Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

As irgi pasirodysiu, gal kazkas nemate, o facebooko narems bus matyti vaizdai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 10:01)
Jobtvaimat kaip patikdavo man sita tema... Daugybe graziu pavyzdziu prisiziuredavau, o dabar betiksliai klausimai tie patys per tuos pacius, kur viskas aiskiausiai pirmam puslapy surasyta. Moteros pries klausinedamos pirma puslapi atsiverskit!

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 09:21)
[COLOR=red]

Nu blyn....išmušė mane iš vėžių šitas pasisakymas..... Aš pati esu profesionalė....ir išviso nuo pat pradžių čia rinkosi tik profesionalės, poto po truputį pradėjo daugėti panelių, ir tikrai mielai kiekvienai patardavom ir paaiškindavom.....BET DABAR KAI JAU MILOJONĄ KARTŲ YRA PAAIŠKINTA IR NET SURAŠYTA PIRMAME PUSL. IR PILNA INTERNETAS VIDEO VAIZDELIŲ KAIP DARYTI..... TAI JEI DAR NEDAŠUNTA, TAI UŽSIRAŠYK Į NAGAVITOS ORGANIZUOJAMUS KURSUS APIE ILGALAIKĮ LAKAVIMĄ IR TAU VISKĄ ASMENIŠKAI PARODYS IR PAAIŠKINS, IR BEJE KURIE YRA NEMOKAMI
Taip vat būtent  drinks_cheers.gif , gal db pasakysiu už daugelį mergaičių, mes meistrės tiesiog nebenorim čia ateiti ir kalbėtis, kadangi užp....... tie klausimai....kaip daryti? kaip tepti?kodėl nelaiko? iš kur siunčiatės? iš kur tą iš kur aną? tas pats per tą patį....nu kiek galima  doh.gif
tikrai užpypino visa tai.....
P.s. O tai išsiliejau  blush2.gif

uuuuuuuuu pagaliau kazkas pasake ką dauguma galvoja thumbup.gif
Senai nebeturiu nervų patarinėti schmoll.gif nėra jokios pagarbos rasiusioms, be to mes visko mokemes, pinigus mokėjom ir niekas iš dangaus nenukrito, net ir patarimai. Nėra gaila patarti, bet jau kai 10000 kartu tas pats per ta pati, nusisauti norisi doh.gif

Indre ranka ta languota piesei? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2013 01 25, 22:02)
uuuuuuuuu pagaliau kazkas pasake ką dauguma galvoja  thumbup.gif
Senai nebeturiu nervų patarinėti  schmoll.gif nėra jokios pagarbos rasiusioms, be to mes visko mokemes, pinigus mokėjom ir niekas iš dangaus nenukrito, net ir patarimai. Nėra gaila patarti, bet jau kai 10000 kartu tas pats per ta pati, nusisauti norisi  doh.gif

Indre ranka ta languota piesei?  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu jums, as taip pat cia ateinu, paskaitau ir iseinu dazniausiai, net neatsakineju i tuos klausimu, gal paprasciausiai reikia pradeti ignoruoti tokius pasisakymus ir viskas, negaus is musu ats, ieskos tada kazkur kitur....

o piesiau tai viska ranka, teko labai jau pasistengti, kad nenukeverzociau kazkur i sona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 25, 20:32)
dekinga abiem:aciuks:
taip ir maniau,o juodam indeli idomu ir LED lempoj stengsta,noriu led lempa pirkti,bet jai priauginimas su UW tai apsigriozdinti nesinori doh.gif
Papildyta:
rubinas33,kas cia berta ar klijuota?
idomiai atrodo smile.gif

va tokie pūkeliai smile.gif
http://www.ebay.co.u...=item5d393ab26c
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 21:46)
As irgi pasirodysiu, gal kazkas nemate, o facebooko narems bus matyti vaizdai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 01 25, 20:59)
cia ziuriu kainu neblogu yra.
gal kuriai pravers.

