Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 25, 22:55)
Na aš nežinau, ar jūsų ten buvo. Mano tai buvo išstatyta, kai atėjau. Ir aš tos panašios į jūsų tashės neliečiau  biggrin.gif , tik šiaip pažiūrėjau. Bet taip, yra ten padėti dar neatsiimti užsakymai, kuriuos galima apžiūrėt.

oi ne gink dieve, ne jus konkreciai turejau omenyje rasydama, o apskritai biggrin.gif nes man, pvz., jei uzsisakyciau suknele ir kitos klientes galetu atejusios i salona ja pasimatuoti, kol as atsiimsiu, tai neapsidziaugciau schmoll.gif taip pat ir su rankine doh.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 26, 00:25)
Aha, galvojau, kad už logotipo spalvą niekas nepagirs biggrin.gif , bet ekspomtu taip susišvietė

o as specialiai ir samoningai emiau logotipa ne tokios spalvos, kaip rankine ir man labai grazu tiek mano, tiek jusu tashes atveju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 26 balandžio 2013 - 16:14
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 18:40)
Kaip tyčia, būtent City Lights kainos nepažiūrėjau, ot žioplė doh.gif bet man atrodo, be ilgos rankenos dailiau būtų... Šiaip tikrai labai graži 

noriu doh.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 25, 22:25)
taip taip, būtent toks, tashės vidus labai gražus, yra viena kišenė su užtrauktuku ir viena šiaip įsidėti  / Na nežinau, gal priprasiu, tik realybėj šios spalvos šiek tiek blankesnės, nors mano irgi pačios mėgstamiausios smile.gif

lb grazi wub.gif spalvos lb graziai ziurisi. del logo ir man iskart krito i akis. bet nieko tame blogo. nera jis didelis.
zodziu, giriu thumbup.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 22:33)

Aš dar pirmos neužsisakiau, o jau apie antrą galvoju 

Oda - nubukas? 

apie antra ir as galvoju doh.gif
bet uzmaciau Sirenos viena terbike, kuri lb krito akis. tai vat nzn, plesausi db viduje - ku daryt? biggrin.gif

nubukas bus. nes tokio atspalvio tik nubukas yra. manau.

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 26, 06:56)

Aš pagalvojau, gal imti, kažkiek surinkti ir surašyti bent paskutines žinomas rankinių kainas ir išmatavimus, nes daug kam aktualu g.gif
Ar geriau sulaukti naujos temos?
Bet rankinės laaabai sparčiai brangsta  unsure.gif pvz., 2013-01-24 Pukė rašė, kad Hot skin, Cold cash kaina - 550 Lt, tuo tarpu vakar užklausus kaina jau 570 Lt  unsure.gif

ideja gera. bet kai tos kainos taip keiciasi pas jas blink.gif

nu nzn... suprantu, kad viskas kainuoja -darbas, medziagos, laikas ir t.t. o cia dar toooks populiarumas biggrin.gif nu bet taciau... toks jausmas, kad toks pats modelis uzsakomas 5 kartus ir bac, kaina kyla 100 litu iskart unsure.gif
suprasciau, kad brangiau butu, pvz nauju modeliu, kazkokios gal naujos odos. o ne kad va - populiarejam ir branginam. tipo, "o kas mums" unsure.gif

QUOTE(Siges @ 2013 04 26, 07:30)
Nu bet kai perlips tuos 600 lt ir aukstyn, tai jau irgi nebekazka..

tuoj ir perlips, itariu.
bet tada jau dziaugsiuos "popigiai" spejus uzsisakyt ir lauksiu nauju talentu hihihi.gif

QUOTE(zaRAza @ 2013 04 26, 08:29)

Nusipirkau gabala odos, siusiu ir as tashe hihihi.gif

biggrin.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 26, 08:31)

Bet kai kaina per metus pakyla ne dešimt, ne penkiasdešimt ir net ne šimtu litų  unsure.gif pvz., Space Odyssey 2012 sausį 449 Lt, dabar - 570 Lt

na, ir db man pasakykit - cia normalu per toooki trumpa laika tiek uzsikelt?

Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 26, 18:12)
oi ne gink dieve, ne jus konkreciai turejau omenyje rasydama, o apskritai biggrin.gif nes man, pvz., jei uzsisakyciau suknele ir kitos klientes galetu atejusios i salona ja pasimatuoti, kol as atsiimsiu, tai neapsidziaugciau  schmoll.gif  taip pat ir su rankine doh.gif
o as specialiai ir samoningai emiau logotipa ne tokios spalvos, kaip rankine ir man labai grazu tiek mano, tiek jusu tashes atveju  drinks_cheers.gif

šiaip dėl to nematau problemos, galit gražiai tashės paprašyt ir manau, sutiks supakuoti ir padėti kitoje patalpoje, kad nieks nekėlinėtų ir per daug neknibinėtų, juolab sakiau, kad ne visas jos ten išstato, tik kai kurias

Aš tai jau apie small crime rimtai galvoju biggrin.gif doh.gif , jei dar nuolaidėlę gaučiau, tai gal padoriai visai išeitų, kažkas rašė, kad jos kaina 400-20= 380 lt. Nu dar proto ribose, vis ne 550lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 balandžio 2013 - 16:24
As nesuprantu ka jus tokio grazaus jose randate--eilines tases .Kainos tokios jos tikrai nevertos.
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2013 04 26, 17:26)
As nesuprantu ka jus tokio grazaus jose randate--eilines tases .Kainos tokios jos tikrai nevertos.

