Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 12:34)
drinks_cheers.gif  tokios pastelines lengvos tikrai simpatishkos.Idomu koki ji topa dejo irgi shellaco?Nes man ju lakai norma, bet as su Hg topu juos pasidengiu-tai blizga kai katino kia....ai biggrin.gif

nea...su jų topu dėjo...
Atsakyti
o kaip jums NSI Polish Pro geliniai lakai, ar gerai dedasi ir laikosi? ir dar kaip topas NSI, ar vertas demesio?
Atsakyti
sakykit koki balta laka prancuzui pirkti HG ar IBD?
aciu
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 17, 13:41)
sakykit koki balta laka prancuzui pirkti HG ar IBD?
aciu

Orly 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 12:01)
ačiū
nereikia atsiprašinėti, tik tiek kad tikrai užknisa meistrėms atsakinėti į tokius klausimus  mirksiukas.gif  4u.gif Čia nebuvo konkrečiai Jums atsakyta, tiesiog išsiliejau po Jūsų postu...  blush2.gif

ania? nu matai kaip te yra... o aš mąsčiau kad tik minkštiklis būna su lanolinu  g.gif
Papildyta:

Blemberis kokios tos trys vidurinės gražios wub.gif
Bet Jūs man daba pasakykit, mano kolegė dirba per du darbus ir nusilakavo su jų lakais kitam salone, tokia bordo-ruda spalva, ir kame šaknys kad jų viršus beveik neblizga, ir ji man sako blizginu blizginu ir vistiek neblizga  g.gif , toks vaizdas kad murzini tie nagai.... čia visada su jų lakais taip būna?

Cia gali buti CND topo beda blush2.gif as pati pradejau HG topa naudoti ant CND spalvu, nes su ju topu kaip loterija - is penkiu nagu trys blizga, du ne doh.gif nors pasikark doh.gif

Sakykit, folija is senses.lt ar is ebay platybiu? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 17 sausio 2013 - 14:23
QUOTE(Packa @ 2013 01 17, 16:01)

a,sitaip
todel,kad su juo dirbate ar IBD ir HG isbandyti ir nieko gero?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 17, 14:42)
a,sitaip

as dar su juo nedirbu, nes gailiu pinigu biggrin.gif dariau kelis kartus prancuza su HG, tai galima isprotieti biggrin.gif ,labai skystas ir traukiasi. Su IBD nebandziau.
perskaicius kelis forumus, supratau, kad giariausias prancuzui yra Orly 4u.gif tik zaraza brangokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 17, 16:47)
as dar su juo nedirbu, nes gailiu pinigu biggrin.gif dariau kelis kartus prancuza su HG, tai galima isprotieti biggrin.gif ,labai skystas ir traukiasi. Su IBD nebandziau.
perskaicius kelis forumus, supratau, kad giariausias prancuzui yra Orly 4u.gif tik zaraza brangokas mirksiukas.gif

supratau,aciu
Atsakyti
O ar rekomenduojate maišyti skirtingų firmų gaminius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 09:27)
labas rytas, aciu uz temuke nauja..radau spalvikes naujas CND Shellaco 2013 pavasarines kolekcijos.Gal jau matytos, bet metu 4u.gif
user posted image
Papildyta:

labai gražios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 17, 15:42)
a,sitaip

ORLY dauguma rekomenduoja balta. As dirbu su HG, nematau tragedijos, niekada neateina geltonais nagais ar dar su kokiais cirkais... nzn, gal pasiseke tiesiog man biggrin.gif
QUOTE(CoCo-D @ 2013 01 17, 16:01)
O ar rekomenduojate maišyti skirtingų firmų gaminius?  g.gif

simtaji karta, galite maisyti i sveikata smile.gif
Atsakyti

EF SHADE GEL spalvos
user posted image
Atsakyti