Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(kavamale @ 2013 04 20, 10:56)
ji nedidele, matet ismatavimus? jei tinka tokia, tai imkit  bigsmile.gif  noreciau is as nedideles, bet universalesnes, kad ir prie sukneliu, sijonu tiktu
ech, atsimenu gerus laikus, kai man rankine pasiuvo per 2 savaites  wub.gif

maciau maciau ismatavimus biggrin.gif zinau, kad nedidele. lb gundausi rolleyes.gif
namie tik neturiu cm, net liniuotes vaikas sukiso kazkur doh.gif eisiu i miesta, uzeisiu i siuvyklele draugu, pasimatuosiu, ir reikes kazka galvot... unsure.gif

nagi, pasakykit, kad nereikia, negrazu, nefaina ir t.t. ir busiu rami laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 20, 12:51)
Tai Little Crime kaina 400 kaip suprantu?

vajetau, gal man jos irgi jau reikia?  doh.gif dar butu koks 5% nuolaida kaip antrai rankinei  rolleyes.gif o jei per du men padaro, tai LT pati ir pasiimciau  rolleyes.gif ku daryt??? kuuuu daryt???????  bigsmile.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

aha, 400, man irgi jau butu minus 5 proc, tai 380 bigsmile.gif biggrin.gif

klausiau, ar tiktu ji prie sukneliu, sijonu, tai dydi zinant, manau, kad visai nieko butu g.gif pasimatavau 22/23cm tai tokia maziuke atrodo, nuotraukoj man didesne atrodo g.gif

user posted image

ir jauciu vienos spalvos ji graziau ziuretusi, nei dvieju g.gif

ogi dar issimoketinai beveik gaunas, jei sumoki uzstata ir po dvieju men likuti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 20 balandžio 2013 - 13:36
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 20, 12:08)
Nu šakės  unsure.gif , man jau kitą penktadienį būtinai reikia tashės  verysad.gif , aš irgi bandysiu užklausti pirmadienį .

Man jau irgi ketvirtadienį terminas sueina (skamba kaip visos nėščios būtume biggrin.gif ), tai aš tą pačia dieną ir pulsiu jiems rašyt. Nes jau 7 savaitės ir taip labai ilgai...

Bet gerai tas, kad kitą savaitę turėtų temoj daug nuotraukų užderėt, anee? bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau nuo MB wub.gif artėjančio gimtadienio proga dovanų kuponą, tai tokį galvos skausmą dabar turiu lotuliukas.gif
Visą savatgalį kankinuosi, negalėdama apsispręsti dėl spalvų doh.gif modeliuką jau išsirinkau Paris Texas, noriu šviesios vasarai...
Galvoju šios visai nieko spalvos, bet trūksta ryškumo g.gif bet po to ne prie visko tiks doh.gif o gal ta coca per blanki vasarai? Gal kokią sand ar nude imti, šiltesnį atspalvį? Taip ir mėtausi, turbūt tik nuvažiavusi į studiją galutinai nuspręsiu...

user posted image
Atsakyti
Kiek sitokia tase kainuoja? Ar jinai uzsisega uztrauktuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutai: 21 balandžio 2013 - 15:00
Aš jūsų vietoje, sand imčiau atspalvį, ir pasižiūrėkit, ar jums dydis tiks, nes jos gan didelės
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 21, 19:42)
Aš jūsų vietoje, sand imčiau atspalvį, ir pasižiūrėkit, ar jums dydis tiks, nes jos gan didelės

nude doh.gif , ne sand
Atsakyti
Mano tašytė pagaminta thumbup.gif nors atsiimsiu tik gegužės pradžioj, tačiau vis tiek labai smagu žinoti biggrin.gif nekantrauju greičiau pamatyti gyvai galutinį rezultatą, tikiuosi buvo verta tiek laukti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 24, 21:06)
Mano tašytė pagaminta  thumbup.gif nors atsiimsiu tik gegužės pradžioj, tačiau vis tiek labai smagu žinoti  biggrin.gif  nekantrauju greičiau pamatyti gyvai galutinį rezultatą, tikiuosi buvo verta tiek laukti  cool.gif

Prašom foto nepamiršt blush2.gif 4u.gif

Gal kas žinote, kiek kainuoja Hot skin cold cash? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 24, 21:06)
Mano tašytė pagaminta  thumbup.gif

Sveikinimai. smile.gif O maniškė dar visą savaitę bus gaminama (8 savaitės terminas išeina), nes kokios tai odos vėlavo... Čia kurią dieną kaip tik su merginom juokavom, kad Hermes'o reiktų trumpiau laukt nei tashe tashe's doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 04 25, 18:35)
Sveikinimai.  smile.gif O maniškė dar visą savaitę bus gaminama (8 savaitės terminas išeina)

ir maniškė 8 savaites buvo gaminama, bet iš to ką jau akies krašteliu mačiau, tai panašu, jog tikrai atitiks mano lūkesčius didis.gif
Atsakyti
Jau žinau apie šias:
Space Odyssey - 570 Lt, 30x40 cm.
Hot Skin, Cold Cash - 570 Lt, 30x40 cm smile.gif

Šiandien užėjau į Daiktų viešbutį, ten buvo "gyvai" Small Crime, Milk, City Lights ir Heat ax.gif kažkaip Heat nesužavėjo, labai gražiai atrodė City Lights - taip, kaip internetinėje foto (tikrai ne prasčiau), Milk tokia rimta, solidi, kokybiška pasirodė, bet tikrai didelė ax.gif Small Crime patiko tuo, kad atrodo mažutė, bet gana talpi, tik spalva ta nude su gelsva man regis, jai nelabai tinka, tokia blankoka, kitos - ryža ar melsva, mano supratimu, daug geriau žiūrėtųsi... Kainos tai aukštos, nes šios rankinės "limited edition", su inkaro logotipu rolleyes.gif
Atsakyti