tai nepirkit - niekas gi nevercia biggrin.gif
Atsakyti
Na nėra man jos visai eilinės, tiksliau net sunku rasti bent ką nors panašaus Lietuvoje, 1) kad būtų lietuviškas brandas, 2) kad būtų įdomus, ne tetų dizainas, gražios spalvos, beje ir aptarnavimas (kas susiję su taisymu) nepriekaištingas, taip pat galimybė rinktis iš didelės odų paletės, pritaikyti kelias spalvas, rinktis pamušalą, tiesiog prisitaikyti praktiškai pagal savo įgeidžius rankinę. Manau, tai turi daug žavesio. Ir dėl brando yra kažkas, aš jei pamatau tą rankinę, tai visad spoksau kaip maniakė lotuliukas.gif tiesiog gal intriguoja kokias spalvas savininkė pasirinko ir t.t. kievienas modelis toks pats ir visgi išskirtinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 balandžio 2013 - 16:34
Pritariu vyšnaitei drinks_cheers.gif

O dėl tos pilkos šviesios, nusitrynusios, kartais ne šita? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 26, 19:20)
Pritariu vyšnaitei  drinks_cheers.gif

O dėl tos pilkos šviesios, nusitrynusios, kartais ne šitaunsure.gif

oda tai tikrai panaši, manau, kad šita, bet ten buvo kitas modelis su kišene priekyje.

Yra būtent tokios spalvos, kaip aš mačiau, old boy rankinė su bordo juosta ant atvarto tashės fb. Tai čia turbūt ta pati, kaip ir jūsų nurodyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 balandžio 2013 - 17:33
Aš Vilniuje kol kas mačiau tik dvi tashes ax.gif Take money and run, man regis...
Saidutia, Paris, Texas, gražus modelis wub.gif

Bandau sudėti sąrašiuką, kas galite, papildykite ar pakoreguokite, jei žinot, kad pasikeitė. Nukopijuokit mano ir prirašykit turimą info mirksiukas.gif pasikeis, tai pasikeis, bet bus kažkoks tarpinis atskaitos taškas stebėti kainų kitimui biggrin.gif

Small Crime – 400 Lt 22x23 cm
Small Crime Limited Edition (su inkaru) – 520 Lt, 22x23 cm
Donnie Darko - 470 Lt, 30x40 cm
Take money and run – 470 Lt, 30x40 cm
Twin Peaks - 500 Lt, 30x40 cm
The Grey - 500 Lt, 30x40 cm
Oldboy - 550 Lt
The Shining - 570 Lt, 30x40 cm
Spring in the air - 570 Lt
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm
Hot skin, cold cash – 570 Lt, 30x40 cm
Warm December - 570 Lt, 30x40 cm
The Green mile - 570 Lt, 30x40 cm
Murder, My Sweet – 600 Lt
Paris, Texas – 600 Lt
Requem for a dream – 600 Lt
A Clockwork Orange - 600 Lt
The Heat Limited Edition (su inkaru) - 650 Lt
12 Angry Men (vyriška rankinė) - 700 Lt

Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 26, 18:28)
oda tai tikrai panaši, manau, kad šita, bet ten buvo kitas modelis su kišene priekyje.

Yra būtent tokios spalvos, kaip aš mačiau, old boy rankinė su bordo juosta ant atvarto tashės fb. Tai čia turbūt ta pati, kaip ir jūsų nurodyta

Nu velnias doh.gif o aš jau galvojau The Grey kaip variantą vietoj Small Crime, jei vis tik ji man pasirodytų mažoka unsure.gif dabar pasimečiau, labai nekas būtų, jei susitrintų... reikia turbūt apie praktiškesnę spalvą galvot g.gif
Atsakyti
oldboy išmatavimai apie 35*25

City lights delninė 400lt

Na aš jums tikra isiūlyčiau apie kitą spalvą pagalvot, daug spalvų jie turi, dabar dar naujų odų atsirado, nebent jeigu žinot, kad saugosit kaip muziejinį eksponatą, ir daug nenešiosit tada gal ir nieko ta oda šviesiai pilka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 balandžio 2013 - 18:02
Coffee and cigarettes -600lt
Milk -570 40x32cm.
Killer's Kiss -570Lt; 35x33cm.
"Spring in the air" - 450Lt jei užsegimas magnetukas; 470Lt jei užtrauktukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogakr: 26 balandžio 2013 - 17:59
Ačiū visoms, pataisiau sąrašą, galėsime jį ir į naują temą įkelti 4u.gif

City lights delninė 400 Lt
City lights in Limited Edition delninė (su inkaru) 520 Lt
Small Crime – 400 Lt, 22x23 cm
Small Crime Limited Edition (su inkaru) – 520 Lt, 22x23 cm
Spring in the air - 450 Lt, jei užsegimas - magnetukas, 470 Lt jei užtrauktukas
Donnie Darko - 470 Lt, 30x40 cm
Take money and run – 470 Lt, 30x40 cm
Twin Peaks - 500 Lt, 30x40 cm
The Grey - 500 Lt, 30x40 cm