Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 28, 16:47)
Caution-l.grazi spalva,bet ji yra tamsi su perlamutru kuris turi siektiek vos iziurima zalsva atspalvi.
o kodel jos bijo? ji labai gerai tepasi, uztenka jai 2 sluoksniu. va as auksciau ikelusi foto paletej ji yran 349 nr.
o pas mane labiausiai is melynu einama yra 364nr.irgi paletej yra ji.

Ai, bijo tai klientes, ta prasme, spalvos pacios bijo. Per rysku, per melyna, per jaunatviska ir tt smile.gif)
O man labai grazu ji. As ant savo nagu ja megstu, lakuoju ir ant trumpu ir ant ilgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 28, 10:35)
wub.gif super nagučiai...klausyk Indrute kokia spalvytė pagrindo to "burbery" nagučio, labai graži spalvytė  mirksiukas.gif 
tiesiog kiek galima taip negerbti žmonių, trūko kantrybė  doh.gif
Aha aš irgi pagalvojau apie HG Black Chery Bery ji graži, ji dengiasi 3 sluoksniais, bent jau pas mane ir tikrai graži...
418 nr.
user posted image user posted image

Gal galima suzinoti kad per spalvytes 417 ir 339? Aciu
Atsakyti
Aš ateinu pas jus su tokiu klausimu,žodžiu nusipirkau lemputes pakeitimui ir jos man netinka,nes pas mane jos yra uv-9w 365 nm,o gavau YF uv-9w-365 nm,pasiskaičiau,kad gali būti jog pas mane jos be starteriuko,o tos su YF yra su starteriuku.Noriu paklausti,kokios lemputės pas jus?Gal visa ėsmė tame,kad lempa pirkau UK,o lemputes iš USA? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 01 28, 20:54)
Gal galima suzinoti kad per spalvytes 417 ir 339? Aciu

aš db tiksliai nepasakysiu jų pavadinimų,nes jau nebedarbe,bet per googlą suveskit gelish ir priekyje darašykit 01...,aš koduose trumpinu be dviejų priekinių skaičių.
Bet 01339 yra ruda su raudonu atspalviu,o 01417 matinis violetas.
Ten pirmam temos psl.turi būti įdėta nuoroda į mūsų sukeltas spalytes. Ir aš esu padariusi savo visų spalvų foto realiausias nuotraukas. Ten albumas užvadintas spalvos in real,berods. Ir rasit abi šias spalvas ant teptuko kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 28, 22:33)
aš db tiksliai nepasakysiu jų pavadinimų,nes jau nebedarbe,bet per googlą suveskit gelish ir priekyje darašykit 01...,aš koduose trumpinu be dviejų priekinių skaičių.
Bet 01339 yra ruda su raudonu atspalviu,o 01417 matinis violetas.
Ten pirmam temos psl.turi būti įdėta nuoroda į mūsų sukeltas spalytes. Ir aš esu padariusi savo visų spalvų foto realiausias nuotraukas. Ten albumas užvadintas spalvos in real,berods. Ir rasit abi šias spalvas ant teptuko kaip atrodo.

aciu:) klausiu, nes tiesiog vis kitoj foto ta pati spalva vis kitaip atrodo:) bandau susidaryt ispudi apie spalva matydama ja salia kitu:smile.gif lakuoju tik sau, tai spalvom apsikraut nenoriu:)
Atsakyti
[quote=neja,2013 01 28, 23:07]
aciu:) klausiu, nes tiesiog vis kitoj foto ta pati spalva vis kitaip atrodo:) bandau susidaryt ispudi apie spalva matydama ja salia kitu:smile.gif lakuoju tik sau, tai spalvom apsikraut nenoriu:) renkuos tarp ibd MOgul, HG elegant wish ir HR my forb. love. Kiek spalvu gavau visos realiai tamsesnes negu nuotraukose ant nagu:)
Papildyta:
QUOTE(LiLady @ 2013 01 28, 22:10)
Aš ateinu pas jus su tokiu klausimu,žodžiu nusipirkau lemputes pakeitimui ir jos man netinka,nes pas mane jos yra uv-9w 365 nm,o gavau YF uv-9w-365 nm,pasiskaičiau,kad gali būti jog pas mane jos be starteriuko,o tos su YF yra su starteriuku.Noriu paklausti,kokios lemputės pas jus?Gal visa ėsmė tame,kad lempa pirkau UK,o lemputes iš USA? doh.gif

