QUOTE(katalike @ 2013 04 29, 18:28)
Geras, tokia pat tik su kitos spalvos apdailos detalėmis turėčiau ir aš gauti... Labai tikiuosi, kad tai nebus birželį
Sorry, bet dar mokytis ir mokytis..
Kazkodel buvau isitikinusi, kad sia savaite realiu foto pasipils, nes ne viena lyg gaut turejo
Kazkodel buvau isitikinusi, kad sia savaite realiu foto pasipils, nes ne viena lyg gaut turejo
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 30, 12:44)
nu, bet sorry, rankine tikrai graziai, tvarkingai ir kruopsciai pasiuta, tik pateikta buitiskai .
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 30, 11:44)
Tai va, nuotraukas tenka iškeisti į viltingą laukimą.... O dėl pasiūtos rankinės, tai čia turbūt kam ko reikia tas tą atsirenka Nors tashės galėtų vieną kitą siuvėjos etatą įsisteigti... Kad greičiau veiksmas vyktų
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 04 29, 18:06)
Atėjau pasiguosti, kad tashės su terminais labai labai pradėjo vėluoti, jau vietoj 7 bus 9 savaitės laukimo Praeitą savaitę parašė laiškelį, kad mėnesio gale bus, o šiandien jau paaiškino, kad kitos savaitės gale arba dar kitos pradžioje... Kaip nemėgstu nekonkretumo, tai uh kaip negaliu Reikia tikėtos, kad po tiek laukimo, bent jau lūkesčiai bus pateisinti...
Košmaras. Nebesigąsdinkit. Na, mane patikino, kad šią savaitę bus baigta, tai aš jau laaabai tikiuos ir gaut. Neduokdie, dar nukels. Tada tikrai labai rimtai svarstysiu apie užsakymo nutraukimą. Nėra jos čia ant tiek išskirtinės, kad laukt 9 savaites....
http://www.cosmopolitan.lt/mada/gatves-mad.../ifoto.delfi.lt
Labai gražiai atrodo rankinė - nenutįsusi, kaip nauja (gal tokia ir yra? ). Beje, yra ir šiandienos "Stiliuj" viena moterėlė su tashe tashe rankine. Jei kas norės, galėsiu pabandyt pafotkint. Anoji ne taip puikiai išsilaikius, bet irgi tvarkinga.
Apžiūrėjau šiandien tashes gyvai keletas modelių buvo studijoje, tai net nesitikėjau, kad jos tokios nemažos beje, labai maloniai gyvai visas bendravimas vyko
QUOTE(Fuwari @ 2013 04 30, 15:20)
Košmaras. Nebesigąsdinkit. Na, mane patikino, kad šią savaitę bus baigta, tai aš jau laaabai tikiuos ir gaut. Neduokdie, dar nukels. Tada tikrai labai rimtai svarstysiu apie užsakymo nutraukimą. Nėra jos čia ant tiek išskirtinės, kad laukt 9 savaites....
Labai gražiai atrodo rankinė - nenutįsusi, kaip nauja (gal tokia ir yra? ). Beje, yra ir šiandienos "Stiliuj" viena moterėlė su tashe tashe rankine. Jei kas norės, galėsiu pabandyt pafotkint. Anoji ne taip puikiai išsilaikius, bet irgi tvarkinga.
Nuo kada Jūs laukiate? tuoj galėsime totalizatorių susiorganizuoti, kuri greičiau gausime Aha, Stiliuje ir aš mačiau, ten ta rankinė turėtų būti iš minkštesnės odos, bet šiaip žiūrisi man labai smagiai (mieliau žiūrėtųsi savoje rankoje)
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 04 30, 17:30)
Nuo kada Jūs laukiate? tuoj galėsime totalizatorių susiorganizuoti, kuri greičiau gausime Aha, Stiliuje ir aš mačiau, ten ta rankinė turėtų būti iš minkštesnės odos, bet šiaip žiūrisi man labai smagiai (mieliau žiūrėtųsi savoje rankoje)
Maniškė nuo kovo 8 d. gaminama. Jau praeitą savaitę tikėjaus rankose laikyt, bet nepavyko.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 30, 15:02)
Apžiūrėjau šiandien tashes gyvai keletas modelių buvo studijoje, tai net nesitikėjau, kad jos tokios nemažos beje, labai maloniai gyvai visas bendravimas vyko
ir... koks galutinis Jusu apsisprendimas buvo? uzsakyta?
QUOTE(Fuwari @ 2013 04 30, 16:45)
Maniškė nuo kovo 8 d. gaminama. Jau praeitą savaitę tikėjaus rankose laikyt, bet nepavyko.
Vadinasi, mūsų užsakymus skiria 10 dienų, o ką jos man parašė aš jau išverkiau ankstesniuose postuose Laukiam, kantriai...
QUOTE(uogakr @ 2013 04 26, 17:56)
Coffee and cigarettes -600lt
Milk -570 40x32cm.
Killer's Kiss -570Lt; 35x33cm.
"Spring in the air" - 450Lt jei užsegimas magnetukas; 470Lt jei užtrauktukas.
Milk -570 40x32cm.
Killer's Kiss -570Lt; 35x33cm.
"Spring in the air" - 450Lt jei užsegimas magnetukas; 470Lt jei užtrauktukas.
"Spring in the air " su užtrauktuku kaina 570lt. Pati tokią pirmadienį užsisakiau