Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 24, 17:40)
Šias kainas žinau ,nes pati jų už klausiau el.pastu,bet domina tiksli kaina SPring in the Air:)

Praejusi pavasari buvo 449 Lt, tik nezinau, kiek jos nuo tada kainas pasikele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 01 25, 11:32)
Siges, auuu, laukiam fotoreportazo  rolleyes.gif

Na fotoreportazo teks palaukti, kaip ir man tashiuko unsure.gif Manasis keliaus atgal i Vilniu, o as turesiu dar siek tiek luktelt 4u.gif Bet fotoreportaza tikrai pazadu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 01 25, 14:57)
Na fotoreportazo teks palaukti, kaip ir man tashiuko  unsure.gif Manasis keliaus atgal i Vilniu, o as turesiu dar siek tiek luktelt  4u.gif Bet fotoreportaza tikrai pazadu  biggrin.gif  4u.gif

kodel keliauja atgal i vilniu?
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 01 25, 13:57)
Manasis keliaus atgal i Vilniu, o as turesiu dar siek tiek luktelt 

O ka nustiko? Kazkas netiko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 01 25, 14:17)
kodel keliauja atgal i vilniu?

QUOTE(Centime @ 2013 01 25, 14:17)
O ka nustiko? Kazkas netiko?  blush2.gif

Ivyko nesusikalbejimas del vienos detales, bet kadangi viskas issprendziama, tai bedos jokios kaip ir nera biggrin.gif Sita iskeliauja atgal ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimo paklaust. Susizavejau rankine take maney and run. Sviesios spalvos ji man labai grazi, bet mano atveju ji nepraktiska. Galvoju apie juoda lygios odos. Bet bijau kad visas rankines grozis dings. Gal kuri turit juoda
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 01 25, 13:21)
Ivyko nesusikalbejimas del vienos detales, bet kadangi viskas issprendziama, tai bedos jokios kaip ir nera biggrin.gif Sita iskeliauja atgal ir tiek  4u.gif

tada teks dar mums palaukt...

QUOTE(dominum @ 2013 01 25, 16:29)
Sveikos, noriu patarimo paklaust. Susizavejau rankine take maney and run. Sviesios spalvos ji man labai grazi, bet mano atveju ji nepraktiska. Galvoju apie juoda lygios odos. Bet bijau kad visas rankines grozis dings. Gal kuri turit juoda

norit visos juodos? g.gif
siaip daug kitokiu modeliu yra grynai juodu. tai man juodos rankines grazios
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 01 25, 13:04)
Praejusi pavasari buvo 449 Lt, tik nezinau, kiek jos nuo tada kainas pasikele  rolleyes.gif

Dabar lyg 570 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 01 25, 19:11)
tada teks dar mums palaukt...
norit visos juodos?  g.gif
siaip daug kitokiu modeliu yra grynai juodu. tai man juodos rankines grazios

Noriu juodos, nes ji praktiskiausia. O modelis take money and run man vienas is grazesniu
Atsakyti
O gal kuri zinot Day&Night kaina?
Atsakyti
Parasykit joms emeila,greitai atsako smile.gif
Atsakyti
OMG panos...mano visa tasyte nubuko odos (juoda)...tai jeigu ji ziauriai nusinesioja..ka daryt po perkunais sad.gif esu komoj..uzsakymas jau vykdomas...praejo 2sav. nu kaip nusiminiau negaliu verysad.gif
Atsakyti