Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos 4u.gif

Ikisau nosi po milijono metu, o cia karas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mergaites, labai ieskau spalvos, kuri butu gryna tamsi MATINE vysnia, kas ka gali patart?

Ir dar - siaip ieskau matiniu spalvyciu, bo pas mane tuntas blizgiu ir kelios matines,bet jau makaule susisuko.... doh.gif Kas kokiu grozybiu, klienciu megstamu galit uzrodyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 21:46)
As irgi pasirodysiu, gal kazkas nemate, o facebooko narems bus matyti vaizdai ax.gif

user posted image

..ojei, kokie fainuciai!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_FlorencijA_ @ 2013 01 26, 01:16)
taip, tokiu, vitrinoj nera,jau buvau sad.gif

Kaune tai bazei daug ir kitokiu yra.
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 26, 02:22)
O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu

As piesciau su geliniu laku, bet nzn kaip cia padaryta.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 01 25, 23:56)
bet i Lietuva nesiuncia  verysad.gif

jo gaila,as i UK draugei siunciu ji man persiuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 26, 02:22)
O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu

viska piesiau su geliniu laku. smile.gif o jei daile daroma su paprastu laku tai nereikia kisti i lema, juk savaime isdziusta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iindrutea: 26 sausio 2013 - 16:02
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 26, 16:00)
viska piesiau su geliniu laku. smile.gif o jei daile daroma su paprastu laku tai nereikia kisti i lema, juk savaime isdziusta smile.gif

Labai jums aciu, kad pataret 4u.gif
Atsakyti
Tada belieka atsiprasyt uz tai jog paklausiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neitiketina @ 2013 01 26, 10:22)
as apakus nuo tokiu "profesionales" manieru blink.gif

si profesionale labai daug kam yra atsakius, i daug daug klausimu ir i tuos pacius kantrei atsakinejo. nu bet kiek galima tie patys kalusimai, tie patys atsakymai. atsisekit perskaitykit nors10psl kazkurios temos tikrai rasit jums rupima klausim ir atsakyma doh.gif man idomiau grazius darbelius ziureti, o ne istisai tuos pacius klausimus skaityti gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 26 sausio 2013 - 21:12
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 26, 13:38)
..ojei, kokie fainuciai!!! thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nerealus superiniai, siti the best biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 01 26, 13:26)
Sveikos  4u.gif

Ikisau nosi po milijono metu, o cia karas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mergaites, labai ieskau spalvos, kuri butu gryna tamsi MATINE vysnia, kas ka gali patart?

Ir dar - siaip ieskau matiniu spalvyciu, bo pas mane tuntas blizgiu ir kelios matines,bet jau makaule susisuko.... doh.gif  Kas kokiu grozybiu, klienciu megstamu galit uzrodyt?  biggrin.gif

Aš turiu hg black cherry berry,graži tamsi spalva.
Atsakyti
sveikos, ar uzsisakinejate is sio puslapiohttp://www.nailxpresssupply.com http://www.nailxpresssupply.com ar cia viskas gerai su tom priemonem? nes prisiskaiciau, kad kai kur neoriginalios buna doh.gif
Atsakyti