Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

atsiprašau, tikrai neskaičiau tamos, leku paskaityti.
dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaičiau, ačiū, bet va apie led lempas neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 23, 17:24)
perskaičiau, ačiū, bet va apie led lempas neradau g.gif

O kas butent domina apie jas?
Atsakyti
norėčiau įsigyti, tik gal patarsit profesionalės kokią, nes harmony oi labai brangios, jau tikrai kaip karvė kainuoja doh.gif gal yra kokia alternatyva? ar pačios naudojate led, ar uv pagrinde visos?
Atsakyti
Įmesiu kelis ir aš darbelius,temai atgaivinti biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 23, 17:41)
norėčiau įsigyti, tik gal patarsit profesionalės kokią, nes harmony oi labai brangios, jau tikrai kaip karvė kainuoja doh.gif gal yra kokia alternatyva? ar pačios naudojate led, ar uv pagrinde visos?

as pati esu profesionale
pirmus su trupuciu metus dirbau su uv lempa,o db naudoju led harmony lempa, su led lempa dirbant reikia tureti jau greiti ir tiksluma, kadangi greiciau viskas vyksta.
bet jei norit tik sau namuose dirbti tai tikrai uzteks uv lempos, o jei darbui tai geriau nepagailekit pinigu ir nusipirkti kokybiska daikta, o ne kinietiska.
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 01 23, 16:44)

Pagaliau kazkas dave vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 01 23, 17:44)

user posted image

Sitie kokie simpatukai.. 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 23, 18:10)
Pagaliau kazkas dave vaizdu thumbup.gif

BUTENT!!!.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 23, 15:54)
va va, ir as pasigestu darbu pavyzdeliu.. 4u.gif tai i ta tema ikeliu savo Naujametinius.. ax.gif  Labai geras variantas, kad nesimatytu ataugimas.. thumbup.gif  pravaiksciojau ilgai, nieko nesimate, bet moraliskai atsibodo  doh.gif
Cia HG spalvytes ir blizgiai.. smile.gif
[url=http://www.radikal.ru][im

OO ir cia vaizdeliai thumbup.gif Ideja nieko.Tik uz viena nepyk, tas tavo nagu ilgis man visas dailes gadina biggrin.gif Bet cia tiesiog mano beda, nes ma toks ilgis nepatinka naturaliu nagu...Nors ir priauginti tokio ilgio man nehigienishka ir t.t blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 23, 18:16)
OO ir cia vaizdeliai  thumbup.gif  Ideja nieko.Tik uz viena nepyk, tas tavo nagu ilgis man visas dailes gadina biggrin.gif Bet cia tiesiog mano beda, nes ma toks ilgis nepatinka naturaliu nagu...Nors ir priauginti tokio ilgio man nehigienishka ir t.t blush2.gif

Zinau.. blush2.gif 4u.gif Bet kitaip negaliu, niu taip megstu tas savo ilgas kanopas.. ax.gif Su trumpais ne vieno darbo neatlikciau, ypac vasara darzuose.. lotuliukas.gif Ale dar ir papuola, kad nufotkinu, kai jau ir atauge buna, tada dar ilgesni gaunasi .. lotuliukas.gif dabar trumpesni jau, bet aisku vistiek ne trumpuciai.. bigsmile.gif
Na kaip atsvara mano ilgiems, imetu trumpu nagu foto.. mirksiukas.gif
Cia HG Sweet Chocolate + Allure
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 23, 17:30)
Zinau.. blush2.gif  4u.gif Bet kitaip negaliu, niu taip megstu tas savo ilgas kanopas.. ax.gif Su trumpais ne vieno darbo neatlikciau, ypac vasara darzuose.. lotuliukas.gif Ale dar ir papuola, kad nufotkinu, kai jau ir atauge buna, tada dar ilgesni gaunasi .. lotuliukas.gif dabar trumpesni jau, bet aisku vistiek ne trumpuciai.. bigsmile.gif
Na kaip atsvara mano ilgiems, imetu trumpu nagu foto..  mirksiukas.gif
Cia HG Sweet Chocolate + Allure
[url=http://url]

Tu cia ta bandei zvyno efekta daryti?Zinok patarimas labiau ir graziau gaunasi su emalinem, o ne perlamutrinem spalvytem.Kazkaip ryshkesnis efektas pastebejau is patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 23, 18:42)
Tu cia ta bandei zvyno efekta daryti?Zinok patarimas  labiau ir graziau gaunasi su emalinem, o ne perlamutrinem spalvytem.Kazkaip ryshkesnis efektas pastebejau is patirties smile.gif

As cia bandziau atvirkstini varianta, po apacia tamsia, o ant virsaus sviesia, bet vis gi graziau kai buna priesingai.. ax.gif beje, primena vezlio kiauta,, biggrin.gif O del geresnio efekto su emalinem spalvytem, tai pritariu!! thumbup.gif
Atsakyti