Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Signa... @ 2013 01 29, 13:29)
a velnias zino, lyg ir ismaisau as jas.... Bet taip, toks kaip issisluoksniavimas gaunasi....

nebijok gerai papurtyti buteliuką, tik iškarto neatidarinėk, duok kelias min. nuvarvėti nuo kamštuko neatsukus jo, nes jei iškart atsuksi tai bėgs ant rankų lakuojant nuo kamštuko....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 29, 12:43)
nebijok gerai papurtyti buteliuką, tik iškarto neatidarinėk, duok kelias min. nuvarvėti nuo kamštuko neatsukus jo, nes jei iškart atsuksi tai bėgs ant rankų lakuojant nuo kamštuko....

drinks_cheers.gif Nes busi kaip as, teple leple biggrin.gif Apsivarau iki ausu kartais kokia felecetava spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 29, 14:52)
drinks_cheers.gif  Nes busi kaip as, teple leple biggrin.gif Apsivarau iki ausu kartais kokia felecetava spalva lotuliukas.gif

Oi man kiek kartų yra taip buvę, pirmas antras nagas kai lakuoji nieko o poto kai šlept ir visos mano rankos gražios, ir taip nefaina prieš klientę, tokia nemokša nevėkšla pasijunti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Juoda (Bluesky Shellec), ruda (PN-12.4)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 29, 14:03)

maciau sita fb- patiko ideja smile.gif ir spalvos super, aishku kazin ar imanoma juodos derini sugadint su kokia kita spalva, alia yra sugebanciu kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 29, 10:19)
Kaip darote su likuciais topo (ir geliniu laku), jei jau sunkiai pasiekti sepeciu? ar ismetat ar dapilat i nauja buteliuka su topu?

Alio, mergaites biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as perpilu i nauja, nemetu nei lasiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 29, 14:52)
drinks_cheers.gif  Nes busi kaip as, teple leple biggrin.gif Apsivarau iki ausu kartais kokia felecetava spalva lotuliukas.gif

ai, cia nebenaujiena man. Klientes mano mane pazysta biggrin.gif nesigedinu lotuliukas.gif

QUOTE(Packa @ 2013 01 29, 15:48)
Alio, mergaites biggrin.gif  4u.gif

perpilu i kita buteliuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi turiu klausimuka... Man labai patinka HG visos priemones, bet ka daryti su luzinejanciais nagais? Pas mane jie su ilgalaikiu lakavimu visai netrumpi uzauga, bet vos tik nusilakuoju ir kokie 3-4 po savaites iskyla, nuluzta... Skaiciau apie silko juosteles, bet pirmajame puslapyje parasyta, kad jos naudojamos su strukturiniu geliu. O vienu naudoti negalima? Ir ar yra ju pirkti Nagavitoje?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 11:33)
HG 01522 + Baltas birus blizgutis
user posted image

Vakarykštis bandymas su lipniąja folija... IBD Blac Lava (3sl)+folija...
user posted image
user posted image

gal galite imesti nuoroda kaip reikai daryti su folija ir su blizguciais ant gelinio lakavimo? ieškojau temose, neradau blush2.gif
kur įsigyti folijos galima?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 29, 17:53)
gal galite imesti nuoroda ...
kur įsigyti folijos galima?

Prašom: http://www.youtube.c...wLKbebWXlHhcEvA 4u.gif o įsigyti daug kur: ir ebay, ir http://www.nailshop.lt/index.php 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 29, 15:03)

Mergaites, man užkrito šio lakavimo būdo pavadinimas? Kur vienas nagas dviem spalvom nulakuotas. Gal kas galetu parasyti 4u.gif
Atsakyti