Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Langoza @ 2013 04 30, 18:18)
ir...  biggrin.gif koks galutinis Jusu apsisprendimas buvo? uzsakyta?  biggrin.gif

Užsakyta biggrin.gif šiaip galėjau jau išeiti pro duris su rankine, nes buvo vietoje laisva ax.gif bet... užsimaniau dar vienos kišenėlės (su užtrauktuku) ir pamušalo kito... Labai gaila, kad turbūt nebebus to, kurio labiausiai norėjau, bet sakė, gal dar yra koks likutis blush2.gif Norėjau to salotinio kaip čia, jei nesigaus, tai bus samaninis ax.gif

QUOTE(Epogeja @ 2013 04 30, 22:19)
"Spring in the air " su užtrauktuku kaina 570lt. Pati tokią pirmadienį užsisakiau  cool.gif

Aš buvau parašius 570, bet po uogakr posto pataisiau, maniau, kad apsirikau, reiks pataisyt atgal biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 30, 23:09)
Norėjau to salotinio kaip čia

Mano tašėje toks, labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 01 gegužės 2013 - 06:50
QUOTE(Epogeja @ 2013 04 30, 23:19)
"Spring in the air " su užtrauktuku kaina 570lt. Pati tokią pirmadienį užsisakiau  cool.gif

matyt jos suklydo man parasydamos .. nukopijavau is ju laisko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogakr @ 2013 05 01, 07:19)
matyt jos suklydo man parasydamos .. nukopijavau is ju laisko  ax.gif

Būčiau buvusi visiškai nieko prieš, jeigu būtų 470lt biggrin.gif
Atsakyti
Dabartinės tashe tashe rankinių kainos su išmatavimais:

City lights delninė 400 Lt
City lights in Limited Edition delninė (su inkaru) 520 Lt
Small Crime – 400 Lt, 22x23 cm
Small Crime Limited Edition (su inkaru) – 520 Lt, 22x23 cm
Spring in the air jei užsegimas - užtrauktukas 570 Lt
Donnie Darko - 470 Lt, 30x40 cm
Take money and run – 470 Lt, 30x40 cm
Twin Peaks - 500 Lt, 30x40 cm
The Grey - 500 Lt, 30x40 cm
Oldboy - 550 Lt, 35x25 cm
The Shining - 570 Lt, 30x40 cm
Milk -570 Lt, 40x32 cm
Milk in Limited Edition (su inkaru) 690 Lt, 40x32 cm
Killer's Kiss - 570 Lt, 35x33 cm
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm
Hot skin, cold cash – 570 Lt, 30x40 cm
Warm December - 570 Lt, 30x40 cm
The Green mile - 570 Lt, 30x40 cm
Murder, My Sweet – 600 Lt
Paris, Texas – 600 Lt
Requem for a dream – 600 Lt
A Clockwork Orange - 600 Lt
Coffee and cigarettes - 600 Lt
The Heat Limited Edition (su inkaru) - 650 Lt
12 Angry Men (vyriška rankinė) - 700 Lt

QUOTE(Pukė @ 2013 04 26, 20:52)
as vasarines noreciau, sviesios... va, kaip tos pilkos, kur ikelet, odos... ka, ji nusidevi labai g.gif

Klausiau dėl tos odos nusidėvėjimo, sakė, kad ten buvo brokuota siunta ir dabartinė turima oda yra kokybiška, taip nenusidėvi ax.gif sakė, kad toms klientėms, kurios susisiekė dėl nusitrynimų, visoms buvo pataisytos rankinės smile.gif
Atsakyti
Mergai, o kokio tipo sutartis sudaroma užsakant prekę? Na vistiek gi mokamas avansas, kažkur nurodoma kada pagamins, netesybos visokios ir pan? Juk ne kaip kokiai šaraškei, sumokėjai ir lauki nežinia ko? Kaupiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 16:14)
Mergai, o kokio tipo sutartis sudaroma užsakant prekę? Na vistiek gi mokamas avansas, kažkur nurodoma kada pagamins, netesybos visokios ir pan? Juk ne kaip kokiai šaraškei, sumokėjai ir lauki nežinia ko? Kaupiuosi smile.gif

