Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Alaia @ 2013 02 11, 13:04)
O tai jei medziaga turguj pirkta, tai jau labai blogai? O kai parduotuves perpardavineja ta pacia medziaga tik dviguba kaina,tai tada medziaga nuo to prabangesne/geresne tampa?  g.gif Galu gale ne prancuzu mados namai juk siuna sias rankines ir ne tukstancius jos kainuoja.  biggrin.gif
Svarbu medziaga stipri, gerai nesiojasi ir grazus rastas, o to rankines pamusalui ir reikia, man atrodo. Gi ne suknele siuna is jos.
Jei loo pati sau pirkote, tai gal nera tokia bloga ta medziaga?  4u.gif

As taip isivaizduoju,kad cia noreta pasakyti,jog galutine kaina gaunasi neadekvati medziagoms - toje pacioje kalvariju parduotuveje nat.odos standzios gabalas (arba metras,neissiaiskinau) 50 lt kainuoja,tarkim rankinei gali reiketi apie 2 m,plius pamusalas,plius uztrauktukai,siulai,na aisku dar darbas-bet reziume tokia,kad rankines kaina nuo savikainos skiriasi dvigubai o gal net ir trigubai.

P.S. as cia niekuo ju nekaltinu,bet tos moterytes kurios megsta daug ka daryti pacios arba "serga" tokia pat liga kaip as (verta neverta-galima rasti pigiau/kokybiskiau/graziau,ir dar visur iesko teisybes),supras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buda: 11 vasario 2013 - 11:25
Tai cia gan daznas atvejis, net pvz ziurint i Zara - kazkokia skysta maikute uz 100lt padavineja. Bet tai cia masines gamybos atvejis, kas savikaina dar labiau sumazina. O tashe tashe pagal individualu uzsakyma gamina, tai naturaliai ir gaunas ta kaina didesne. Bet kaip Siges sake, kokia paklausa, tokia pasiula matyt. rolleyes.gif

P.S as irgi nieko neginu ir neteisinu, tiesiog diskutuojam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 11 vasario 2013 - 11:28
Pasakysiu savo nuomone. be abejo, mokant 600 lt uz rankine, kazkaip nemalonu skaityt, kad visgi pamusalas is turgaus unsure.gif nors reiktu tiketis, kad bent jau jis tikrai geras - storokas, nesiosis gerai ir t.t.
nenuvertinu ir turgaus. nes pries daug metu, budama dar studente, buvau pirkusi juoda klasikini paltuka butent turguje. o po keliu savaiciu nuejau i buvusi vaiku pasauli ir issiziojau, pamaciusi ta pati paltuka kabanti tik 200 litu brangiau biggrin.gif tad apsidziaugiau, kad mano paltukas nebeturginis ir ne toks jau ir pigus hihihi.gif
senojoj temoj pridiskutavusios merginos apie kainas - verta neverta moket, kodel jos ten praso tiek ir t.t. tai gal velgi nebesikartos ta pati diskusija. tiesiog ka noriu pasakyt, mane suzavejo tuo, kad visgi galima issirinkti rankine pagal savo norus, pasirinkti spalvas, kiseneliu skaiciu ir t.t. ir t.t. tai reiskia, kad visgi Tau specialiai yra gaminama rankine. ranku darbo. ir didele tikimybe, kad butent tokia rankine ir bus viena.
as pries uzsisakant is cia rankine, ilgojai ieskojau kazko panasaus. ir ka, neradau... o tiksliau, buvau radus kas man patiko, bet kaina buvo 270 euru. tad pasigalvojau, kad visgi cia man gausis ir pigiau, ir turesiu kazka, ko netures niekas kitas (nes gyvenu ne LT, tai cia isvis garantuoju, kad bent kuri laiku busiu vienetinis egzempliorius biggrin.gif ).
kad ir kaip bebutu, grazus man tie pamusalai. tebunie ir turginiai irnesakyk.gif
Atsakyti
[quote=looo,2013 02 11, 10:16]
"...tokiu audiniu yra prie kalvarijaus turgaus audiniu parduotuveje po 15-30lt. visa ju palete taip sakant...zinau nes pati pirkau toki pat. doh.gif blush2.gif verysad.gif "

Merginos, taigi parašė, kad iš audinių parduotuvės, o ne turgaus! Išvis Vilniuje yra trys pardės audinių, viena jų randasi prie turgaus.

Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 02 11, 12:04)
Pasakysiu savo nuomone. be abejo, mokant 600 lt uz rankine, kazkaip nemalonu skaityt, kad visgi pamusalas is turgaus  unsure.gif nors reiktu tiketis, kad bent jau jis tikrai geras - storokas, nesiosis gerai ir t.t.
nenuvertinu ir turgaus. nes pries daug metu, budama dar studente, buvau pirkusi juoda klasikini paltuka butent turguje. o po keliu savaiciu nuejau i buvusi vaiku pasauli ir issiziojau, pamaciusi ta pati paltuka kabanti tik 200 litu brangiau  biggrin.gif tad apsidziaugiau, kad mano paltukas nebeturginis ir ne toks jau ir pigus hihihi.gif
senojoj temoj pridiskutavusios merginos apie kainas - verta neverta moket, kodel jos ten praso tiek ir t.t. tai gal velgi nebesikartos ta pati diskusija. tiesiog ka noriu pasakyt, mane suzavejo tuo, kad visgi galima issirinkti rankine pagal savo norus, pasirinkti spalvas, kiseneliu skaiciu ir t.t. ir t.t. tai reiskia, kad visgi Tau specialiai yra gaminama rankine. ranku darbo. ir didele tikimybe, kad butent tokia rankine ir bus viena.
as pries uzsisakant is cia rankine, ilgojai ieskojau kazko panasaus. ir ka, neradau... o tiksliau, buvau radus kas man patiko, bet kaina buvo 270 euru. tad pasigalvojau, kad visgi cia man gausis ir pigiau, ir turesiu kazka, ko netures niekas kitas (nes gyvenu ne LT, tai cia isvis garantuoju, kad bent kuri laiku busiu vienetinis egzempliorius  biggrin.gif ).
kad ir kaip bebutu, grazus man tie pamusalai. tebunie ir turginiai  irnesakyk.gif

p.s. kokią rankinę užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(kjusia @ 2013 02 11, 11:22)
p.s. kokią rankinę užsisakėt?

Take money and run...
Atsakyti
merginos skaityt nemokat
PRIE turgaus yra viena geriausiu audiniu parduotuviu, o jei ta parduotuve butu pvz Panoramoje tai jau butu ne turginiai audiniai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 11, 15:34)
merginos skaityt nemokat
PRIE turgaus yra viena geriausiu audiniu parduotuviu, o jei ta parduotuve butu pvz Panoramoje tai jau butu ne turginiai audiniai  lotuliukas.gif  doh.gif

ziurekite, ka norejau pasakyt....
jie TIKRAI pretenduoja buti brandiniu butiku...bet medziagas ima sherpatrebines...
ar as sakiau kad ta medziaga bloga ( beje ji tokia pusiau linas pusiau medvilne, pati dar neskalbioau, o emiau kad pasidaryti kilimeli vaikui i vezima.).

kaip pvz: LT firma happeak.-drabuziu linija.
siuo metu jie labai patobuleje, ir vardant kokybes specialaii uzsakyneja medziagas su ekotex serifikatu svetur. (gal is dalies del to kad nejausti konkurencijos is vietiniu "auksarankiu " puses.) as asmeniskai tai labai vertinu-kokybe neprekaistinga.
seniau jie patys, prisipazino, kad pirko turguje, vardant didesnio pelno.

o jeigu tashe tashe griate del to kad pas juos gali uzsisakyti rankine tokia kokia nori, tada as aplamai nesuprantu ju "dizaineriu" politikos. tai ir vadinkites tada Tases Tasauskienes galanterijos siuvykla. bet nepritenduokite buti isskirtiniu butiku...turinciu savo issikirtines prekes.