tokiu tau reikia?
http://www.ebay.co.u...=item51a75ac6bd
Atsakyti
e, merginos, nu nesipykit, ką... Juk čia ne profesionalų forumas ir visokių gi žmonių čia užklysta. Vienos prieš pradedant kažką viską pačios susižino iš visokių šaltinių, čia ateina tik pasidalinti įspūdžiais, kitoms gi reikia viską būtent čia ir dabar iškamantinėti, ir t.t. ir t.t.. Kiek žmonių, tiek keistenybių, a ne?
Bet kurios temos pirmą puslapį visada verta pasiskaitinėti. Ir tik nesakykit, kad nėra laiko pirmo puslapio perskaityti... Kol susiperki priemones, tą pirmą puslapį gali skersai-išilgai išsinagrinėti. Be to yra visagalis youtube. O klysti yra normalu. Suklydai, pasižiūri ką ne taip padarei, kitą kartą jau taip nebedarysi ir viskas 4u.gif

QUOTE(conve®se @ 2013 01 24, 19:04)
Taip, violetine, nu bet atspalvis man jos toks superinis, neradau nei vieno gamintojo, kad butu toks grazus. Beje, mastau is ibd uzsakyt kelias spalvas, nes kaina is ebay.com viliojanti, lyginant su HG. O gal is IBD turit  ta violetine confuchsion? Nera labai tamsi? Nes nenoriu labai tamsios pavasariui.

Ir siaip, jei sakot IBD geri lakai, tai turbut is taupumo puses geriau juos ir imti, negu HG. O nera jie labai skysti?

Ta IBD Confuchsion, tai gana ryškoka tokia http://www.google.lt...l...600&bih=815

Matot su IBD geliais buvo tokia istorija. Jie buvo išleidę Gelac seriją, kuri buvo nenusisekusi - lakai uždžiūdavo buteliuke. Firma susidirbo savo vardą. Tai paskui išleido IBD just gel polish ir paleido pigiau. Tik tiek. Man minusas tik tas, kad reikia 3 sluoksnius dėti. Tiek IBD, tiek HG man asmeniškai vienodai skysti 4u.gif
Atsakyti
Kaip darote su likuciais topo (ir geliniu laku), jei jau sunkiai pasiekti sepeciu? ar ismetat ar dapilat i nauja buteliuka su topu?
Atsakyti

O su IBD neturit tokios problemos kaip lako geltonavimas?
Pastebejau, kad pora laku igavo gelsva atspalvi....
Kalbu apie seashell pink ir fireworks. Pastarasis uztepus ir palaikius lempoje geltonumo nebeturi, atrodo taip kaip ir turi atrodyti, bet tik istraukus teptuka is buteliuko, net nukrato nuo vaizdo biggrin.gif
O seashell pasidare tikrai i geltonuma, toks bjaurus, fui..... net lakuoti nebandau. O prancuzui tokia faina spalvyte buvo..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 01 29, 10:37)
Pastebejau, kad pora laku igavo gelsva atspalvi....
Kalbu apie seashell pink ir fireworks.

oi ne, nepastebėjau. Aš tik tamsias turiu/turėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 01 29, 11:37)

tai gal nesusimaišo spalvytė?
man taip būna kartasi kai pvz. seniai buvo naudota spalva tai atidarius ji yra susiluoksniavusi kaip ir lakai būna, tai reikia gal gerai išmaišyti?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 29, 11:43)
tai gal nesusimaišo spalvytė?
man taip būna kartasi kai pvz. seniai buvo naudota spalva tai atidarius ji yra susiluoksniavusi kaip ir lakai būna, tai reikia gal gerai išmaišyti?

a velnias zino, lyg ir ismaisau as jas.... Bet taip, toks kaip issisluoksniavimas gaunasi....
Atsakyti