Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 18:59)

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 23, 19:05)
As cia bandziau atvirkstini varianta, po apacia tamsia, o ant virsaus sviesia, bet vis gi graziau kai buna priesingai..  ax.gif

..pasikuiciau kompe ir radau priesinga varianta su tom paciom spalvom.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na aš irgi įkeliu pora foto, viena gal jau bus matyta, o kita šios dienos darbelis pačiai sau...

IBD Black Lava(3)+ folija
user posted image

nuo mažiausio pirštuko
balta(1)+01472
01420(1)+01472
01364
balta(1)+01600
balta(1)+IBD Blue Haven
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 19:28)
Na aš irgi įkeliu pora foto, viena gal jau bus matyta, o kita šios dienos darbelis pačiai sau...

Oij su ta folija tai man labai labai.. thumbup.gif Dabar pas mane ji ant bangos!! bigsmile.gif

Ogogo, koks melynu spalvu pasirinkimas thumbup.gif Speju is 10 dvi tikrai dabar nusilakuos kuria nors is siu spalvu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 23, 19:34)
thumbup.gif Speju is 10 dvi tikrai dabar nusilakuos kuria nors is siu spalvu..  drinks_cheers.gif

Pas mane ir taip klientės myli mėlyną spalvą ir be mano nagučių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 18:28)

[i10-vi.jpg[/img]

Nezinau as tu pirstu pavadinimu, bet maziukas ir sekantis ant kurio ziedus nevestos mauna graziausi biggrin.gif Na ta prasme spalvos dailiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 23, 20:00)
Nezinau as tu pirstu pavadinimu, bet maziukas ir sekantis ant kurio ziedus nevestos mauna graziausi biggrin.gif Na ta prasme spalvos dailiausios smile.gif

aš jį vadinu bevardžiu..... 4 pirštu....žiediniu....ir t.t. lotuliukas.gif
o žinok realiai nea schmoll.gif tas ant mažiuko ruožai matosi, mano ta neoninė skystoka dar, o ana sekanti tokia kažkokia murzina gavosi....
Nu bet dėl skonio juk nesiginčyjama mirksiukas.gif
Atsakyti
O man vidurinis toks labai labai wub.gif as kazkaip bijau tu melynu spalvu, bet sita labai daili.
Atsakyti
Sveikos, o kaip jessica geleration laku kokybe? Tirpstu del witchy wisteria spalvos, bet vis nedrystu uzsakyt doh.gif
Atsakyti
Dievinu visas melynas spalvas. Labai norejau tokios ryskios melynos, bet mano Perfekt Nails 6.11 po 3 sluoksniu jau labai tamsus pasidare, o kadangi del storumo visad lakuoju 3 tai doh.gif
Ir kaip jau rasiau, tepukas mano maziems pristukams per platus, tiksliau, kai ji padedi ant nago ir jis issiskecia i salis
Primozojau taip lakuodama, kaip mergyte kokia maza apsipaisiusi ir skystas jis man doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 01 24, 10:41)
Dievinu visas melynas spalvas. Labai norejau tokios ryskios melynos, bet mano Perfekt Nails 6.11 po 3 sluoksniu jau labai tamsus pasidare, o kadangi del storumo visad lakuoju 3 tai  doh.gif
Ir kaip jau rasiau, tepukas mano maziems pristukams per platus, tiksliau, kai ji padedi ant nago ir jis issiskecia i salis
Primozojau taip lakuodama, kaip mergyte kokia maza apsipaisiusi ir skystas jis man  doh.gif

Bet rezultatas grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 24, 12:30)
Bet rezultatas grazus thumbup.gif

Na tai is ko mokausi biggrin.gif Juk kaip papuga, nukopinau jusu ideta darbeli
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti