Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Signa... @ 2013 01 22, 18:35)
Gal ji rugstini bonda uztepa? Arba lempoje ilgiau laiko baze? Kitu variantu neturiu. Mano kai kurioms klientems taip buna, kai uztepu rugstini bonda (toms kurioms be jo laikosi prasciau)

as irgi tepu bonda, toki kuris pavaizduotas prmam pusl., ar dar yra kitoks?
lempoje laikau 2 min., jinai tai pat
tik as bazes perteklius pravaziuoju sepeciu, o jinai servetele (ta tikrai gerai atsimenu, nes ki dariau pas ja pirma karta, tai net paklausiau kodel tepe po to nuvale biggrin.gif )
ar gi tame bazes nuvalime gali buti priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 22, 20:03)
tik as bazes perteklius pravaziuoju sepeciu, o jinai servetele (ta tikrai gerai atsimenu, nes ki dariau pas ja pirma karta, tai net paklausiau kodel tepe po to nuvale biggrin.gif )

Nemanau, viena kart nuvalau, kita kart nenuvalau, jokio skirtumo, tik kai kuriuos lakus patpgiau lakuoti ant nuvalyto.
Nea, apie kitoki as kalbu bonda, skirta priauginimui. As ji kartais panaudoju, bet tik toms kurioms prastai laikosi. Gal sakau ir ji toki patepliojo?
Gal dar kitos mergaites kokiu minciu tures smile.gif
Atsakyti
Man irgi idomu kur cia paslaptis. Pati taip pat naudoju HG priemones, visada tepu ph bonda, taciau ilgiau dvieju savaiciu niekad neislaiko nei man nei klientem, o kitos giria, kad gali visa menesi atvaiksciot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 01 22, 21:34)
Man irgi idomu kur cia paslaptis. Pati taip pat naudoju HG priemones, visada tepu ph bonda, taciau ilgiau dvieju savaiciu niekad neislaiko nei man nei klientem, o kitos giria, kad gali visa menesi atvaiksciot smile.gif

Pas mane dauguma isvaiksto 3-4 savaites, tikrai. Jeigu nenuaugtu, dar ilgiau vaiksciotu. As pati menesi galiu vaiksioti, bet nuaugimas akis bado.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 22, 20:03)

Na as neprofesionale, bet is savo pastebejimu : jei baze laikau lygiai 1 minute, tai nusiima lengviau, nei 2 minutes laikant. rolleyes.gif
Ar valau, ar nevalau ir kuo valau nesvarbu, tik nuvalius, spalva graziau tepasi
Dar svarbu, kaip tepat, maciau yotube, kad baze rekomenduoja itrint i naga, tokiais patapsnojimais, geriau laiko, nei ja lakuojant
Dar lempa svarbi, cia kaip orkaite, jei nori gerai iskept, tai reikalinga atitinkama temperatura
Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Kai nulakuoju HG gossip girl, galiu 3 sav vaiksciot, su visom kitom max 2 nuauga man negraziai ir kazkuris butinai atsisluoksniuoja
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust kokius sepetelius naudojat prancuzui daryti? Ieskau per ebay, bet nesigaudau visai kokie butu tinkami.
Is anksto aciu uz pagalba.
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(bagyraas @ 2013 01 22, 14:12)
Nereikia cia keiktis ir rodyti savo pykcio viesai. Jeigu kazkas nepatinka, tiesiog patylek  bigsmile.gif Niekam nepakenke klausinejimas ir issiaiskinimas kad ir 10 kartu  g.gif

QUOTE(bagyraas @ 2013 01 22, 19:14)
Pries du metus manes cia nebuvo. Nesusireiksmink! Niekam niekas nepakenke, bet tavo viesos nuomones issaikymas yra betikslis  bigsmile.gif

Nu blyn....išmušė mane iš vėžių šitas pasisakymas..... Aš pati esu profesionalė....ir išviso nuo pat pradžių čia rinkosi tik profesionalės, poto po truputį pradėjo daugėti panelių, ir tikrai mielai kiekvienai patardavom ir paaiškindavom.....BET DABAR KAI JAU MILOJONĄ KARTŲ YRA PAAIŠKINTA IR NET SURAŠYTA PIRMAME PUSL. IR PILNA INTERNETAS VIDEO VAIZDELIŲ KAIP DARYTI..... TAI JEI DAR NEDAŠUNTA, TAI UŽSIRAŠYK Į NAGAVITOS ORGANIZUOJAMUS KURSUS APIE ILGALAIKĮ LAKAVIMĄ IR TAU VISKĄ ASMENIŠKAI PARODYS IR PAAIŠKINS, IR BEJE KURIE YRA NEMOKAMI
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 18:13)
Pakenke... Toms kurios seka ir skaito visas temas antrus metus is eiles. Paskaitykit pirma puslapi - visi atsakymai ten...

QUOTE(alicija.ali @ 2013 01 22, 18:37)
Tiesą pasakius aš už  4u.gif lindrukas. Tikrai anksčiau mergaitės gržių darbelių foto sudėdavo ir patardavo. O dbr jos išėjo į facebooka ir ten dalinasi. O čia liko tik tie patys besikartojantys klausimai.  schmoll.gif

Taip vat būtent drinks_cheers.gif , gal db pasakysiu už daugelį mergaičių, mes meistrės tiesiog nebenorim čia ateiti ir kalbėtis, kadangi užp....... tie klausimai....kaip daryti? kaip tepti?kodėl nelaiko? iš kur siunčiatės? iš kur tą iš kur aną? tas pats per tą patį....nu kiek galima doh.gif
tikrai užpypino visa tai.....

P.s. O tai išsiliejau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 10:21)
[COLOR=red]

Nu blyn....išmušė mane iš vėžių šitas pasisakymas..... Aš pati esu profesionalė....ir išviso nuo pat pradžių čia rinkosi tik profesionalės, poto po truputį pradėjo daugėti panelių, ir tikrai mielai kiekvienai patardavom ir paaiškindavom.....BET DABAR KAI JAU MILOJONĄ KARTŲ YRA PAAIŠKINTA IR NET SURAŠYTA PIRMAME PUSL. IR PILNA INTERNETAS VIDEO VAIZDELIŲ KAIP DARYTI..... TAI JEI DAR NEDAŠUNTA, TAI UŽSIRAŠYK Į NAGAVITOS ORGANIZUOJAMUS KURSUS APIE ILGALAIKĮ LAKAVIMĄ IR TAU VISKĄ ASMENIŠKAI PARODYS IR PAAIŠKINS, IR BEJE KURIE YRA NEMOKAMI
Taip vat būtent  drinks_cheers.gif , gal db pasakysiu už daugelį mergaičių, mes meistrės tiesiog nebenorim čia ateiti ir kalbėtis, kadangi užp....... tie klausimai....kaip daryti? kaip tepti?kodėl nelaiko? iš kur siunčiatės? iš kur tą iš kur aną? tas pats per tą patį....nu kiek galima  doh.gif
P.s. O tai išsiliejau  blush2.gif

Viskas juodu ant balto thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 01 23, 00:01)
Na as neprofesionale, bet is savo pastebejimu : jei baze laikau lygiai 1 minute, tai nusiima lengviau, nei 2 minutes laikant.  rolleyes.gif
Ar valau, ar nevalau ir kuo valau nesvarbu, tik nuvalius, spalva graziau tepasi
Dar svarbu, kaip tepat, maciau yotube, kad baze rekomenduoja itrint i naga, tokiais patapsnojimais, geriau laiko, nei ja lakuojant
Dar lempa svarbi, cia kaip orkaite, jei nori gerai iskept, tai reikalinga atitinkama temperatura
Cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif
  Kai nulakuoju HG gossip girl, galiu 3 sav vaiksciot, su visom kitom max 2 nuauga man negraziai ir kazkuris butinai atsisluoksniuoja

Na, baze ir siaip reikia laikyti tik 1 min :-) jei perkepat, tada sunkiau nusiima. O tas nuvalymas ir/arba bazes itrinimas - pagelbeja tepant spalva ir nuiimant veliau:-)

O laikymas ir nuo spalvos, ir nuo firmos, ir nuo paneles nagu priklauso - viskas labai individualu :-)
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 23, 09:21)
[COLOR=red]

Taip vat būtent  drinks_cheers.gif , gal db pasakysiu už daugelį mergaičių, mes meistrės tiesiog nebenorim čia ateiti ir kalbėtis, kadangi užp....... tie klausimai....kaip daryti? kaip tepti?kodėl nelaiko? iš kur siunčiatės? iš kur tą iš kur aną? tas pats per tą patį....nu kiek galima  doh.gif
P.s. O tai išsiliejau  blush2.gif

thumbup.gif

as pati savamoksle, ir tikrai daug yra visur parasyta ir pasakyta kaip ka daryti, tik reik netingeti pasieskoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 23 sausio 2013 - 09:53
mergaitės, tik nepykit, noriu paklausti, gal galite pasakyti kur pigiau įsigyti uv lempą arba iš kur parsisiųsti led lempą?
Atsakyti
va va, ir as pasigestu darbu pavyzdeliu.. 4u.gif tai i ta tema ikeliu savo Naujametinius.. ax.gif Labai geras variantas, kad nesimatytu ataugimas.. thumbup.gif pravaiksciojau ilgai, nieko nesimate, bet moraliskai atsibodo doh.gif
Cia HG spalvytes ir blizgiai.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 23, 16:47)
mergaitės, tik nepykit, noriu paklausti, gal galite pasakyti kur pigiau įsigyti uv lempą arba iš kur parsisiųsti led lempą?

sios temos 4 ar 5psl jau buvo kalbeta apie lempas... paskaityt....
Atsakyti