Mačiau ir aš vyšnaitės rankinę spalvas buvau sumąsčiusi vos ne tokias pat tik aš pagrindui norėjau light grey, bet sakė tos spalvytės jau metus negauna Tai ėmiau pagrindui antrą variantą coco spalvytę, rankenas nabuko mėlyna, kuri čia daug kam patinka, vidus populiarieji paukštukai tai ką teks apsišarvuoti kantrybe, nes skaitau, kad terminai dar ilgėja
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 23:14)
Merginos, įkeliu vyšnaitės iš vazono tašiuką
Man tai baisiai graži, kaip tik visos mano mėgstamos spalvos
Gal tik vieninelė detalė - logotipas galėtų būt mėlynas, kad mažiau kristų į akis bet tikrai nėra, taip, kad jis gadintų vaizdą
O pamušalas, kaip supratau, tas žydras su paukščiukais, kaip Mureandos?
Man tai baisiai graži, kaip tik visos mano mėgstamos spalvos
Gal tik vieninelė detalė - logotipas galėtų būt mėlynas, kad mažiau kristų į akis bet tikrai nėra, taip, kad jis gadintų vaizdą
O pamušalas, kaip supratau, tas žydras su paukščiukais, kaip Mureandos?
labai grazi vyshnaites rankine! as irgi labai myliu melyna spalva tai man be proto graziai ziurisi... o del pripratimo tai manau kiekviena daikta reikia prisijaukinti o cia dar taip ilgai lauktas, visokiu variantu galvoj.. prilips pamatysit maniske labai smagiai nesiojasi, nors jau ir nuterliot spejau bet AJJJJJ
Saidutia, o jau užsisakei ar dar planuoji? Aš planuoju kitą savaitę užsisakyt, tikiuosi, nepabrangs terminas apie 7 sav. sakė...
Vakar užsakiau Paris texsas
šią savaitę mieste mačiau 5 tashe tashe rankines, tai tos, kurios tokios standesnės, stabilesnės, atrodo neblogai, o tos minkštos tai tikrai nelabai kaip..
QUOTE(october' @ 2013 04 26, 14:15)
šią savaitę mieste mačiau 5 tashe tashe rankines, tai tos, kurios tokios standesnės, stabilesnės, atrodo neblogai, o tos minkštos tai tikrai nelabai kaip..
O katros ten minkštos?
QUOTE(Siges @ 2013 04 26, 15:30)
O katros ten minkštos?
nežinau, modelių neseku, bet mieste mačiau 2 tokias, sukritusios, apsitrynusios, kaip maišai atrodo.
QUOTE(october' @ 2013 04 26, 14:33)
nežinau, modelių neseku, bet mieste mačiau 2 tokias, sukritusios, apsitrynusios, kaip maišai atrodo.
Tai gal net ne tashe tashe O tos justin ar kokios, kur klonuoja Nes logas berods kazkoks panasiai atrodantis is tolo
Na gali būti, tos kur pačioje tashių pradžioje buvo gaminamos, tai labai minkštos, tai gali taip atrodyti, taip pat esu mačius vieną šviesiai pilkos spalvos tashę, buvo laaaaaaabai nusitrynus ir praradus prekinę išvaizdą.
Dėkui už tashės pagyrimus . Parašysiu išmatavimus prie progos.
Dėkui už tashės pagyrimus . Parašysiu išmatavimus prie progos.
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 04 26, 15:28)
Aš tai nžn, Kaune gyvai gatvėje dar neesu mačiusi nei vienos merginos su Tashe Tashe gal Kauno fyfoms stilius nepriimtinas? žodžiu, galėsiu jaustis išskirtine.
Vyšnaite, superinė rankinė
Vyšnaite, superinė rankinė
Tai kad yra čia tų kauniečių užsisakiusių tashe tashe, tai matyt nelabai teks džmiaugtis tuo išskirtinumu, nes būsite tiesiog viena iš jų
Yra tashiu minkstu tikrai. Manoji tokia Bet nenusitrynusi