Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

nu tikrai super!!! labiausiai man patinka pamusalas tongue.gif ir ilgoji rankena dvieju spalvu.
o tu ta skyreli viduj su uztrauktuku dar papildomai uzsisakei, ane?
nu zo, gero nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Siges, wow, puiki rankine wub.gif ir vidus wub.gif gero nesiojimo! 4u.gif
Atsakyti
Atsidarius rankinę, tai tokio grožio pamušalas nuotaiką iškart pakelia biggrin.gif O aš šiandien mačiau merginą su tashe rankine troleibuse, tai taip nužiūrinėjau (gražu), o mergina labai šypsojosi smile.gif
Atsakyti
Na pamusalo pasirinkimu esu be gaaaalo patenkyta biggrin.gif wub.gif O ir tvirtas toks, labai,bijojau, kad nebutu skysta medziagele, bet storumokaip koks plonas dzinsas gal smile.gif zodz tvirtai atrodo smile.gif

O kiseneliu visuje norejau, tai ir padare 4u.gif Bet gal tokias padaro ir be papildomo pageidavimo g.gif Vis tik tai nera kazkoks atskiras skyrius padarytas smile.gif Kiseneles trys yra, viena tokia didoka su uztrauktuku, kitos dvi mazesnes, telefonui ir dar kamnors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siges: 08 vasario 2013 - 23:15
Isties puiki rankine 4u.gif
Atsakyti
Gražus tašiukas wub.gif , o odytė kiek matosi kieta, standi, nesukrentanti?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 02 09, 18:35)
Gražus tašiukas  wub.gif , o odytė kiek matosi kieta, standi, nesukrentanti?

Nea, rankinė ne iš tų subliūkštančių maišų serijos 4u.gif
Atsakyti
Siges, graži rankinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 02 08, 19:29)
Čia čia  lotuliukas.gif  Nufotkinau bendrą vaizdą, vidų, užsegimą, dugną  smile.gif Svorio turi, bet tikrai tobula smile.gif

PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 02 08, 21:40)
nu tikrai super!!! labiausiai man patinka pamusalas  tongue.gif ir ilgoji rankena dvieju spalvu.
o tu ta skyreli viduj su uztrauktuku dar papildomai uzsisakei, ane?
nu zo, gero nesiojimo  4u.gif

o as kaiptik norejau parasyti apie pamusala...bet vis tlejau, kazkaip nenorejau kisti savo "liudno" trigrasi0, bet jei jau taip giriate pasisakysiu.

paziurejus ju siulomas rankines, pamusalas nauduojamas, na toks tikrai neiskirtinis ar prabangus. kaip uz "brandini" daikciuka, audinius galetu kazkur specialiai uzsakynet..
tokiu audiniu yra prie kalvarijaus turgaus audiniu parduotuveje po 15-30lt. visa ju palete taip sakant...zinau nes pati pirkau toki pat. doh.gif blush2.gif verysad.gif

audinis gal ir normaulus, bet ne daiktui kuris pretenduoju vadintis "vardiniu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 vasario 2013 - 10:16
QUOTE(looo @ 2013 02 11, 10:16)
o as kaiptik norejau parasyti apie pamusala...bet vis tlejau, kazkaip nenorejau kisti savo "liudno" trigrasi0, bet jei jau taip giriate pasisakysiu.

paziurejus ju siulomas rankines, pamusalas nauduojamas, na toks tikrai neiskirtinis ar prabangus. kaip uz "brandini" daikciuka, audinius galetu kazkur specialiai uzsakynet..
tokiu audiniu yra prie kalvarijaus turgaus audiniu parduotuveje po 15-30lt. visa ju palete taip sakant...zinau nes pati pirkau toki pat.  doh.gif  blush2.gif  verysad.gif

audinis gal ir normaulus, bet ne daiktui kuris pretenduoju vadintis "vardiniu".

O kam joms pirkt brangu audini, tuo didinant rankines savikaina ir mazinantis sau uzdarbi, kai perka tas rankines ir su kavariju turgaus pamusalu ir dar eiles po du tris menesius su uzsakymais doh.gif lotuliukas.gif

Juokas pro asaras, ale matyt tokia ta realybe, kokia paklausa, tokia ir pasiula doh.gif unsure.gif
Atsakyti
O tai jei medziaga turguj pirkta, tai jau labai blogai? O kai parduotuves perpardavineja ta pacia medziaga tik dviguba kaina,tai tada medziaga nuo to prabangesne/geresne tampa? g.gif Galu gale ne prancuzu mados namai juk siuna sias rankines ir ne tukstancius jos kainuoja. biggrin.gif
Svarbu medziaga stipri, gerai nesiojasi ir grazus rastas, o to rankines pamusalui ir reikia, man atrodo. Gi ne suknele siuna is jos.
Jei loo pati sau pirkote, tai gal nera tokia bloga ta medziaga? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 11 vasario 2013 - 11:05