. thumbup.gif
bet jau kai paziurejau vaizdeli kaip daryti, tai vos is kedes neiskritau..tokios terliones.. doh.gif schmoll.gif Bent jau ant baltu nagu juodu akrilu su plonu teptuku, manau tikrai galima ir be terliones apvesti naga.. 4u.gif
Kazkaip galvoju, kad ta ideja po apacia balta deti ir palikti krasciukus kitai spalvai, gal visai ir nieko.. g.gif bet mastau, kad gal eitusi ir su gerai pigmentuotu akrilu spalvotu ant juodo graziai apipiesti.. g.gif reiks isbandyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 31, 17:52)
  bet mastau, kad gal eitusi ir su gerai pigmentuotu akrilu spalvotu ant juodo graziai apipiesti.. g.gif  reiks isbandyti... ax.gif

nu visus bandymus ir pabandymus prašome pranešti garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 17:00)
nu visus bandymus ir pabandymus prašome pranešti garsiai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir su vaizdine medžiaga rolleyes.gif

nes googlėj dauguma vaizdelių nevykę (kreivi šleivi), gal čia tikrai misija neįmanoma unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau sugrįžot 4u.gif Daugiau nepabėgit, ir mus lepinkit darbeliais 4u.gif O facebooko Jūsų uždara grupė, ar galima ir neprisijungus akis paganyti?
Atsakyti
Vakarykštis idomesnis lakavimas

HG 01364 (3sl.) + mėlini birūs blizgučiai viena foto su blicu kita be blico
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 18:53)
Vakarykštis idomesnis lakavimas

[size=7]

bigsmile.gif Super duper,vis dar shventemis atsiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 31, 20:04)
bigsmile.gif Super duper,vis dar shventemis atsiduoda biggrin.gif

Dar taip.... reik gi naujus blizgučius išbandyti wink.gif lotuliukas.gif
O tu jau papirkai blizgių, ar man reiks tau nupirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 31 sausio 2013 - 19:11
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 19:11)
Dar taip.... reik gi naujus blizgučius išbandyti wink.gif  lotuliukas.gif
O tu jau papirkai blizgių, ar man reiks tau nupirkt  lotuliukas.gif

Niekur nebuvau, nieko nepirkau, sedziu su snargliu ir tempa biggrin.gif Viena ka grazaus galiu padaryti-tai snargliu nagus patashkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif siuo metu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 31, 19:19)
Niekur nebuvau, nieko nepirkau, sedziu su snargliu ir tempa biggrin.gif Viena ka grazaus galiu padaryti-tai snargliu nagus patashkyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  siuo metu doh.gif  doh.gif

Aš irgi doh.gif jaučiu šia žiema nepasveiksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 31, 20:19)
Niekur nebuvau, nieko nepirkau, sedziu su snargliu ir tempa biggrin.gif Viena ka grazaus galiu padaryti-tai snargliu nagus patashkyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  siuo metu doh.gif  doh.gif

QUOTE(Indrushka @ 2013 01 31, 20:36)
Aš irgi  doh.gif jaučiu šia žiema nepasveiksiu  verysad.gif

nu vo mergaitės.......SVEIKIT GREIČIAU....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 31, 19:19)

lotuliukas.gif
As irgi su plauciu uzdegimu namie, tai aptepliojau palete su paprastais lakais - atseit kvietkas pasimokinau piest biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, gal galite patarti kokį laką nusipirktii, kad netamsi ruda spalva būt??? man prie uniformos ryškių spalvų nelabai galima sad.gif
Atsakyti