Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Siges @ 2013 05 01, 17:13)
Tai kad jau norite tashes, galėjot pati "kaip žmogus" bent keletą puslapėlių akimis permesti, kur rašoma, kad panos susirašinėja el. laiškais, kur tariasi del rankenų spalvos ir pan. Tai TIEK jau ir sugalvot pati galėjot smile.gif

O kaip vyksta užsakymai nuvykus į studiją būtų įdomu jau ir man paskaityti smile.gif

Pasiskaičiau visą temą. Derybos ir derinimai aišku, kad elektroniniu paštu. Man buvo įdomu kaip viskas vyksta kai jau suderėtas modelis ir prieinama iki pinigų mokėjimo į priekį ir kt.

Žodžiu ne kažką. Norės padarys, nenorės nedarys, viskas gana laisva forma ir tik todėl, kad moteros pasitiki.
Pasitkėjimas, aišku gerai, kol panos nenusprendė savo kromelio susikraut į autobusiuką ir iškeliaut į pasaulį pripažinimo ieškot.

Juokauju, aišku. Elektroninis laiškas irgi yra pripažįstamas dokumentas. Tik tiek, kad verslas, kuris pretenduoja virš vidutinybių galėtų tvarkytis ne kaip kokia eilinė MD auksarankė.

Razinų šiknoje neieškau, išsiaiškinau ko norėjau, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 01, 14:11)
Klausiau dėl tos odos nusidėvėjimo, sakė, kad ten buvo brokuota siunta ir dabartinė turima oda yra kokybiška, taip nenusidėvi  ax.gif sakė, kad toms klientėms, kurios susisiekė dėl nusitrynimų, visoms buvo pataisytos rankinės  smile.gif

gaila, vyras ispute tik akis, kai pasakiau, kad apie antra galvoju lotuliukas.gif jam tai eiline terba doh.gif

QUOTE(Siges @ 2013 05 01, 18:13)
O kaip vyksta užsakymai nuvykus į studiją būtų įdomu jau ir man paskaityti smile.gif

ha, jau maciau parasyta, bet viskas el pastu surasoma, tada patvirtini, kad taip nori ir tiek. O avansa tik grynais ima.
Atsakyti

QUOTE(Pukė @ 2013 05 01, 18:25)
gaila, vyras ispute tik akis, kai pasakiau, kad apie antra galvoju lotuliukas.gif jam tai eiline terba doh.gif
ha, jau maciau parasyta, bet viskas el pastu surasoma, tada patvirtini, kad taip nori ir tiek. O avansa tik grynais ima.

Aišku, kokį nors čekį duoda?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 19:43)
Aišku, kokį nors čekį duoda?

Ne, jokio čekio neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Epogeja @ 2013 05 01, 19:50)

Tai pavedimo nėra, įrodymo, kad mokėjot avansą nėra. Labai naudinga info. Ačiū dar kartelį.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 01, 17:21)

aha, Small Crime in dark ginger  ax.gif sakė, tokia kol kas viena yra, nes naujas modeliukas (dar yra užsakyta mėlynas nubukas ir šviesi smėlinė)
Aš būtent studijoje buvau ir viskas vis tiek buvo surašyta į e.paštą  mirksiukas.gif

pažiūrėjau, kad gal ir man tiktų tokia rankinė g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Epogeja @ 2013 05 01, 19:50)

normaaaaliai blink.gif kažkaip nesitikėjau iš tashe tashe atstovių/atstovų tokių viražų biggrin.gif
o tais galutiniam etape, kai jau savo tashę atsiimat, kokį tais dokumentą ale čekio/invoice pavidale su visa sumokėta suma gaunate ar ne?
Atsakyti
Ei tik nesugalvokit skųsti VMI, nes negausim savo užsakytų rankinių arba dar labiau jos vėluos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 20:53)
Tai pavedimo nėra, įrodymo, kad mokėjot avansą nėra. Labai naudinga info. Ačiū dar kartelį.

thumbup.gif va taip bizni suka merginos... tai kam joms samdyti kazka dar dirbti? biggrin.gif tik problemu atsirastu dar kokiu.
zodziu svarbu, kad kainos kyla labai graziai.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 05 01, 19:25)
O avansa tik grynais ima.

Pries metus tiek avansa, tiek galutine suma pervedinejau internetu. Girl not 4you, berods, irgi sake, kad pavedima dare g.gif Nebent cia ne vilnietems tai leidzia ax.gif
Atsakyti
aij ir dar kas idomiai nuskambejo apie ta brokuota odos partija kaip kazkas minejo. nezinau nezinau... gi negi jau taip nesimato kad brokuota odos siunta gavo. ir vis tiek siuvo toliau is tos odos rankines. matyt pasiteisinimas toks tik... bet tikrai kelia dvejoniu del ju darbo profesionalumo visokie tokie kabliukai.
Atsakyti
Nu ir kas cia tokio, na pasitaike bloga oda, susidevejusia rankine pataise. Nemokamai. Be jokiu sutarciu, cekiu ir pan. Maniske va antras sezonas nesiojama ir viskas ok. O kaip turi matytis brokuota oda, jei spalva gera, faktura gera, o va po keliu menesiu ima ir nusidevi? Pries ka nors siuvant pacioms ja "padevet"? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 01 gegužės 2013 - 23:01