Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(goldfish_ @ 2013 02 13, 12:47)
ačiū už mintis, o kaip ryškiai mėlynas? Nebūtų per "šalta"?

gal ir butu saltoka unsure.gif

as prie pilkos irgi deciaus arba salotini, arba salmon smile.gif
Atsakyti
Gavau, gavau, gavau!!!!! Laišką iš tashės - manoji jau pas juos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 18, 21:34)
Gavau, gavau, gavau!!!!! Laišką iš tashės - manoji jau pas juos bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kaip smagu wub.gif O kada užsakėt? Aš jau taip laukiu laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miaaau @ 2013 02 18, 20:36)
Kaip smagu  wub.gif O kada užsakėt? Aš jau taip laukiu laukiu  4u.gif

sausio 15 wink.gif

tik darbo laikas pas juos doh.gif vidurdienis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 18, 23:10)
sausio 15 wink.gif

tik darbo laikas pas juos doh.gif vidurdienis schmoll.gif

Aš sausio 18 smile.gif Vadinas, jau tuoj tuoj wub.gif
Atsakyti
aaa as ir 18 biggrin.gif reiskia, ir mano jau jau bus bigsmile.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad radau sia tema 4u.gif
kaip tik galvoju uzsisakyti savo pirmaja tashe - nusiziurejau modeli Paris-Texas
user posted image

spalvos butu juoda, rankenos pilkos, apvadas prie rankenu kazkoks sviesesnis - ka manot apie tokia kombinacija g.gif

Nuliudino, kad kurejos nesiuncia net eskizu, kaip daiktas atrodys unsure.gif kaip uz tokia kaina galetu kazka ir papaisyti, kad oro pirkti netektu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 21 vasario 2013 - 20:14
Puke, ar jau turi tashiuka? bigsmile.gif

QUOTE(Mureanda @ 2013 02 21, 19:12)
spalvos butu juoda, rankenos pilkos, apvadas prie rankenu kazkoks sviesesnis - ka manot apie tokia kombinacija  g.gif

Nuliudino, kad kurejos nesiuncia net eskizu, kaip daiktas atrodys  unsure.gif kaip uz tokia kaina galetu kazka ir papaisyti, kad oro pirkti netektu  g.gif

manau, nedaro jokiu eskizu, nes tiesiog jos tam neturi laiko. as kai masciau apie spalvas, galvojau, prie ko derinsiu, kokios spalvos dominuoja garderobe ir tt
juoda ir pilka yra tos, kaip sakyt, einamos spalvos, kurios tiks prie bet ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 21 vasario 2013 - 20:24
taip, turiu jau smile.gif

šiaip likau patenkinta. Tik pasikartosiu - labai būtų sunku įsivaizduoti galutinį variantą, užsisakant internetu... Odų atspalviai, storiai skiriasi... pačiupinėjus visai kitaip, aiškiau viskas...

pastabėlę galėčiau pasakyt, kad rankena ta ilgoji galėtų būti reguliuojama... gerai, kad man pagal ūgį žiūrisi normaliai užsidėjus. Bet gali kitą kartą ir netikt kažkam tas ilgis...

Pafotkinsiu ryt... mano take money and run mėlyna-žalia-ruda. Nors norėčiau jau kokios vasariškos, šviesesnės doh.gif biggrin.gif Ta nauja graži wub.gif
Atsakyti
o tai rankena nei pas viena nesireguliuoja?! tai man,kaip mazo ugio moterytei,butu nelabai gerai..
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 02 21, 23:09)
o tai rankena nei pas viena nesireguliuoja?! tai man,kaip mazo ugio moterytei,butu nelabai gerai..

as uzsakinejau reguliuojama, padare puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 02 21, 21:22)
manau, nedaro jokiu eskizu, nes tiesiog jos tam neturi laiko. as kai masciau apie spalvas, galvojau, prie ko derinsiu, kokios spalvos dominuoja garderobe ir tt
juoda ir pilka yra tos, kaip sakyt, einamos spalvos, kurios tiks prie bet ko.

nedaro, klausiau schmoll.gif siaip tiesiog pagalvojau, kad kai uzsisakineji ruba, tai tau pabraizo kas ir kaip, tai noretusi ir cia kazko panasaus, nes nepatyrusiam vartotojui ne viska lengva isivaizduoti. Na, bet nedaro tai nedaro, teks pajungti fantazija biggrin.gif

ir as spalvas taip susideliojau, kad tiktu prie mano stiliaus ir nesiojamu rubu. Aisku, gal pavasariui noretusi ko nors sviesesnio, bet kad praktiskumas si karta nugalejo g.gif O jus kuri uzsakinejot uztrauktuka vietoj magnetinio uzsegimo? Normaliai padare?
Atsakyti