QUOTE(Siges @ 2013 05 02, 07:20)
Na bet jūs matyt nekartą paskriausta esate, kad atėjus tokį kipišą sukėlėt
Atrodo paims avansą iš jūsų moteriškės, APGAUS ir pradings
Tai jei pati sakote, kad el. laiškas yra DOKUMENTAS, nu tai tame laiške gi ir bus parašyta, kad laba diena, avansą tokiai sumai GAVOME. Tai kadangi jūs esate praktiškai įsitikinus, kad po to avanso gavimo daugiau su jumis niekas nebendraus, na tai ir galėsite eit policijon pareiškimo rašyt su tuo savo laiškeliu..
Ir kaip žmonės tokie negatyvai nesuprantu...
Kitas dalykas, kad tokia gudri ir apsukri ponia esate, tokius dalykus VISADA geriau aiškintis su pačiu gamintoju, tada bus išvengiama visokių "internete perskaitytų bla bla bla" ir sugedusio telefono efekto. Tuo pačiu kreipiantis tiesiai, esu tikra, kad ir sutartį kažkokią specialiai jums sukergliotų, kad jau truks pliš jos reikia, idant galėtumėte ramiau miegoti pamokėjusi avansą ir nereikėtų sukti smegeno, kad pralobusios iš jūsų pinigų uždarys savo kromelį, susikraus odas, jau pagamintas tašes, bei apgavusios jus bei kitas klientes išvyks laimės ieškoti už jūrų ir už marių..
Manau jūsų atveju saugiau terbas kokiam Akropely pirkti būtų, kad gautumėte daiktą čia ir dabar, ir galėtumėte reikšmingai delne sugniaužti pirkimo kvitą, kaip ką tik įvykusio sandorio įrodymą
---
Sutinku, kad rankinės brangios, ale jau tikrai ne kokį kosmosą kainuoja, kad tiek čia dabar dėl jų ardytis, ieškotis sutarčių, kvitelių, išankstinių sąskaitų faktūrų, darbų perdavimo-priėmimo aktų, garantinių talonų ir t.t.
O jei tiek bijoma dėl TOKIŲ pinigų, gal vis tik geriau pagalvot apie kažką pigesnio, kad nereiktų atiduoti visų santaupų, tada bijoti ir dar kitoms paniką kelti
Sėkmės
Oi tik nereikia manęs užsipulti.
Oi pasėjau abejonę, tai čia blogai?
Aš tik paklausiau AR, nesakiau kaip turi būti.
Mes irgi kuriame produktą, nesvarbu, kad taip lengvai nepačiupinėjamą, nes virtualus. Neįsivaizduoju, kaip gali dirbti be sutarčių, imti avansus to nedokumentuojant ir šiaip net formaliai neturėdamos sau jokio "iškilus nesutarimams jie sprendžiami Lietuvos įstatymų numatytų būdu". Man keista, kad jos sau neturi, kad klientas neturi tai tiek to, ne jis gi gamina.
Neįsivaizduoju ką apie tokius avansus pasakytų buhalteris. Tiesa jis greičiausiai nesužinotų gi apie mitinius nedokumentuotus kelis šimtus iš kažkur.
Man įdomu. Nes čia buvo baisiausių gynikių dėl kainos, kad mokesčius, algas mokėt reikia. Susidariau vaizdą, kad čia normali įmonė, o ne feisbuko kioskelis.
Tai ką blogo padariau, kad pasitikslinau prieš trukdant oficialiai internete. Jūs ką, neinant pasiskaityt, pasitikslint, paklaust apie pardavėjo patikimumą kitais atvejais, kad ir baldus kai užsimanot pasigamint?
Ar aš sakau, kad jos dirba nelegaliai ir nepatikimos? Aš tik paklausiau, kaip jos tvarko tą pusę. Nu gerai, tvarkosi kaip kokia šaraškė, bet gi visos jau išmėgino, žino, kad čia ne šaraškė, tai ko čia bujojat ant manęs. Tašės blogesnės pasidarė?
Ar aš sakiau, kad tašės per brangios ir negražios, ir nekokybiškos, ir nepirkit?
Ar aš jus puolu ir sakau, kad kažkodėl rankinių atžvilgiu jūs elgiatės visai kitaip nei kokių nors kitų paslaugų atžvilgiu. O štai jūs mane puolat, liepiat eit į Akropolius, vos ne dūra vadinat dėl kažkokio čekio. Nekeista? Dalykiška?
Paklausiau, sužinojau, padėkojau.
O ko jums čia panikuot jei viskas skaidru?