QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 20:39)
Jau žinau apie šias:
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm.
Hot Skin, Cold Cash - 570 Lt, 30x40 cm
Šiandien užėjau į Daiktų viešbutį, ten buvo "gyvai" Small Crime, Milk, City Lights ir Heat kažkaip Heat nesužavėjo, labai gražiai atrodė City Lights - taip, kaip internetinėje foto (tikrai ne prasčiau), Milk tokia rimta, solidi, kokybiška pasirodė, bet tikrai didelė Small Crime patiko tuo, kad atrodo mažutė, bet gana talpi, tik spalva ta nude su gelsva man regis, jai nelabai tinka, tokia blankoka, kitos - ryža ar melsva, mano supratimu, daug geriau žiūrėtųsi... Kainos tai aukštos, nes šios rankinės "limited edition", su inkaro logotipu
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm.
Hot Skin, Cold Cash - 570 Lt, 30x40 cm
Šiandien užėjau į Daiktų viešbutį, ten buvo "gyvai" Small Crime, Milk, City Lights ir Heat kažkaip Heat nesužavėjo, labai gražiai atrodė City Lights - taip, kaip internetinėje foto (tikrai ne prasčiau), Milk tokia rimta, solidi, kokybiška pasirodė, bet tikrai didelė Small Crime patiko tuo, kad atrodo mažutė, bet gana talpi, tik spalva ta nude su gelsva man regis, jai nelabai tinka, tokia blankoka, kitos - ryža ar melsva, mano supratimu, daug geriau žiūrėtųsi... Kainos tai aukštos, nes šios rankinės "limited edition", su inkaro logotipu
Tashės studijoje buvo small crime tik tokios rudos spalvos, kaip nuotraukoje, tai realybėj dar žavesnė, jau ir aš tokios labai noriu / Beje, ir aš jau gavau savo rankinę, tai nelabai man ji patinka, bet tikrai ne dėl tashių kaltės, nes viskas padaryta be priekaištų ir pagal mano pageidavimus, tiesiog, gal ne tą modelį išssirinkau ir ne tas spalvas ir galutinį variantą kitokį įsivaizdavau. Kai išsiaiškinsiu santykius su kompu, įdėsiu foto.