Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(snace @ 2013 05 03, 22:58)
Sveikos merginos.. per kiek laiko jus gaunate rankine nuo uzsakymo? laukiu jau 8 savaites ir panasu kad dar savaite lauksiu.... susinervinau, tuoj jau ir nebenoresiu jos...  verysad.gif

man vakar buvo 6 savaitės kaip gamina, parašiau laišką (galvoju visos jūs tokios nekantrios, reik ir man tokia būti biggrin.gif ), tai atrašė, kad kitos savaitės gale, dar kitos pradžioj jau turėtų būti. Na žiūrėsiu.. rolleyes.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 03, 23:10)
kaip jūs tą suprastėjimą atskiriate?

va va man irgi labai įdomu. Nes mano akimis tai kaip tik pagerėjusios - ir modeliai gražesni vis pasirodo, ir tokios standesnės, tvirtesnės jos biggrin.gif
Atsakyti
aš nuo vasario mėn kasdien tąsau saviškę, ir prikrautą ir tikrai skrupulingai netaupau ir net neimpregnavau blush2.gif - vaizdas normalus, nieks neapsibrūžino ir nenusidėvejo.
Atsakyti
Girl, o kokį modeliuką Tu užsisakei? blush2.gif

Tai jau kitos savaites gale gal užderės tashių foto biggrin.gif

Dėl to suprastėjimo nežinau, nes neteko man gyvai matyti daug tashių, bet kai buvau Daiktų viešbutyje ir studijoje, tai man nelabai patiko Heat, Sunrise ir Lost in Highway, o labai taip rimtai, tvirtai ir kokybiškai atrodė Milk ax.gif Bet pirmas įspūdis dar nereiškia tikros kokybės ar nekokybės, nes aš tų tashių nei turėjau, nei nešiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 04, 12:57)
Girl, o kokį modeliuką Tu užsisakei?  blush2.gif

Aš labai nepopuliarų modelį - modern times, kurio dar niekas lyg iš čia neturi ax.gif tuo metu, kai sakiausi, man ji pati gražiausia buvo iš tokių, kur šiltam sezonui tinkama, bet dabar jau nebežinau,ar taip labai ji man patinka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 05 04, 11:42)
aš nuo vasario mėn kasdien tąsau saviškę, ir prikrautą ir tikrai skrupulingai netaupau ir net neimpregnavau blush2.gif  - vaizdas normalus, nieks neapsibrūžino ir nenusidėvejo.

Na va, šaunu.smile.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 05 04, 13:13)
Aš labai nepopuliarų modelį - modern times

Graži graži!
Tik kažkaip pavojingai atrodo rankenos tvirtinimas ant atsiverčiančio „dangtelio“. Nors gal aš kažkaip ne taip suprantu.
Atsakyti
Modern times labai graži thumbup.gif o kokia spalva?
Aš šiltam laikui pagalvojau, kad labai tiktų The Grey arba Modern times in light sand-nude-cocoa-black wub.gif
Bet gyvai nei vienos iš šių neteko matyti ax.gif
Šiaip labai norėčiau dar pamatyti gyvai Hot skin cold cash... ax.gif
Atsakyti
RB, as ir labai norejau tos rankines butent tokiu spalvu kaip isvardinai, bet nebuvo nude odos, tai teko siek tiek koreguoti klapana, bus verstos odos jis, bet pagrindas isliko light sand smile.gif na labai jau man idomu kaip viskas realiai atrodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 04 gegužės 2013 - 13:47
QUOTE(Girl. @ 2013 05 04, 08:46)
Nes mano akimis tai kaip tik pagerėjusios - ir modeliai gražesni vis pasirodo, ir tokios standesnės, tvirtesnės jos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi kaip tik atrodo, kad patobulejo tashe tashe. Aisku, siemet nieko is ju nepirkau, bet bent jau modeliu man labai patinkanciu tikrai daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2013 05 03, 22:58)
Sveikos merginos.. per kiek laiko jus gaunate rankine nuo uzsakymo? laukiu jau 8 savaites ir panasu kad dar savaite lauksiu.... susinervinau, tuoj jau ir nebenoresiu jos...  verysad.gif

Na, aš pagaliau gavau konkretų atsakymą, kad maniškė antradienį jau bus išsiųsta. Tai iš viso išeis 9 savaitės, - lygiai. Bet kas įdomu, kad dar man siūlė pakeist korpuso pagrindinę spalvą per susirašinėjimą, tai panašu, kad ketvirtdienį, kai jom rašiau, man rankinė dar net nebuvo pradėta siūt... Na, įdomiai jos ten dirba, kaip sau nenori... g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti