Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Aš irgi čekio negavau ax.gif

QUOTE(Tylene @ 2013 05 01, 20:54)
pažiūrėjau, kad gal ir man tiktų tokia rankinė g.gif  ax.gif

biggrin.gif friends.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 01, 23:54)
aij ir dar kas idomiai nuskambejo apie ta brokuota odos partija kaip kazkas minejo. nezinau nezinau... gi negi jau taip nesimato kad brokuota odos siunta gavo. ir vis tiek siuvo toliau is tos odos rankines. matyt pasiteisinimas toks tik... bet tikrai kelia dvejoniu del ju darbo profesionalumo visokie tokie kabliukai.

man sakė, kad brokuota, dėl čekio irgi įdomiai, bet... el. laiške įrašta, kad avansas toks ir toks, tai manau, kad galėtų būt įrodymas g.gif tačiau žinoma, viskas gan savotiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 02, 00:00)
Nu ir kas cia tokio, na pasitaike bloga oda, susidevejusia rankine pataise. Nemokamai. Be jokiu sutarciu, cekiu ir pan. Maniske va antras sezonas nesiojama ir viskas ok. O kaip turi matytis brokuota oda, jei spalva gera, faktura gera, o va po keliu menesiu ima ir nusidevi? Pries ka nors siuvant pacioms ja "padevet"? biggrin.gif

na tokius pinigus imant is klientu uz rankines tai jau ir oda tegu neateina brokuota , matyt is tokiu paciu verslininku ir perka tada oda... ir paprastai zmones dirbantys su oda jau turbut tikrai sugeba atskirti brokuota oda ar ne. g.gif

Atsakyti
Na, merginos, mergino, tai juk vis tiek yra kažkur,kad dirba,kaip UAB'as ar su patentu ar pan..negi taip visai i bala, nieko nezinot, tik tashe ir viskas? O tas vardas ju bent registruotas patentu biure..? rolleyes.gif

Paklausiau, atsakau, daugiau info cia: http://www.ekonomika...slas-36749.html
Tačiau kazkokiu pirkimo/pardavimo/mokejimo dokumentu reiktu...prasykit,gal jie yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 02 gegužės 2013 - 00:20
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 19:53)
Tai pavedimo nėra, įrodymo, kad mokėjot avansą nėra. Labai naudinga info. Ačiū dar kartelį.

Na bet jūs matyt nekartą paskriausta esate, kad atėjus tokį kipišą sukėlėt doh.gif Atrodo paims avansą iš jūsų moteriškės, APGAUS ir pradings doh.gif

Tai jei pati sakote, kad el. laiškas yra DOKUMENTAS, nu tai tame laiške gi ir bus parašyta, kad laba diena, avansą tokiai sumai GAVOME. Tai kadangi jūs esate praktiškai įsitikinus, kad po to avanso gavimo daugiau su jumis niekas nebendraus, na tai ir galėsite eit policijon pareiškimo rašyt su tuo savo laiškeliu.. doh.gif lotuliukas.gif Ir kaip žmonės tokie negatyvai nesuprantu... g.gif

Kitas dalykas, kad tokia gudri ir apsukri ponia esate, tokius dalykus VISADA geriau aiškintis su pačiu gamintoju, tada bus išvengiama visokių "internete perskaitytų bla bla bla" ir sugedusio telefono efekto. Tuo pačiu kreipiantis tiesiai, esu tikra, kad ir sutartį kažkokią specialiai jums sukergliotų, kad jau truks pliš jos reikia, idant galėtumėte ramiau miegoti pamokėjusi avansą ir nereikėtų sukti smegeno, kad pralobusios iš jūsų pinigų uždarys savo kromelį, susikraus odas, jau pagamintas tašes, bei apgavusios jus bei kitas klientes išvyks laimės ieškoti už jūrų ir už marių.. wacko.gif

Manau jūsų atveju saugiau terbas kokiam Akropely pirkti būtų, kad gautumėte daiktą čia ir dabar, ir galėtumėte reikšmingai delne sugniaužti pirkimo kvitą, kaip ką tik įvykusio sandorio įrodymą bigsmile.gif

