Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

http://www.cosmopoli.../ifoto.delfi.lt
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 04 29, 18:28)

smile.gif Geras, tokia pat tik su kitos spalvos apdailos detalėmis turėčiau ir aš gauti... Labai tikiuosi, kad tai nebus birželį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sorry, bet dar mokytis ir mokytis.. 4u.gif

Kazkodel buvau isitikinusi, kad sia savaite realiu foto pasipils, nes ne viena lyg gaut turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 30, 12:44)

nu, bet sorry, rankine tikrai graziai, tvarkingai ir kruopsciai pasiuta, tik pateikta buitiskai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 30, 11:44)

Kazkodel buvau isitikinusi, kad sia savaite realiu foto pasipils, nes ne viena lyg gaut turejo g.gif

Tai va, nuotraukas tenka iškeisti į viltingą laukimą.... schmoll.gif O dėl pasiūtos rankinės, tai čia turbūt kam ko reikia tas tą atsirenka ax.gif Nors tashės galėtų vieną kitą siuvėjos etatą įsisteigti... Kad greičiau veiksmas vyktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 04 29, 18:06)
Atėjau pasiguosti, kad tashės su terminais labai labai pradėjo vėluoti, jau vietoj 7 bus 9 savaitės laukimo  doh.gif  Praeitą savaitę parašė laiškelį, kad mėnesio gale bus, o šiandien jau paaiškino, kad kitos savaitės gale arba dar kitos pradžioje... Kaip nemėgstu nekonkretumo, tai uh kaip negaliu  doh.gif  Reikia tikėtos, kad po tiek laukimo, bent jau lūkesčiai bus pateisinti...

Košmaras. Nebesigąsdinkit. Na, mane patikino, kad šią savaitę bus baigta, tai aš jau laaabai tikiuos ir gaut. Neduokdie, dar nukels. Tada tikrai labai rimtai svarstysiu apie užsakymo nutraukimą. schmoll.gif Nėra jos čia ant tiek išskirtinės, kad laukt 9 savaites.... doh.gif

http://www.cosmopolitan.lt/mada/gatves-mad.../ifoto.delfi.lt

Labai gražiai atrodo rankinė - nenutįsusi, kaip nauja (gal tokia ir yra? biggrin.gif ). Beje, yra ir šiandienos "Stiliuj" viena moterėlė su tashe tashe rankine. Jei kas norės, galėsiu pabandyt pafotkint. Anoji ne taip puikiai išsilaikius, bet irgi tvarkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 30 balandžio 2013 - 15:23
Apžiūrėjau šiandien tashes gyvai cool.gif keletas modelių buvo studijoje, tai net nesitikėjau, kad jos tokios nemažos blink.gif biggrin.gif beje, labai maloniai gyvai visas bendravimas vyko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 balandžio 2013 - 16:02
QUOTE(Fuwari @ 2013 04 30, 15:20)
Košmaras. Nebesigąsdinkit. Na, mane patikino, kad šią savaitę bus baigta, tai aš jau laaabai tikiuos ir gaut. Neduokdie, dar nukels. Tada tikrai labai rimtai svarstysiu apie užsakymo nutraukimą.  schmoll.gif Nėra jos čia ant tiek išskirtinės, kad laukt 9 savaites....  doh.gif
Labai gražiai atrodo rankinė - nenutįsusi, kaip nauja (gal tokia ir yra?  biggrin.gif ). Beje, yra ir šiandienos "Stiliuj" viena moterėlė su tashe tashe rankine. Jei kas norės, galėsiu pabandyt pafotkint. Anoji ne taip puikiai išsilaikius, bet irgi tvarkinga.

Nuo kada Jūs laukiate? ax.gif tuoj galėsime totalizatorių susiorganizuoti, kuri greičiau gausime smile.gif Aha, Stiliuje ir aš mačiau, ten ta rankinė turėtų būti iš minkštesnės odos, bet šiaip žiūrisi man labai smagiai smile.gif (mieliau žiūrėtųsi savoje rankoje) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 04 30, 17:30)
Nuo kada Jūs laukiate?  ax.gif  tuoj galėsime totalizatorių susiorganizuoti, kuri greičiau gausime smile.gif Aha, Stiliuje ir aš mačiau, ten ta rankinė turėtų būti iš minkštesnės odos, bet šiaip žiūrisi man labai smagiai smile.gif (mieliau žiūrėtųsi savoje rankoje)  tongue.gif

Maniškė nuo kovo 8 d. gaminama. Jau praeitą savaitę tikėjaus rankose laikyt, bet nepavyko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 30, 15:02)
Apžiūrėjau šiandien tashes gyvai  cool.gif keletas modelių buvo studijoje, tai net nesitikėjau, kad jos tokios nemažos  blink.gif  biggrin.gif beje, labai maloniai gyvai visas  bendravimas vyko  ax.gif

ir... biggrin.gif koks galutinis Jusu apsisprendimas buvo? uzsakyta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 04 30, 16:45)
Maniškė nuo kovo 8 d. gaminama. Jau praeitą savaitę tikėjaus rankose laikyt, bet nepavyko. verysad.gif

Vadinasi, mūsų užsakymus skiria 10 dienų, o ką jos man parašė aš jau išverkiau ankstesniuose postuose verysad.gif Laukiam, kantriai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogakr @ 2013 04 26, 17:56)
Coffee and cigarettes -600lt
Milk -570 40x32cm.
Killer's Kiss -570Lt; 35x33cm.
"Spring in the air" - 450Lt jei užsegimas magnetukas; 470Lt jei užtrauktukas.

"Spring in the air " su užtrauktuku kaina 570lt. Pati tokią pirmadienį užsisakiau cool.gif
Atsakyti