Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(*KrissTina* @ 2013 01 30, 13:00)
OMG panos...mano visa tasyte nubuko odos (juoda)...tai jeigu ji ziauriai nusinesioja..ka daryt po perkunais sad.gif esu komoj..uzsakymas jau vykdomas...praejo 2sav. nu kaip nusiminiau negaliu  verysad.gif

o jau rankine gaminama? gal dar ne velu pakeisti?
as kurejoms turbut jau visa galva isuziau hihihi.gif nes rasinejau del tos nubuko odos, nedaviau ramybes, bet... finale visgi palikau rankenas nubuko odos. nes jos parase - cituoju: "Jei nepatinka nubuko sendinimosi efektas, mes siūlome jo nesirinkti pagrindui, bet rankenoms jis puikiai tinka". tad db zinosiu ateiciai, kad pagrindui nubukas visgi nelabai tinkamas. bet is kitos puses, gal sviesios spalvos nubukas labiau matosi, kad panesiotas, o ant juodos nesimatys taip ir viskas bus ciki?
tiesiog as pati nesu nieko turejusi is tos odos, tai realiai net nelabai ir isivaizudoju, kaip ji nesiojasi.
Atsakyti
Aš turiu "Day and night" iš juodos nubuko odos - puikiai nešiojasi, niekas netamsėja, nes nėra kur tamsėt:) Kai buvau studijoj išsiaiškinau tiesiog, kad šviesesnės nubuko odos įgauna senėjimo efektą - tam kam tas efektas nepatinka tiesiog nesirenka tokios odos. Kadangi maniškė juoda, tai tiesiog pasitrynė nubuko pūkelis ir tiek, o pati oda spalva nekinta. Truputį nesąmonių prirašėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 01 30, 16:00)
OMG panos...mano visa tasyte nubuko odos (juoda)...tai jeigu ji ziauriai nusinesioja..ka daryt po perkunais sad.gif esu komoj..uzsakymas jau vykdomas...praejo 2sav. nu kaip nusiminiau negaliu  verysad.gif

Ir aš maždaug prieš dvi savaites užsisakiau juodos nubuko odos rankinę, esu visiškai rami dėl pasirinkimo, nes tokios odos batus aviu jau kokius 4 metus. Viskas gerai, tik kaip ir bet kuriai odai reikalinga priežiūra, o dar batams ax.gif Kad lengviau įsivaizduotumėt, tai tokia oda, kurią nagu perbraukus, kiek pasikeičia struktūra, matosi tokie paraižymai. Į google įveskit, pamatysit pavyzdžius 4u.gif
Atsakyti
ačiūūūūū mergaitės 4u.gif db toliau sau ramiai galiu laukti savo išsvajotos tašytės..nes prisiskaičiau apie tą odytę ir išsigandau..db jau ramu thumbup.gif
Atsakyti
tai ka, niekas negavo jokios Tashes dar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 02 07, 16:50)
tai ka, niekas negavo jokios Tashes dar?  bigsmile.gif

As va sian vakare is pasto atsiemiau bigsmile.gif

Na ka galiu pasakyt.. TOOOBULAAAA wub.gif wub.gif wub.gif Ryt dienos sviesoj pameginsiu nufotkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 02 07, 22:12)
As va sian vakare is pasto atsiemiau  bigsmile.gif

Na ka galiu pasakyt.. TOOOBULAAAA  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ryt dienos sviesoj pameginsiu nufotkyt  ax.gif

lauksim bigsmile.gif

mano menesio gale turetu but...
Atsakyti
Kur foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 08, 19:12)

Čia čia lotuliukas.gif Nufotkinau bendrą vaizdą, vidų, užsegimą, dugną smile.gif Svorio turi, bet tikrai tobula smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 02 08, 20:29)
Čia čia  lotuliukas.gif  Nufotkinau bendrą vaizdą, vidų, užsegimą, dugną  smile.gif Svorio turi, bet tikrai tobula smile.gif

user posted image

Nuostabus tashiukas wub.gif
...jau pradedu taupyt ir as..noriuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Koks gražus modelis wub.gif Jei ne paslaptis, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 08, 19:50)
Koks gražus modelis  wub.gif Jei ne paslaptis, kokia kaina?

600 Lt unsure.gif 4u.gif
Atsakyti