---

Sutinku, kad rankinės brangios, ale jau tikrai ne kokį kosmosą kainuoja, kad tiek čia dabar dėl jų ardytis, ieškotis sutarčių, kvitelių, išankstinių sąskaitų faktūrų, darbų perdavimo-priėmimo aktų, garantinių talonų ir t.t. doh.gif O jei tiek bijoma dėl TOKIŲ pinigų, gal vis tik geriau pagalvot apie kažką pigesnio, kad nereiktų atiduoti visų santaupų, tada bijoti ir dar kitoms paniką kelti biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Nereikia nervuotis, verčiau gerai maitintis biggrin.gif

Šiaip tai aš suprantu tiek Salomeja, tiek Siges mirksiukas.gif
Kitų merginų (o jų tikrai nemažai) patirtis rodo, kad tai nėra kokia nežinoma šaraškino kontora, nežinia kur esanti, kažką rezganti, pasiplaunanti su pinigais... Užsakymų daryta daug, jie įvykdyti sutartu laiku (išskyrus pačius paskutinius, kaip supratau), atsitikę nesklandumai (kažkas nesusikalbėjo dėl rankenų ar logotipo) išspręsti, brokai (kam nutiko) ištaisyti, kai kam ir dovanų dar duota smile.gif Beje, studija labai jauki, interjeras šiuolaikiškas, profesionalus, pavykęs (čia iš prof.pusės pastebėjimas cool.gif

Iš kitos pusės, verslas yra verslas ir visiems taisyklės vienodos, turėtų būti tvarka ir kažkokia apskaita, kvitas ar čekis, sutartis ir t.t. Juk pinigai tikrai nemaži, žiūrėkit, perkam batus dažnai turbūt ir pigesnius nei šios rankinės, dažnai ir ilgiau egzistuojančiose, labiau žinomose firmose/parduotuvėse, bet kažkokių garantijų, kvito tikimės... Taip ir čia - logiška.
Kita vertus, nežinom kaip jos savo veiklą įteisinę - ar tai UAB, ar IĮ, ar kokia mažoji bendrija ar pan. Pvz., vykdant individualią veiklą, kaip ir reikia už atliktus darbus pasirašyti priėmimo-perdavimo aktą, duoti kvitą, bet tikrai ne visi tai daro, o problemų nekyla. Na, aišku, čia ne vienas-kitas užsakymas, o darbas virte verda, verslas pilnu tempu...
Manau, kad paprašius, jos tikrai turėtų kokią nors sutarties formą ir ją atspausdintų, bei išduotų kvitą. Juk ir e.laiško apačioje po parašu cituojamas CK 6.367 str. 2d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 02, 07:52)

Iš kitos pusės, verslas yra verslas ir visiems taisyklės vienodos, turėtų būti tvarka ir kažkokia apskaita, kvitas ar čekis, sutartis ir t.t. Juk pinigai tikrai nemaži, žiūrėkit, perkam batus dažnai turbūt ir pigesnius nei šios rankinės, dažnai ir ilgiau egzistuojančiose, labiau žinomose firmose/parduotuvėse, bet kažkokių garantijų, kvito  tikimės... Taip ir čia - logiška.
Kita vertus, nežinom kaip jos savo veiklą įteisinę - ar tai UAB, ar IĮ, ar kokia mažoji bendrija ar pan. Pvz., vykdant individualią veiklą, kaip ir reikia už atliktus darbus pasirašyti priėmimo-perdavimo aktą, duoti kvitą, bet tikrai ne visi tai daro, o problemų nekyla. Na, aišku, čia ne vienas-kitas užsakymas, o darbas virte verda, verslas pilnu tempu...
Manau, kad paprašius, jos tikrai turėtų kokią nors sutarties formą ir ją atspausdintų, bei išduotų kvitą. Juk ir e.laiško apačioje po parašu cituojamas CK 6.367 str. 2d.  ax.gif

straipsnyje rašo, kad IĮ smile.gif visi pardavimai turėtų būti forminami sąskaitomis faktūromis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 02, 07:20)
Na bet jūs matyt nekartą paskriausta esate, kad atėjus tokį kipišą sukėlėt  doh.gif Atrodo paims avansą iš jūsų moteriškės, APGAUS ir pradings  doh.gif

Tai jei pati sakote, kad el. laiškas yra DOKUMENTAS, nu tai tame laiške gi ir bus parašyta, kad laba diena, avansą tokiai sumai GAVOME. Tai kadangi jūs esate praktiškai įsitikinus, kad po to avanso gavimo daugiau su jumis niekas nebendraus, na tai ir galėsite eit policijon pareiškimo rašyt su tuo savo laiškeliu..  doh.gif  lotuliukas.gif Ir kaip žmonės tokie negatyvai nesuprantu...  g.gif

Kitas dalykas, kad tokia gudri ir apsukri ponia esate, tokius dalykus VISADA geriau aiškintis su pačiu gamintoju, tada bus išvengiama  visokių "internete perskaitytų bla bla bla" ir sugedusio telefono efekto. Tuo pačiu kreipiantis tiesiai, esu tikra, kad ir sutartį kažkokią specialiai jums sukergliotų, kad jau truks pliš jos reikia, idant galėtumėte ramiau miegoti pamokėjusi avansą ir nereikėtų sukti smegeno, kad pralobusios iš jūsų pinigų uždarys savo kromelį, susikraus odas, jau pagamintas tašes, bei apgavusios jus bei kitas klientes išvyks laimės ieškoti už jūrų ir už marių.. wacko.gif

Manau jūsų atveju saugiau terbas kokiam Akropely pirkti būtų, kad gautumėte daiktą čia ir dabar, ir galėtumėte reikšmingai delne sugniaužti pirkimo kvitą, kaip ką tik įvykusio sandorio įrodymą  bigsmile.gif

---

Sutinku, kad rankinės brangios, ale jau tikrai ne kokį kosmosą kainuoja, kad tiek čia dabar dėl jų ardytis, ieškotis sutarčių, kvitelių, išankstinių sąskaitų faktūrų, darbų perdavimo-priėmimo aktų, garantinių talonų ir t.t.  doh.gif O jei tiek bijoma dėl TOKIŲ pinigų, gal vis tik geriau pagalvot apie kažką pigesnio, kad nereiktų atiduoti visų santaupų, tada bijoti ir dar kitoms paniką kelti  biggrin.gif

Sėkmės  4u.gif

Oi tik nereikia manęs užsipulti.
Oi pasėjau abejonę, tai čia blogai?
Aš tik paklausiau AR, nesakiau kaip turi būti.

Mes irgi kuriame produktą, nesvarbu, kad taip lengvai nepačiupinėjamą, nes virtualus. Neįsivaizduoju, kaip gali dirbti be sutarčių, imti avansus to nedokumentuojant ir šiaip net formaliai neturėdamos sau jokio "iškilus nesutarimams jie sprendžiami Lietuvos įstatymų numatytų būdu". Man keista, kad jos sau neturi, kad klientas neturi tai tiek to, ne jis gi gamina.

Neįsivaizduoju ką apie tokius avansus pasakytų buhalteris. Tiesa jis greičiausiai nesužinotų gi apie mitinius nedokumentuotus kelis šimtus iš kažkur.

Man įdomu. Nes čia buvo baisiausių gynikių dėl kainos, kad mokesčius, algas mokėt reikia. Susidariau vaizdą, kad čia normali įmonė, o ne feisbuko kioskelis.

Tai ką blogo padariau, kad pasitikslinau prieš trukdant oficialiai internete. Jūs ką, neinant pasiskaityt, pasitikslint, paklaust apie pardavėjo patikimumą kitais atvejais, kad ir baldus kai užsimanot pasigamint?

Ar aš sakau, kad jos dirba nelegaliai ir nepatikimos? Aš tik paklausiau, kaip jos tvarko tą pusę. Nu gerai, tvarkosi kaip kokia šaraškė, bet gi visos jau išmėgino, žino, kad čia ne šaraškė, tai ko čia bujojat ant manęs. Tašės blogesnės pasidarė?

Ar aš sakiau, kad tašės per brangios ir negražios, ir nekokybiškos, ir nepirkit?

Ar aš jus puolu ir sakau, kad kažkodėl rankinių atžvilgiu jūs elgiatės visai kitaip nei kokių nors kitų paslaugų atžvilgiu. O štai jūs mane puolat, liepiat eit į Akropolius, vos ne dūra vadinat dėl kažkokio čekio. Nekeista? Dalykiška?

Paklausiau, sužinojau, padėkojau.

