Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 20:39)
Jau žinau apie šias:
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm.
Hot Skin, Cold Cash - 570 Lt, 30x40 cm  smile.gif

Šiandien užėjau į Daiktų viešbutį, ten buvo "gyvai" Small Crime, Milk, City Lights ir Heat  ax.gif kažkaip Heat nesužavėjo, labai gražiai atrodė City Lights - taip, kaip internetinėje foto (tikrai ne prasčiau), Milk tokia rimta, solidi, kokybiška pasirodė, bet tikrai didelė  ax.gif Small Crime patiko tuo, kad atrodo mažutė, bet gana talpi, tik spalva ta nude su gelsva man regis, jai nelabai tinka, tokia blankoka, kitos - ryža ar melsva, mano supratimu, daug geriau žiūrėtųsi... Kainos tai aukštos, nes šios rankinės "limited edition", su inkaro logotipu  rolleyes.gif

Tashės studijoje buvo small crime tik tokios rudos spalvos, kaip nuotraukoje, tai realybėj dar žavesnė, jau ir aš tokios labai noriu wub.gif / Beje, ir aš jau gavau savo rankinę, tai nelabai man ji patinka, bet tikrai ne dėl tashių kaltės, nes viskas padaryta be priekaištų ir pagal mano pageidavimus, tiesiog, gal ne tą modelį išssirinkau ir ne tas spalvas ir galutinį variantą kitokį įsivaizdavau. Kai išsiaiškinsiu santykius su kompu, įdėsiu foto.
Atsakyti
vyšnaite, gal Tau, kaip Kristinai, dar apsiprasti reikia mirksiukas.gif ir po truputį ją įsimylėsi...
Aš svarstau apie Small Crime tos ryžos arba melsvos spalvos. Melsvą lengviau būtų prie savo garderobo derinti, ryža šiaip labai skaniai foto atrodo ir gal vasarai mielesnė g.gif Dar mintyse turiu The Grey ir Twin Peaks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 17:39)
labai gražiai atrodė City Lights - taip, kaip internetinėje foto (tikrai ne prasčiau),

nezinot kokia kaina City lights?
idomu, kaip ji ziuretusi pridejus ilgaja rankena? g.gif turbut graziau butu be jos g.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 25, 17:50)
įdėsiu foto.

bigsmile.gif laukiam
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 25, 17:56)

Aš svarstau apie Small Crime tos ryžos arba melsvos spalvos. Melsvą lengviau būtų prie savo garderobo derinti, ryža šiaip labai skaniai foto atrodo ir gal vasarai mielesnė  g.gif Dar mintyse turiu The Grey ir Twin Peaks  blush2.gif

o melsva oda ta nubukine? g.gif
man tas atspalvis kazkoks nerealus wub.gif
maniskes rankines tik rankenos to melsvumo. tai visgi panesiojus siek tiek apsitryne, bet sakyciau, net graziau atrodo. tokia sendinta ta oda.

Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 25, 20:00)
nezinot kokia kaina City lights?
idomu, kaip ji ziuretusi pridejus ilgaja rankena?  g.gif turbut graziau butu be jos  g.gif

Kaip tyčia, būtent City Lights kainos nepažiūrėjau, ot žioplė doh.gif bet man atrodo, be ilgos rankenos dailiau būtų... Šiaip tikrai labai graži wub.gif

QUOTE(Langoza @ 2013 04 25, 20:00)
o melsva oda ta nubukine?  g.gif
man tas atspalvis kazkoks nerealus  wub.gif
maniskes rankines tik rankenos to melsvumo. tai visgi panesiojus siek tiek apsitryne, bet sakyciau, net graziau atrodo. tokia sendinta ta oda.

Manau, kad ji nubukinė, sprendžiant pagal foto, man ji superinė wub.gif
Deja, Daiktų viešbutyje buvo tik tokia Small Crime ir man gyvai ji tikrai prasčiau atrodė nei foto, tokia blyškesnė, blankesnė g.gif
Atsakyti
Čia maniškės foto kol kas iš FB
user posted image
assa.gif
Atsakyti
[quote=Mureanda,2013 04 25, 22:22]Čia maniškės foto kol kas iš FB

Įtariu, kad mačiau jūsų tašę studijoje, labai labai graži wub.gif , tik man asmeniškai būtų per didelė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 25 balandžio 2013 - 21:05
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 25, 22:05)

o ten studijoje visi atlikti užsakymai taip išstatomi eksponavimui? O jei aš pvz nenoriu, kad mano rankinę kažkas kitas kilnotų ir nešiotų tas kelias savaites, kol galėsiu atsiimti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 25 balandžio 2013 - 21:41
vyšnaite, o daug tašių studijoje? blush2.gif aš susitariau kitos savaitės pabaigai pas jas, kaip smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 25, 23:40)
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 25, 22:05)

o ten studijoje visi atlikti užsakymai taip išstatomi eksponavimui? O jei aš pvz nenoriu, kad mano rankinę kažkas kitas kilnotų ir nešiotų tas kelias savaites, kol galėsiu atsiimti? g.gif

Na aš nežinau, ar jūsų ten buvo. Mano tai buvo išstatyta, kai atėjau. Ir aš tos panašios į jūsų tashės neliečiau biggrin.gif , tik šiaip pažiūrėjau. Bet taip, yra ten padėti dar neatsiimti užsakymai, kuriuos galima apžiūrėt. Beje, jau turiu foto kompe , gal kas pagelbėtų ir įdėtų, aš atsiųsčiau, nes nemoku įkelt į SM blush2.gif

Raudoni bateliai, Nemažai, nemažai, bus ką pažiūrėt. Bet ne visas jie išstato, nes praeitą kartą kai buvau, tai vieną modelį iš kitos patalpos atnešė parodyt. Yra ir vienas modeliukas, dar fb nepasirodęs, toks kaip old boy, bet dydis kaip small crime, sand spalvos, su ryškia žalia juosta ant atvarto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 25 balandžio 2013 - 22:28
Merginos, įkeliu vyšnaitės iš vazono tašiuką wub.gif

user posted image

Man tai baisiai graži, kaip tik visos mano mėgstamos spalvos thumbup.gif
Gal tik vieninelė detalė - logotipas galėtų būt mėlynas, kad mažiau kristų į akis blush2.gif bet tikrai nėra, taip, kad jis gadintų vaizdą ax.gif 4u.gif
O pamušalas, kaip supratau, tas žydras su paukščiukais, kaip Mureandos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 balandžio 2013 - 23:21
taip taip, būtent toks, tashės vidus labai gražus, yra viena kišenė su užtrauktuku ir viena šiaip įsidėti wub.gif / Na nežinau, gal priprasiu, tik realybėj šios spalvos šiek tiek blankesnės, nors mano irgi pačios mėgstamiausios smile.gif

Aha, galvojau, kad už logotipo spalvą niekas nepagirs biggrin.gif , bet ekspomtu taip susišvietė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 25 balandžio 2013 - 23:27
Manau, kad reikia tik apsiprast smile.gif o po to... dar vienos tashes lotuliukas.gif
Aš dar pirmos neužsisakiau, o jau apie antrą galvoju doh.gif
Oda - nubukas? g.gif įdomu ar melsvoji Small Crime ne iš tos pačios odos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 balandžio 2013 - 23:34