Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Dange* @ 2013 01 27, 22:17)
sveikos, ar uzsisakinejate is sio puslapiohttp://www.nailxpresssupply.com http://www.nailxpresssupply.com ar cia viskas gerai su tom priemonem?  nes prisiskaiciau, kad kai kur neoriginalios buna  doh.gif

esu is cia uzsisakius, viskas buvo tvarkoje, viska gavau orginala thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 27 sausio 2013 - 21:36
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 21:46)
As irgi pasirodysiu, gal kazkas nemate, o facebooko narems bus matyti vaizdai ax.gif

wub.gif super nagučiai...klausyk Indrute kokia spalvytė pagrindo to "burbery" nagučio, labai graži spalvytė mirksiukas.gif

QUOTE(Indrushka @ 2013 01 25, 22:02)
uuuuuuuuu pagaliau kazkas pasake ką dauguma galvoja  thumbup.gif

QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 22:18)
drinks_cheers.gif  pritariu jums, as taip pat cia ateinu, paskaitau ir iseinu dazniausiai,

tiesiog kiek galima taip negerbti žmonių, trūko kantrybė doh.gif

QUOTE(Sonie @ 2013 01 26, 14:26)
Sveikos  4u.gif

Ikisau nosi po milijono metu, o cia karas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mergaites, labai ieskau spalvos, kuri butu gryna tamsi MATINE vysnia, kas ka gali patart?

Aha aš irgi pagalvojau apie HG Black Chery Bery ji graži, ji dengiasi 3 sluoksniais, bent jau pas mane ir tikrai graži...
418 nr.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 28, 10:35)
wub.gif super nagučiai...klausyk Indrute kokia spalvytė pagrindo to "burbery" nagučio, labai graži spalvytė  mirksiukas.gif 
tiesiog kiek galima taip negerbti žmonių, trūko kantrybė  doh.gif
Aha aš irgi pagalvojau apie HG Black Chery Bery ji graži, ji dengiasi 3 sluoksniais, bent jau pas mane ir tikrai graži...
418 nr.
user posted image user posted image

labai gera spalva,turbut einama?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 28, 14:19)
labai gera spalva,turbut einama?

kad gera tai taip, bet va su populiarumu kitas klausimas, nelabai ji einama pas mane asmeniskai, jei pati nusilakuociau tai eitu kaip turi but smile.gif
Atsakyti
gal galite patarti kokia is melynu spalvu einama ir kokie blizguciai is IBD ar HG. buciau labai dekinga!!! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2013 01 28, 14:35)
gal galite patarti kokia is melynu spalvu einama ir kokie blizguciai is IBD ar HG. buciau labai dekinga!!!  4u.gif  ax.gif

O kokios melynos norisi? sviesios-tamsios-perlamutrines-matines-blizgios?
o blizguciai tai is HG 01367 vegas nights, arba is supernailo sparkling berods vadinasi, o is IBD nzn.
Atsakyti
noreciau sodros melynos, galvoju apie HG caution ir apie HG june bridge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2013 01 28, 15:17)
noreciau sodros melynos, galvoju apie HG caution ir apie HG june bridge  4u.gif

HG caution turiu, gera spalva, bet daug kas jos bijo smile.gif
Atsakyti
as sau noriu, bet dabar galvoju, kad gal nelabai ji gera ant trumpu nagu g.gif turbut pradziai reikia svelnesiu spalvu paieskoti. nors ji man tokia grazi atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 01 28, 15:30)
HG caution turiu, gera spalva, bet daug kas jos bijo smile.gif

QUOTE(Dange* @ 2013 01 28, 15:40)
as sau noriu, bet dabar galvoju, kad gal nelabai ji gera ant trumpu nagu  g.gif  turbut pradziai reikia svelnesiu spalvu paieskoti. nors ji man tokia grazi atrodo..

Caution-l.grazi spalva,bet ji yra tamsi su perlamutru kuris turi siektiek vos iziurima zalsva atspalvi.
o kodel jos bijo? ji labai gerai tepasi, uztenka jai 2 sluoksniu. va as auksciau ikelusi foto paletej ji yran 349 nr.
o pas mane labiausiai is melynu einama yra 364nr.irgi paletej yra ji.
Atsakyti
aj uzsisakysiu as ja, vel paziurejau, nu labai grazi wub.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 28, 17:47)
Caution-l.grazi spalva,bet ji yra tamsi su perlamutru kuris turi siektiek vos iziurima zalsva atspalvi.
o kodel jos bijo? ji labai gerai tepasi, uztenka jai 2 sluoksniu. va as auksciau ikelusi foto paletej ji yran 349 nr.
o pas mane labiausiai is melynu einama yra 364nr.irgi paletej yra ji.

reiks ta zydra pasiimti,grazi.
Atsakyti