O ko jums čia panikuot jei viskas skaidru?
Atsakyti
O kodėl jūs NUTARĖT, kad jos neveda vidinės apskaitos ir t.t.? Kad moteros negauna kvitų, sutarčių, tai nereiškia, kad tos terbos yra padirbėtos juodai, nuslepiant gautas pajamas ir t.t. doh.gif

Juk babkes vedat į sąskaitą, tai tas pinigas JAU yra tokiu būdu įforminamas. O kas jums pasakė, kad tų pajamų, užakymo ir t.t. neįtraukė į kažkokius dokumentus, kuriuos privalu pildyti turint kažkokią įmonę? Maximoj čekio irgi ne visada pasiimat, bet tai nereiškia, kad pamatę pardavėjai, kad jums kvito nereikia, tuoj pat nuslėps tas pajamas savo buhalterijoj doh.gif Juk jie savo viduje apskaitą veda kaip priklauso, kodėl manote, kad šiuo atveju ten vyksta kažkoks balaganas? smile.gif

Esu 100% tikra, kas paprašys sąskaitos ar ko, TIKRAI išrašys, o jei nepaprašysite, tiesiog savo vidine bendra tvarka apskaitys ir tiek.

Firmelė nėra kažkokia slapta, besislapstanti ir t.t. Ir pinigus prašo pervesti, o ne atnešti vokelyje paslapčiom, o ir pasireklamuoja smile.gif Kadangi sumos plaukia palyginus nemažos sąskaiton, esu tikra jei dirbtų "juodai", jau būtų patikrintos ir pabaustos smile.gif

Todėl ir sakau, kad reikia mažiau fantazuoti ir tartis su moteriškėm čia, o geriau pasiklausti tiesiai, ar užsisakius tashe galima gauti sutartį raštu (betgi el. laiškas ir yra oficialus užsakymo įrodymas) p, taip pat ir sąskaitą (šitos neturėtų atsisakyti išrašyti) smile.gif

Nu ir viskas, nereikės loti, kad jos kažką slepia ten nuo jūsų ir pasaulio, ir dar pačios slapstosi smile.gif
Papildyta:

Beje, dūra jūsų nevadinau ir net minties tokios neturėjau. Bet jeigu jūs pati taip jaučiatės, tai čia kaip ir jūsų asmeninis, na kaip čia pasakius.. reikalas. Aš jau čia ne prie ko gilintis į tamstos vidinį pasaulį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 05 02, 08:57)
straipsnyje rašo, kad IĮ smile.gif visi pardavimai turėtų būti forminami sąskaitomis faktūromis.  cool.gif

aaa, kažkur praleidau biggrin.gif na, taip, jei IĮ, tai žinoma, kad sąskaita-faktūra turi būt smile.gif

Aš gal toks neatsakingas verysad.gif žmogus, labai nesidomiu gamintojo patikimumu ar tai baldai būtų, ar buit.technika, ar koks papuošalas, ar tašės... Bet kvitas geras daiktas, noriu biggrin.gif o dabar šiek tiek nustebau, bet nepaprašiau blush2.gif į laišką surašė ir man to užteko... Tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif

Atsakyti
Siges, kaip gerai, kad įmonės turi tokių šaunių advokatų smile.gif
Ir kaip gerai, kad mergaitėms niekas dar neiškrėtė tokio finto "taigi aš sumokėjau visą sumą, jūs sutikot, nenorėjau laikyt pinigų, nes nežinojau, ar neišleisiu, tai kaip dabar sakot, kad mokėjau tik dalį, taigi žodžiu viską kalbėjom, kai atėjusi buvau".

Nesijaučiu aš dūra, bet jei brendas yra paaukštintas virš turgaus lygio, tai aš ir tikiuosi ne turgaus lygio. Be atskiro pageidavimo. Nes mikriukuose irgi sako, na jei jums jau labai reikia to čekio... Ir duoda smile.gif

Gerų tašių!

Taika.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 02, 00:20)
na tokius pinigus imant is klientu uz rankines tai jau ir oda tegu neateina brokuota , matyt is tokiu paciu verslininku ir perka tada oda... ir paprastai zmones dirbantys su oda jau turbut tikrai sugeba atskirti brokuota oda ar ne.  g.gif

Na, neverta gincytis. Jus, matyt, geriau zinot 4u.gif O savoka "tooookie pinigai" labai subjektyvi ax.gif
Atsakyti
Atejo pademonstruoti svo ziniu ir visas apstulbint kaip gerai ismano teise... O kad dirbant su eiliniu verslo liudijimu tik klientui paprasius privalo ceki israsyt niekas net neuzsimine tuo labiau, kad tai ne internetine prekyba, kad reiktu iteisinti kaip pvz. Ind.V. Dauguma butiku taip dirba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemtinga: 02 gegužės 2013 - 10:31