Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(levrete @ 2013 01 22, 12:02)
Nuolat skaitau sios temos papildymus, taciau susidruriau su beda ir labai prasau patarimo.
Nulaukuotas geliniu laku nagas iluzo skersai mazdaug ties puse gyvnagio ( jei taip issireiskiau). zodziu, negaliu nei palikti jo taip, nei nukirpti, nes iluzo per zemai. nuspirkau silko ir kliju. kol dar nepradejau gelbejimo operacijos, noriu paklausti, ar nuvaliusi gelini laka ir uzklijavusi itrukusia vieta tuo silku, galiu vel lakuotis geliniu laku? ir dar klausimas prie to paties, ar po silku reikia tepti tu kliju, ar tik ant virsaus? labai aciu is anksto.

As tepiau ir pries silka...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 11:01)
Jobtvaimat kaip patikdavo man sita tema... Daugybe graziu pavyzdziu prisiziuredavau, o dabar betiksliai klausimai tie patys per tuos pacius, kur viskas aiskiausiai pirmam puslapy surasyta. Moteros pries klausinedamos pirma puslapi atsiverskit!

Nereikia cia keiktis ir rodyti savo pykcio viesai. Jeigu kazkas nepatinka, tiesiog patylek bigsmile.gif Niekam nepakenke klausinejimas ir issiaiskinimas kad ir 10 kartu g.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet sąžiningai peržvelgiau temas.. Kuri iš HG juodų spalvyčių geriausiai dengiasi? 348 black shadow?
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 22, 12:36)

o cia paziureti, man tai super grazu-
http://sphotos-b.ak....935865185_n.jpg

ritukas1, uzrodet, dabar patarkit biggrin.gif nes ir man labai patiko smile.gif kokiu eiliskumu tept spalvas? jei, tarkim, pirma balta suformuot, po to juoda, ar nebus labai jau storai? ar tept balta ne per visa nago galiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyraas @ 2013 01 22, 15:12)
Nereikia cia keiktis ir rodyti savo pykcio viesai. Jeigu kazkas nepatinka, tiesiog patylek  bigsmile.gif Niekam nepakenke klausinejimas ir issiaiskinimas kad ir 10 kartu  g.gif

na as toki klausinejima vadinu negerbimu kitu zmoniu laiko ir paprasciausiu tingejimu...suprantu kai klausimas ypatingas,
jei kiekviena savamoksle tokia kaip as prades klausineti tokiu klausimu manau greit nebeliks kam atsakyti:)
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 01 22, 14:51)
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet sąžiningai peržvelgiau temas.. Kuri iš HG juodų spalvyčių geriausiai dengiasi? 348 black shadow?

HG turi tik viena juoda - black shadow. Ir dengiasi ji prastai - minimum 3, as visada dedu 4 sluoksnius. Ir tai dar buna prie ko prikibti. doh.gif FB merginos dairosi i kitas firmas - flawless, shelac bluesky, nes kol kas normali juoda dar neatrasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyraas @ 2013 01 22, 11:13)
Nereikia cia keiktis ir rodyti savo pykcio viesai. Jeigu kazkas nepatinka, tiesiog patylek  bigsmile.gif Niekam nepakenke klausinejimas ir issiaiskinimas kad ir 10 kartu  g.gif

Pakenke... Toms kurios seka ir skaito visas temas antrus metus is eiles. Paskaitykit pirma puslapi - visi atsakymai ten...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 18:14)
Pakenke... Toms kurios seka ir skaito visas temas antrus metus is eiles. Paskaitykit pirma puslapi - visi atsakymai ten...

Tiesą pasakius aš už 4u.gif lindrukas. Tikrai anksčiau mergaitės gržių darbelių foto sudėdavo ir patardavo. O dbr jos išėjo į facebooka ir ten dalinasi. O čia liko tik tie patys besikartojantys klausimai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 18:14)

Pries du metus manes cia nebuvo. Nesusireiksmink! Niekam niekas nepakenke, bet tavo viesos nuomones issaikymas yra betikslis bigsmile.gif
Atsakyti
atejau ir as su klausymu biggrin.gif 4u.gif
atejo siandien pazistama padaryti gelini, pries tai dare pas kita, tikrai patyrusia ir gera meistre. Man reikejo pries gelini nuimti sena geli, ir tiek vargo turejau doh.gif , viska dariau kaip reikia (pasiausiau, ir t.t...) pats gelis nusiseme neblogai, bet visa baze liko ant nago. Zinau kad jinai dirba su harmony visom priemonem, as tai pat, bet ka jinai daro kitaip kad visa baze lieka ant nago, niekaip negaliu jos nuimti g.gif kai nuimu po savo lakovimo tai nusiima viskas vos negramdant, mano lakavimas laikosi apie 2 savaites, jos apie 3-4 savaites. as irgi pas ja dariausi kol pati nepradejau, bet vat neikrito man i aki ka as kitaip darau g.gif Abidvi dirbame su HG. Kur cia paslaptis? profesionales, pakomentuokit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 22, 19:26)
atejau ir as su klausymu biggrin.gif  4u.gif
atejo siandien pazistama padaryti gelini, pries tai dare pas kita, tikrai patyrusia ir gera meistre. Man reikejo pries gelini nuimti sena geli, ir tiek vargo turejau doh.gif , viska dariau kaip reikia (pasiausiau, ir t.t...) pats gelis nusiseme neblogai, bet visa baze liko ant nago. Zinau kad jinai dirba su harmony visom priemonem, as tai pat, bet ka jinai daro kitaip kad visa baze lieka ant nago, niekaip negaliu jos nuimti g.gif kai nuimu po savo lakovimo tai nusiima viskas vos negramdant, mano lakavimas laikosi apie 2 savaites, jos apie 3-4 savaites. as irgi pas ja dariausi kol pati nepradejau, bet vat neikrito man i aki ka as kitaip darau g.gif Abidvi dirbame su HG. Kur cia paslaptis? profesionales, pakomentuokit prasau 4u.gif

Gal ji rugstini bonda uztepa? Arba lempoje ilgiau laiko baze? Kitu variantu neturiu. Mano kai kurioms klientems taip buna, kai uztepu rugstini bonda (toms kurioms be jo laikosi prasciau)
Atsakyti
Rodausi smile.gif i bantuka nekreipiam demesio - nevykes... blush2.gif
Dabar, kai foto ziuriu, sugalvojau, kad reikejo visus nagucius prancuza padaryt... doh.gif
Tepiau pirmiausia balta juostele, uzkepiau (2 sl.), po to dolomite 2 sl.
user posted image
Atsakyti