e, merginos, nu nesipykit, ką... Juk čia ne profesionalų forumas ir visokių gi žmonių čia užklysta. Vienos prieš pradedant kažką viską pačios susižino iš visokių šaltinių, čia ateina tik pasidalinti įspūdžiais, kitoms gi reikia viską būtent čia ir dabar iškamantinėti, ir t.t. ir t.t.. Kiek žmonių, tiek keistenybių, a ne?
Bet kurios temos pirmą puslapį visada verta pasiskaitinėti. Ir tik nesakykit, kad nėra laiko pirmo puslapio perskaityti... Kol susiperki priemones, tą pirmą puslapį gali skersai-išilgai išsinagrinėti. Be to yra visagalis youtube. O klysti yra normalu. Suklydai, pasižiūri ką ne taip padarei, kitą kartą jau taip nebedarysi ir viskas
QUOTE(conve®se @ 2013 01 24, 19:04)
Taip, violetine, nu bet atspalvis man jos toks superinis, neradau nei vieno gamintojo, kad butu toks grazus. Beje, mastau is ibd uzsakyt kelias spalvas, nes kaina is ebay.com viliojanti, lyginant su HG. O gal is IBD turit ta violetine confuchsion? Nera labai tamsi? Nes nenoriu labai tamsios pavasariui.
Ir siaip, jei sakot IBD geri lakai, tai turbut is taupumo puses geriau juos ir imti, negu HG. O nera jie labai skysti?
Ta IBD Confuchsion, tai gana ryškoka tokia
http://www.google.lt...l...600&bih=815
Matot su IBD geliais buvo tokia istorija. Jie buvo išleidę Gelac seriją, kuri buvo nenusisekusi - lakai uždžiūdavo buteliuke. Firma susidirbo savo vardą. Tai paskui išleido IBD just gel polish ir paleido pigiau. Tik tiek. Man minusas tik tas, kad reikia 3 sluoksnius dėti. Tiek IBD, tiek HG man asmeniškai vienodai skysti