Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

susimasciau ar tos LED lempos tinka nagu priauginimui?
ir ar tas gelish structure tinkamas priauginimui?
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 24, 01:10)
Sveikos, o kaip jessica geleration laku kokybe? Tirpstu del witchy wisteria spalvos, bet vis nedrystu uzsakyt  doh.gif

turiu vieną spalvą "Winter berries". Man tai super. Užtenka 2 sluoksnių, gerai pigmentuota, laiko gerai. Vienu žodžiu esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,o kaip IBD priemones?kalbu butent apie baze ir virsutini sluoksni?cia sm radau kad viena nare parduoda po 15lt tai gundaus,bet gal visiskas s....kad taip pigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 01 24, 16:11)
Sveikutes,o kaip IBD priemones?kalbu butent apie baze ir virsutini sluoksni?cia sm radau kad viena nare parduoda po 15lt  tai gundaus,bet gal visiskas s....kad taip pigu g.gif

Nerustink merginu smile.gif jos jau ne karta sake, kad sios priemones geriausios HG ir taskas smile.gif todel neverta eksperimentuoti, skupus moka du kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 01 24, 15:16)
turiu vieną spalvą "Winter berries". Man tai super. Užtenka 2 sluoksnių, gerai pigmentuota, laiko gerai. Vienu žodžiu esu patenkinta  4u.gif

Aciu, tada prigriebsiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 24, 18:20)
Nerustink merginu  smile.gif jos jau ne karta sake, kad sios priemones geriausios HG ir taskas  smile.gif todel neverta eksperimentuoti, skupus moka du kartus  4u.gif

supratau ax.gif tada neriuos i paieskas geru priemoniu,gal rasiu cia pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 01 24, 17:11)
Sveikutes,o kaip IBD priemones?kalbu butent apie baze ir virsutini sluoksni?cia sm radau kad viena nare parduoda po 15lt  tai gundaus,bet gal visiskas s....kad taip pigu g.gif

kiek buvo kalbeta tai baze geriausia HG....
lakai IBD asmeniskai man patinka....
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 24, 16:25)
Aciu, tada prigriebsiu ir as  4u.gif

tepant storesniu sluoksniu gali pasigarbanoti (bent jau maniškė spalva tai linkusi pasigarbanoti jei patepama storiau). Bet jei tepsite plonai, tai nesigarbanos 4u.gif
Ta jūsų nusižiūrėta spalva tokia violetinė ar ne? g.gif

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 01 24, 16:41)
supratau ax.gif  tada neriuos i paieskas  geru priemoniu,gal rasiu cia pigiau mirksiukas.gif

Na man IBD just gel polish yra labai geros priemonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 24 sausio 2013 - 17:03
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 01 24, 17:11)

IBD tikrai gera kokybe, bet cia gal kalba eina apie ju senus lakus ir baze. Naujiieji su kirstu galu kamstelio 4u.gif
senieji user posted image
nauji user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 01 24, 19:52)
IBD tikrai gera kokybe, bet cia gal kalba eina apie ju senus lakus ir baze. Naujiieji su kirstu galu kamstelio  4u.gif
senieji user posted image
nauji  user posted image

NZN nes pardaveja dar neatsake i az ,o jei senos gamybos tai neverta pirkt?
Atsakyti
imesk nuoroda kas ten per gelis?
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif 4u.gif
esu pradedancioji, tad noreciau paklausti kada reiktu daryti daile galiniam lakavimui? ar pries topa? ar ant topo ? g.gif
Atsakyti