Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Lemtinga @ 2013 05 02, 10:29)
Atejo pademonstruoti svo ziniu ir visas apstulbint kaip gerai ismano teise...  O kad dirbant su eiliniu verslo liudijimu tik klientui paprasius privalo ceki israsyt niekas net neuzsimine tuo labiau,  kad tai ne internetine prekyba, kad reiktu iteisinti kaip pvz. Ind.V. Dauguma butiku taip dirba...

o tu žinai kuo skiriasi IĮ ir Ind.v.? smile.gif
nu koks skirtumas, slepia ar ne.. dabar merginos žinos, kad gali prašyti sąskaitos, jei joms tai atrodys reikalinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 02, 09:55)
Siges, kaip gerai, kad įmonės turi tokių šaunių advokatų smile.gif
Ir kaip gerai, kad mergaitėms niekas dar neiškrėtė tokio finto "taigi aš sumokėjau visą sumą, jūs sutikot, nenorėjau laikyt pinigų, nes nežinojau, ar neišleisiu, tai kaip dabar sakot, kad mokėjau tik dalį, taigi žodžiu viską kalbėjom, kai atėjusi buvau".

Trukt už vadžių, vėl nuo pradžių doh.gif lotuliukas.gif

Vienas dalykas, kad ryškiai mėgstate pafantazuoti, sukurti problemą vieną ar kitą, ir tęsdama savo fantazijas, tas problemas, atrasdama vis kitokių įvairiausių būdų, spręęęsti biggrin.gif

O kitas dalykas, kad juk aiškiai parašė su tuo susidūrusios panos (o ne kažkur pasiskaičiusios), kad net atėjus į saloną, akis į akį sukalbėjus ir suderėjus reikalą, VIS TIEK viskas dar kartą surašoma el. paštu, tuo būdu užsakymą įforminant ir viską aptariant, kad vėliau nebūtų lialia, babkės sumokėjau antai TIEK, tašės noriu, mokėti daugiau nenoriu ir bla bla bla.. smile.gif

Dramatizuojate ten kur to nereik smile.gif
Atsakyti
Kam reikia čekio ar sąskaitos faktūros, tai gali tiesiogiai gamintojų paprašyti manau, nebūtina visos temos užimti, net skaityti neįdomu doh.gif

Geriau kraukit tashių nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 05 02, 14:46)
Kam reikia čekio ar sąskaitos faktūros, tai gali tiesiogiai gamintojų paprašyti manau, nebūtina visos temos užimti, net skaityti neįdomu  doh.gif

Geriau kraukit tashių nuotraukas  biggrin.gif

Tai kad niekas dar rankose neturi, kaip supratau biggrin.gif ir nieko čia blogo, visus niuansus išsiaiškinsim, pradedant dydžiais ir kainom, baigiant odų kokybe, sutartim ir čekiais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 02 gegužės 2013 - 14:11
Kai kursite naują temą, galite papildyti dar šių rankinių kainas, nes lyg nebuvo sąraše:
Side Effect" - 600Lt; 30x35cm.
Modern Times - 550Lt.
ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Girl, įtrauksim 4u.gif

Kažin, Take Money and Run nepasikeitė kaina - 470 Lt? Man nesitiki kažko, lyg per pigu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinote, o į kitus miestus per ką siunčia - paštu ar per siuntų tarnybas? smile.gif Toks netikėtas klausimas pakilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 05 03, 20:26)
Mergaitės, gal kuri žinote, o į kitus miestus per ką siunčia - paštu ar per siuntų tarnybas? smile.gif Toks netikėtas klausimas pakilo  ax.gif

man siunte i Airija. registruotu pastu.
Atsakyti
Sveikos merginos.. per kiek laiko jus gaunate rankine nuo uzsakymo? laukiu jau 8 savaites ir panasu kad dar savaite lauksiu.... susinervinau, tuoj jau ir nebenoresiu jos... verysad.gif
Atsakyti
as buvau uzsisvaigusi bet dbr kiek maciau tai kazkokios paprastejusios ir tikrai tokiu kainu nevertos schmoll.gif
Atsakyti
kaip jūs tą suprastėjimą atskiriate?
Atsakyti
Tikrai, kuo tas „kažkokios paprastėjusios“ pasireiškia? smile.gif

Aš norėčiau kažką nykaus ir juodo užsisakyti ateinančiam šaltajam sezonui. Tik va kol kas truputį atgraso atsiliepimai apie pakankamai neseniai pirktų rankinių „apsidaužiusius kampučius“, ar, tuo labiau, apie brokuotą odą. Nors tikrai norėtųsi tikėti, kad ši problema buvo išspręsta. Aš tą pačią rankinę tampau diena iš dienos, ir dar nemažai prikrautą, nesinorėtų, kad ji greitai prarastų prekinę išvaizdą.

Manodrabužiuose radau kelias parduodamas. Va Take money and run - labai gražu, tik nepatinka užsegimas.smile.gif
Atsakyti