Sveikos
Ikisau nosi po milijono metu, o cia karas
Mergaites, labai ieskau spalvos, kuri butu gryna tamsi MATINE vysnia, kas ka gali patart?
Ir dar - siaip ieskau matiniu spalvyciu, bo pas mane tuntas blizgiu ir kelios matines,bet jau makaule susisuko.... Kas kokiu grozybiu, klienciu megstamu galit uzrodyt?
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 21:46)
..ojei, kokie fainuciai!!!
QUOTE(_FlorencijA_ @ 2013 01 26, 01:16)
taip, tokiu, vitrinoj nera,jau buvau
Kaune tai bazei daug ir kitokiu yra.
QUOTE(conve®se @ 2013 01 26, 02:22)
O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu
Aciu
As piesciau su geliniu laku, bet nzn kaip cia padaryta..
QUOTE(Kristalė* @ 2013 01 25, 23:56)
bet i Lietuva nesiuncia
jo gaila,as i UK draugei siunciu ji man persiuncia
QUOTE(conve®se @ 2013 01 26, 02:22)
O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu
Aciu
viska piesiau su geliniu laku. o jei daile daroma su paprastu laku tai nereikia kisti i lema, juk savaime isdziusta
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 26, 16:00)
viska piesiau su geliniu laku. o jei daile daroma su paprastu laku tai nereikia kisti i lema, juk savaime isdziusta
Labai jums aciu, kad pataret
QUOTE(neitiketina @ 2013 01 26, 10:22)
as apakus nuo tokiu "profesionales" manieru
si profesionale labai daug kam yra atsakius, i daug daug klausimu ir i tuos pacius kantrei atsakinejo. nu bet kiek galima tie patys kalusimai, tie patys atsakymai. atsisekit perskaitykit nors10psl kazkurios temos tikrai rasit jums rupima klausim ir atsakyma man idomiau grazius darbelius ziureti, o ne istisai tuos pacius klausimus skaityti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 26, 13:38)
..ojei, kokie fainuciai!!!
Nerealus superiniai, siti the best
QUOTE(Sonie @ 2013 01 26, 13:26)
Sveikos
Mergaites, labai ieskau spalvos, kuri butu gryna tamsi MATINE vysnia, kas ka gali patart?
Ir dar - siaip ieskau matiniu spalvyciu, bo pas mane tuntas blizgiu ir kelios matines,bet jau makaule susisuko.... Kas kokiu grozybiu, klienciu megstamu galit uzrodyt?
Aš turiu hg black cherry berry,graži tamsi spalva.
sveikos, ar uzsisakinejate is sio puslapiohttp://www.nailxpresssupply.com http://www.nailxpresssupply.com ar cia viskas gerai su tom priemonem? nes prisiskaiciau, kad kai kur neoriginalios buna