Ar siuvykloj užsisakiusi švarkelį irgi sutartį su teisininkais sutūpę surašote? bigsmile.gif Ar tokiose šaraškėse nesilankote? Nes jei ne, tai galit tada ir čia nebesikaupt lotuliukas.gif dirol.gif
Atsakyti
Man surašė viską (detales, laiką) į elektroninį laišką ir pažymėjo koks avansas, o tada parašai "patvirtinu" ir viskas. Tai jeigu kažkas ne taip būtų, manau, vis tiek būtų galima įrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 01, 16:28)
Ar siuvykloj užsisakiusi švarkelį irgi sutartį su teisininkais sutūpę surašote?  bigsmile.gif Ar tokiose šaraškėse nesilankote? Nes jei ne, tai galit tada ir čia nebesikaupt  lotuliukas.gif  dirol.gif

Esu siuvusis pas nelabai legalią siuvėją. Iliuzijų neturėjau. Toks mano pasirinkimas buvo.

Čia kaip suprantu legalus verslas ir dar ypač mokant avansą. Nėra juk atėjau, daviau pinigus, man davė čekį, pasiėmiau prekę, išėjau. Net internetinėse parduotuvės yra pirkimo pardavimo sutartis, aka "terminai ir sąlygos", tik niekas jų neskaito.
Čia kaip perkant langus. Užsakau langus pagal savo pageidavimą, sumoku avansą, gaunu sutartį kurioje parašyta kokiu atveju avansą atgausiu, kokius langus užsisakiau, kada bus langai ir kokios netęsybos, ten tarkim gali reikalautis pagal LT įstatymus už kiekvieną pavėluotą dieną delspinigių, tai yra pigiau mokėti. Žinoma visada tie langai vėluoja ir niekas ten netęsybų neieško, nes visi gi yra žmonės, bet aš ne apie praktiką, o apie teoriją.

Tai jūs norit pasakyt rimtai tiesiog paduodi babkes ir psio? Lauki? be jokio užfiksuoto susitarimo kokia bus spalva konkrečiai, kokios rankenos ir kada bus?

Nu va, radoni bateliai, atsakė kaip žmogus. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 01 gegužės 2013 - 16:55
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 30, 21:09)
Užsakyta  biggrin.gif

na kagi, sveika atvykusi i laukianciuju gretas 4u.gif
o koki modeli uzsaket?
Small Crime? g.gif

QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 15:54)

Tai jūs norit pasakyt rimtai tiesiog paduodi babkes ir psio? Lauki? be jokio užfiksuoto susitarimo kokia bus spalva konkrečiai, kokios rankenos ir kada bus?

doh.gif
paduodi babkes ir psio. o ko dar reik? paskui sedi ir lauki kokias 7-8 savaites, kada ka atsius. na, zo, perki kate maise, nes neaisku, nei kokios tos rankenos bus, nei kas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 01, 16:54)

Tai kad jau norite tashes, galėjot pati "kaip žmogus" bent keletą puslapėlių akimis permesti, kur rašoma, kad panos susirašinėja el. laiškais, kur tariasi del rankenų spalvos ir pan. Tai TIEK jau ir sugalvot pati galėjot smile.gif

O kaip vyksta užsakymai nuvykus į studiją būtų įdomu jau ir man paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 05 01, 18:05)
na kagi, sveika atvykusi i laukianciuju gretas  4u.gif
o koki modeli uzsaket?
Small Crime?  g.gif

Dėkui biggrin.gif drinks_cheers.gif
aha, Small Crime in dark ginger ax.gif sakė, tokia kol kas viena yra, nes naujas modeliukas (dar yra užsakyta mėlynas nubukas ir šviesi smėlinė)

QUOTE(Siges @ 2013 05 01, 18:13)
O kaip vyksta užsakymai nuvykus į studiją būtų įdomu jau ir man paskaityti smile.gif

Aš būtent studijoje buvau ir viskas vis tiek buvo surašyta į e.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti