Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

bondas nera butinas, nes galima jo ir nenaudoti. Man gerai lakas lakosi ir be jo, bet kam lakas prasciau laikosi, tepam bonda smile.gif
Atsakyti
Kur dazniausiai perkate Harmony lakus? Ebay ziuriu kainos nemazos. Gal kas gali parekomenduoti? Ieskau 3 laku smile.gif
Gal imestumet ebay nuoroda is ko perkate lakucius? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyraas: 21 sausio 2013 - 23:07
Sveikos, paziurejau kuo skiriasi hg padielkos ta nuoroda ir suabejojau, ar tikrai pas jus visas is ebay kai siunciates lakus tu buteliuku kamstukai tokie kuginiai? Nes norejau is nailtechsupply.com uzsakinet, bet ten paveikslelyje kamstukai atrodo kaip neoriginlai ir amazon.com irgi daug tokiu. Tai cia reiskia kad jie bus padielkos? Kazkaip nesitiki kad perkant is internetines parduotuves butu neoriginalai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vakar suformavau užsakymą nagavitoj, ir man pasiūlė įsigyti lempą UV 9 W, tokią http://www.manikiura...g...io-nagams-
Sakė pakankama dirbti namie su HG priemonėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 01 22, 09:54)
Labas rytas. Vakar suformavau užsakymą nagavitoj, ir man pasiūlė įsigyti lempą UV 9 W, tokią http://www.manikiura...g...io-nagams-
Sakė pakankama dirbti namie su HG priemonėmis  g.gif

kazkas bande naudot 9W lempa, bet nepamenu atsiliepimu...
as vis tiek rekomenduociau 36W lempa
Atsakyti
Jobtvaimat kaip patikdavo man sita tema... Daugybe graziu pavyzdziu prisiziuredavau, o dabar betiksliai klausimai tie patys per tuos pacius, kur viskas aiskiausiai pirmam puslapy surasyta. Moteros pries klausinedamos pirma puslapi atsiverskit!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 01 22, 11:01)
Jobtvaimat kaip patikdavo man sita tema... Daugybe graziu pavyzdziu prisiziuredavau, o dabar betiksliai klausimai tie patys per tuos pacius, kur viskas aiskiausiai pirmam puslapy surasyta. Moteros pries klausinedamos pirma puslapi atsiverskit!

drinks_cheers.gif
Nu zinot tikrai jau bloga daros, tie pays klausiymai per tuos pacius..pradeda lakuotis o net elementariausios sekos nezino, nu kazkaip keista..pilnas gi youtubas net su filmukais ka ir po reik tept ir nuvalyti, plius pirmam puslapy viskas surasyta..
Siaip dauguma cia darosi su normaliom priemonem ir tukstanti kartu buvo mineta, kad pagrindas ir topas GERIAUSI HARMONY GELISH firmos, kai imeta kinietisko sudo nuoroda ir dar klausia kaip kokybe ar kodel man nelaiko ir nesigauna..nu sorry mergaites, neatlaikiau blush2.gif
Atsakyti
Nuolat skaitau sios temos papildymus, taciau susidruriau su beda ir labai prasau patarimo.
Nulaukuotas geliniu laku nagas iluzo skersai mazdaug ties puse gyvnagio ( jei taip issireiskiau). zodziu, negaliu nei palikti jo taip, nei nukirpti, nes iluzo per zemai. nuspirkau silko ir kliju. kol dar nepradejau gelbejimo operacijos, noriu paklausti, ar nuvaliusi gelini laka ir uzklijavusi itrukusia vieta tuo silku, galiu vel lakuotis geliniu laku? ir dar klausimas prie to paties, ar po silku reikia tepti tu kliju, ar tik ant virsaus? labai aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Tiffane @ 2013 01 22, 11:14)
drinks_cheers.gif
Nu zinot tikrai jau bloga daros, tie pays klausiymai per tuos pacius..pradeda lakuotis o net elementariausios sekos nezino, nu kazkaip keista..pilnas gi youtubas net su filmukais ka ir po reik tept ir nuvalyti, plius pirmam puslapy viskas surasyta..
Siaip dauguma cia darosi su normaliom priemonem ir tukstanti kartu buvo mineta, kad pagrindas ir topas GERIAUSI HARMONY GELISH firmos, kai imeta kinietisko sudo nuoroda ir dar klausia kaip kokybe ar kodel man nelaiko ir nesigauna..nu sorry mergaites, neatlaikiau blush2.gif

Tikrai taip, ta pati pagalvojau. Tiek prisiziurejau info yotube, kad net profe tapau tongue.gif Tiesiog reikia netingeti paieskoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(conve®se @ 2013 01 22, 01:17)
Sveikos, paziurejau kuo skiriasi hg padielkos ta nuoroda ir suabejojau, ar tikrai pas jus visas is ebay kai siunciates lakus tu buteliuku kamstukai tokie kuginiai? Nes norejau is nailtechsupply.com uzsakinet, bet ten paveikslelyje kamstukai atrodo kaip neoriginlai ir amazon.com irgi daug tokiu. Tai cia reiskia kad jie bus padielkos? Kazkaip nesitiki kad perkant is internetines parduotuves butu neoriginalai  doh.gif

As ka tik gavau 2 komplektukus HG bazes ir topo is ebay. Tai viskas atitinka foto, isskyrus, ant buteliuko dugno nera tu ruozeliu, lygus krastas, bet ir senuosiuose buteliukuose nera, matyt tai tik spalvoms taikytina (splavos turi dantukus). Tik geltoni stampai ant dugno
Manau, kad siais laikais visur pilna fufliako, ypac, jei niekur ir neraso, kad 100 % originalas smile.gif Tieiog pati nusprendi, kad tikri, o jie po to irodineja, kad nera jokio uzraso, kad tikri ir jie teisus , reikia paciai buti atidziai 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti, ar parduotuves "Medines sukos" prekiauja Harmony Gelish lakais?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2013 01 22, 11:40)
Dar norejau paklausti, ar parduotuves "Medines sukos" prekiauja Harmony Gelish lakais?

jei ir prekiauja, tai kaina kosminė doh.gif tiksliai nepamenu, kurioj pardėj (tame tarpe ir medinės šukos buvo lankomos) mačiau HG lakiukų, bet kainavo 71lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2013 01 22, 13:02)
Nuolat skaitau sios temos papildymus, taciau susidruriau su beda ir labai prasau patarimo.
Nulaukuotas geliniu laku nagas iluzo skersai mazdaug ties puse gyvnagio ( jei taip issireiskiau). zodziu, negaliu nei palikti jo taip, nei nukirpti, nes iluzo per zemai. nuspirkau silko ir kliju. kol dar nepradejau gelbejimo operacijos, noriu paklausti, ar nuvaliusi gelini laka ir uzklijavusi itrukusia vieta tuo silku, galiu vel lakuotis geliniu laku? ir dar klausimas prie to paties, ar po silku reikia tepti tu kliju, ar tik ant virsaus? labai aciu is anksto.

taip galite drasiai lakuotis, as is pradziu gerai nuriebalinu tai iskilusia vieta, po to dedu silko gabaliuka, ir tepu klijus ant jos, palaukiu kol nudzius, po to priklausomai nuo situacijos arba dedu dar viena juostele ir vel kliju... nudziuna, su poliruokliu nupoliruoju ir tada darau gelini., galima dar po bazes strukturinio sluoksni patepti.
o cia paziureti, man tai super grazu-
http://sphotos-b.ak....935865185_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 22 sausio 2013 - 13:00