as irgi nei peikiu nei giriu tas rankines, taiat diskutuoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 02 11, 18:28)
ziurekite, ka norejau pasakyt....
jie TIKRAI pretenduoja buti  brandiniu butiku...bet medziagas ima sherpatrebines...
ar as sakiau kad ta medziaga bloga ( beje ji tokia pusiau linas pusiau medvilne, pati dar neskalbioau,  o emiau kad pasidaryti kilimeli vaikui i vezima.).

kaip pvz: LT firma happeak.-drabuziu linija.
siuo metu jie labai patobuleje, ir vardant kokybes specialaii uzsakyneja medziagas su ekotex serifikatu svetur. (gal is dalies del to kad nejausti konkurencijos is vietiniu "auksarankiu " puses.) as asmeniskai tai labai vertinu-kokybe neprekaistinga.
seniau jie patys, prisipazino, kad pirko turguje, vardant  didesnio pelno.

o jeigu tashe tashe griate del to kad pas juos gali uzsisakyti rankine tokia kokia nori, tada as aplamai nesuprantu ju "dizaineriu" politikos. tai ir vadinkites tada Tases Tasauskienes galanterijos siuvykla. bet nepritenduokite buti isskirtiniu butiku...turinciu savo issikirtines prekes.

as irgi nei peikiu nei giriu tas rankines, taiat diskutuoju.  4u.gif

Drąsiai teigiate "šerpatrebines", pati turite nors vieną jų rankinę? Aš turiu ir galiu pasakyti, kad audinys puikiai dėvisi. Ryškiai kažkaip kažkam įkasti norisi, ar ne? Ir iš kur pas lietuvius tiek pavydumo - fu, net neskanu skaityti jūsų žinutes...
Atsakyti
kjusia, JUMS, -as nieko nekandu, o konstatuoju fakta.
jei norite isitikinti, nuvaziuokite i ta parduotuve ir pamatysite.

o jeigu manete, kad isigijus sia rankine jausites tokia isskirtine, atleiskite nuvyliau.
ir prie ko chia pavydas aplamai. suprasciau jei rasyciau, kad rankine neverta pinigu, ir t.t. bet as to nerasiau, as tesiog parasiau kad pamusalo medziaga sirpatrebine.

o zodis sirpatrebine yra nuo rus. zodzio sirpatreb ty sirokoj potrebnosti, ty pasiekiama kiekvienam. vat ir viskas...

ps.s as ju ir uz 20lt nepirkciau, nes jos man negrazios. o 20lt kiseneje kartais geriau, nei nemielas man daiktas...spintoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 vasario 2013 - 18:52
looo, foruma skaitineju senokai ir jau Jusu zinuciu braiza esu pastebejusi... tad... dekui, kad informavote is kur tashe tashe merginos perka pamusalus. jei suzinosit, is kur perka oda, tai irgi galit parasyti rolleyes.gif hihihi.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 11 vasario 2013 - 19:29
QUOTE(Langoza @ 2013 02 11, 12:04)
Pasakysiu savo nuomone. be abejo, mokant 600 lt uz rankine, kazkaip nemalonu skaityt, kad visgi pamusalas is turgaus  unsure.gif nors reiktu tiketis, kad bent jau jis tikrai geras - storokas, nesiosis gerai ir t.t.

Ne iš turgaus, o šalia turgaus esanti parduotuvė. Bet gera medžiaga gera ar turguj ar parduotuvėje, ne tai norėta pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 02 11, 12:24)
bet reziume tokia,kad rankines kaina nuo savikainos skiriasi dvigubai o gal net ir trigubai.

o iš kur jūs tiksliai žinot kokia ta savikaina? pati asmeniškai sąmatas darėt, siuvėjoms mokėjot, uz reklamą, fotografams? kažkaip labai jau drąsu švaistytis tokiais teiginiais smile.gif

Atsakyti