Sveikos,
gal žinote, kas lakuoja Šeškinėje arba Žirmūnuose?
Lauksiu į až
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 29, 17:15)
Sveikos,
as irgi turiu klausimuka... Man labai patinka HG visos priemones, bet ka daryti su luzinejanciais nagais? Pas mane jie su ilgalaikiu lakavimu visai netrumpi uzauga, bet vos tik nusilakuoju ir kokie 3-4 po savaites iskyla, nuluzta... Skaiciau apie silko juosteles, bet pirmajame puslapyje parasyta, kad jos naudojamos su strukturiniu geliu. O vienu naudoti negalima? Ir ar yra ju pirkti Nagavitoje?
as irgi turiu klausimuka... Man labai patinka HG visos priemones, bet ka daryti su luzinejanciais nagais? Pas mane jie su ilgalaikiu lakavimu visai netrumpi uzauga, bet vos tik nusilakuoju ir kokie 3-4 po savaites iskyla, nuluzta... Skaiciau apie silko juosteles, bet pirmajame puslapyje parasyta, kad jos naudojamos su strukturiniu geliu. O vienu naudoti negalima? Ir ar yra ju pirkti Nagavitoje?
Sveika,
taip tikrai galima jį naudoti ir vieną, aš jį naudoju įskilimams tokia tvarka:
1. su dilde skirta nago trumpinimui 220/240 grit. pašiauši įskilusią vietą-plotą;
2. nuvalai dulkes;
3. tepi klijų (kur tipsus klijuosi, aš asmeniškai man patys geriausi yra NSI Polybond berods vadinasi štai kaip jie atrodo);
4. atsikerpi reikiamo dydžio šilko juostelę;
5. su pincetu šilko juostelę atklijuoji nuo popieriaus ir dedi-nardini ant suskilusios vietos;
6. vėl klijais patepi;
7. vėl dedi šilko juostelę;
8. vėl klijai;
9. lauki kol pradžiūsta klijai;
10. su dilde 220/240 grit. l. švelniais judesiais apdildai šilko kraščiukus;
11. ir pats paskutinis žingsnis yra poliravimas nago, bet jei bus lakuojama ilgalaikiu laku, tai tiesiog jau eiga eina ilgalaikio lakavimo, tas pašiaušimas ir t.t., o jei paprastas lakas tai tiesiog jau lako pagrindas, lakas ir topas.
Šilko juostelių yra pirkti nagavitoj štai kaip jos atrodo , bet jei jų neturint po ranka extra atveju galima išardyti arbatos pakelį ir su arbatos pakeliu taip daryti, bet beabejo su šilku bus tvirčiau.
Aš kai tokiu principu užklijuoju klientėm įskilimus ir dar ilgalaikį užlakuoju, tai sekančiu kartu jis dar nenusitirpina lieka kitam kartui, tai gaunasi vos ne mėn. tai ir nuauga tas įskilimas, ir tada jau galima nagutį trumpinti.
Va netgi youtube radau vaizdelį kaip uždėti jį šilko uždėjimas step by step
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 16:47)
Sveika,
Labai labai ACIU uz issamu atsakyma ir naudingus patarimus Kopijuoju ir issisaugau. Tikiuosi pavyks nulekti iki Nagavitos, kol dar nenuluzo visi nagai. Vakar jau teko viena nukirpti...
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 30, 18:07)
Labai labai ACIU uz issamu atsakyma ir naudingus patarimus Kopijuoju ir issisaugau. Tikiuosi pavyks nulekti iki Nagavitos, kol dar nenuluzo visi nagai. Vakar jau teko viena nukirpti...
nu nėra už ką gaila kad neišėjo išsaugoti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 17:13)
nu nėra už ką gaila kad neišėjo išsaugoti
ech... bet kita karta jau busiu ir as gudri
QUOTE(Nonna @ 2013 01 30, 15:26)
Mergaites, man užkrito šio lakavimo būdo pavadinimas? Kur vienas nagas dviem spalvom nulakuotas. Gal kas galetu parasyti
Per diena atgaminau pavadinimą Ruffian Moon manikiuras
o aš va noriu pasibėdavoti
ot išsiauklėjau klientes , kad db ateina ir pirmas klausimas:
-Ką naujo turit, ar ką naujo sugalvojot?
ir pasakai ,kad nieko,tai toks būna gilus ir garsus atodūsis, kad siaubas....
Ot išsiauklėjau ir db nžn ką su tuo daryti, gal sakau liepti lai su nuotaukom ateina, kaip senais laikais ateidavo su foto noriu taip ar anaip...
Pas Jus taip nebūna?
Papildyta:
dar jis vadinamas REVERSE LAKAVIMU
Ot išsiauklėjau ir db nžn ką su tuo daryti, gal sakau liepti lai su nuotaukom ateina, kaip senais laikais ateidavo su foto noriu taip ar anaip...
Pas Jus taip nebūna?
Papildyta:
QUOTE(Nonna @ 2013 01 30, 15:26)
Mergaites, man užkrito šio lakavimo būdo pavadinimas? Kur vienas nagas dviem spalvom nulakuotas. Gal kas galetu parasyti
QUOTE(Nonna @ 2013 01 30, 18:29)
Per diena atgaminau pavadinimą Ruffian Moon manikiuras
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 18:35)
Ačiū
Dar vadinamas Half Monn žodžiu daug pavadinimu šiam lakavimui prigalvota.
O kaip Mergaites Jus lakuojat?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 30, 17:35)
o aš va noriu pasibėdavoti
Pas Jus taip nebūna?
Papildyta:
Pas Jus taip nebūna?
Papildyta:
Pas mane tai buna ateina ir sako nu mačiau labai gražiai padaryta, lyg perlieta, lyg kaip... Rodau pvz su kempinele, su krapstuku, dar visaip padaryta, sako ne ne, netaip nu tai nors nusisauk aš gi minčių neskaitau
Beje gal būsiu nepopuliari, bet man tas reverse nelimpa man ji
QUOTE(Indrushka @ 2013 01 30, 18:47)
Pas mane tai buna ateina ir sako nu mačiau labai gražiai padaryta, lyg perlieta, lyg kaip... Rodau pvz su kempinele, su krapstuku, dar visaip padaryta, sako ne ne, netaip nu tai nors nusisauk aš gi minčių neskaitau
jo jo...arba nesusikalbi ir poto negerai gaunasi ir t.t. todėl visada klientėm sakau sakykit jei kas netaip iškarto kol dar neišėjot iš kab. gal dar ką pakeisti galėsiu, nenoriu kad poto išėjus eitų kalbos(nors jų ir taip neišvengsi), kad norėjau taip o padarė anaip....
o dėl to reverse lakavimo man irgi nelabai, nors turiu vieną klientę(pakankamai žinomą veikėją lt.) ji manęs prašo balto su raudonu varianto, bet nžn kodėl aš jai taip jo ir nepadarau
man žymiai gražiau yra va toks lakavimas, tik man pasakykit kaip tai gražiai padaryti
oi db greit nerandu tuoj surasiu ir ikelsiu
Man jis labai gražu s
Labai laukiu lakų parkeliaujant gal 20 vnt, tai kai gausiu ikelsiu kaip man pavyko šis lakavimas
Labai laukiu lakų parkeliaujant gal 20 vnt, tai kai gausiu ikelsiu kaip man pavyko šis lakavimas
va radau :
Kaip jš gražiai padaryti? a? kokiu būdu? kaip manot?
Kaip jš gražiai padaryti? a? kokiu būdu? kaip manot?