https://www.nailxpresssupply.com/

bet i Lietuva nesiuncia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 01 25, 19:35)
ieskote tusciu, nelakuotu?
tokiu? user posted image

taip, tokiu, vitrinoj nera,jau buvau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 01 25, 20:46)

O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 26, 02:22)
O tas linijas piesete su paprastu laku ar su geliniu?ir seniai norejau paklaust, jei paprastu laku daile daroma ar ja reikia Kst i lempa?
Aciu

sveikos auksarankės mane irgi domina??? su kokias pieštukais ar teptukais jūs tas linijas darote??? mačiau internete visokių pilna:)

Atsakyti
QUOTE(_FlorencijA_ @ 2013 01 25, 23:16)
taip, tokiu, vitrinoj nera,jau buvau sad.gif

yra nailshope ir nagavitoj
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 09:21)
[COLOR=red]

Nu blyn....išmušė mane iš vėžių šitas pasisakymas..... Aš pati esu profesionalė....ir išviso nuo pat pradžių čia rinkosi tik profesionalės, poto po truputį pradėjo daugėti panelių, ir tikrai mielai kiekvienai patardavom ir paaiškindavom.....BET DABAR KAI JAU MILOJONĄ KARTŲ YRA PAAIŠKINTA IR NET SURAŠYTA PIRMAME PUSL. IR PILNA INTERNETAS VIDEO VAIZDELIŲ KAIP DARYTI..... TAI JEI DAR NEDAŠUNTA, TAI UŽSIRAŠYK Į NAGAVITOS ORGANIZUOJAMUS KURSUS APIE ILGALAIKĮ LAKAVIMĄ IR TAU VISKĄ ASMENIŠKAI PARODYS IR PAAIŠKINS, IR BEJE KURIE YRA NEMOKAMI
Taip vat būtent  drinks_cheers.gif , gal db pasakysiu už daugelį mergaičių, mes meistrės tiesiog nebenorim čia ateiti ir kalbėtis, kadangi užp....... tie klausimai....kaip daryti? kaip tepti?kodėl nelaiko? iš kur siunčiatės? iš kur tą iš kur aną? tas pats per tą patį....nu kiek galima  doh.gif
tikrai užpypino visa tai.....
P.s. O tai išsiliejau  blush2.gif

as apakus nuo tokiu "profesionales" manieru blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neitiketina: 26 sausio 2013 - 09:30
QUOTE(neitiketina @ 2013 01 26, 09:22)
as apakus nuo tokiu "profesionales" zodziu blink.gif

Ką tokia mandra, ko pakeitet postą g.gif doh.gif
Tai va ir atsakinesite savamoksles vienos kitoms savo spejimus. Patari, aiskini, o čia trukt už vadziu ir vėl iš pradžių doh.gif ir dar tipo ko čia sakot, niekas jūsų nepraso, galit neiti čia...
Va jūsų tamsta postas nustebino ir tiek blink.gif
Visos Mandros, kol neiškyla neaiškumų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 26 sausio 2013 - 09:34
QUOTE(Indrushka @ 2013 01 26, 09:33)
Ką tokia mandra, ko pakeitet postą  g.gif  doh.gif
Tai va ir atsakinesite savamoksles vienos kitoms savo spejimus. Patari, aiskini, o čia trukt už vadziu ir vėl iš pradžių doh.gif ir dar tipo ko čia sakot, niekas jūsų nepraso, galit neiti čia...
Va jūsų tamsta postas nustebino ir tiek  blink.gif
Visos Mandros, kol neiškyla neaiškumų  doh.gif

Pritariu 100 proc. As pati savamoksle, atejau, skaiciau, domejausi, be ivairiu pamokymu, komentaru, dar ir eile graziausiu darbeliu prisiziuredavau thumbup.gif ir tikrai labai dekinga visoms mergaitems uz kantrybe ir ziniu dalybas 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet kiek galima kalbeti apie ta pati?? doh.gif reikia gerbti kiekvieno darba.
dabar... tikrai kaip sakot - ateini, perskaitai, iseini... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 26 sausio 2013 - 10:15