Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(jearmaine @ 2013 04 16, 18:26)
O ar būtumėt pasirengus mokėti už medžiaginę  terbelę kokius 300 Lt?

Niekada nemokėčiau 300 Lt, kai už kokius 30-40dol galiu TH ar RL nusipirkti ax.gif Jei siūlytų medžiaginius, tai ir kaina atitinkama turėtų būti, kokie max. 150 Lt, bet gamintojas greičiausiai į šį segmentą bent jau artimiausiu metu nesiorientuos rolleyes.gif

Sunsbaby, aš neseniai guodžiausi, kad saviškio užsakymo įvykdymo nuo vasario pab. laukiu biggrin.gif
Atsakyti
sunsbaby, tai pasisakaičiuokite nuo užsakymo datos 7savaites, tai ir bus termino pabaiga. Aš irgi dar laukiu, jų nurodytas terminas baigiasi penktadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 16, 18:48)

Sunsbaby, aš neseniai guodžiausi, kad saviškio užsakymo įvykdymo nuo vasario pab. laukiu  biggrin.gif

O tai tas žadamas kūrėjų terminas 6-7 savaitės dar nesibaigė? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 16, 19:38)
sunsbaby, tai pasisakaičiuokite nuo užsakymo datos  7savaites, tai ir bus termino pabaiga. Aš irgi dar laukiu, jų nurodytas terminas baigiasi penktadienį  smile.gif

Labai tikėjausi, kad įtilps į 6, bet kaip suprantu naivu tikėtis tokio turbo greičio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 04 16, 20:52)
O tai tas žadamas kūrėjų terminas 6-7 savaitės dar nesibaigė?  blink.gif

šią savaitę baigiasi kaip ir vyšnaitės ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau naują vasaros kolekciją - man patiko, ir tas inkaras visai smagiai žiūrisi, ne vieno modelio norėčiau rolleyes.gif

O dėl laukimo, tai tas terminas žiauriai ilgas, aš dar palyginus neseniai laukiu, dar tik įpusėjau, bet jau kažkaip vos ne ir apsigalvot spėjau, nes žinau, kad dar greit neturėsiu jos smile.gif nors ir iš jav labai dažnai perku per tarpininkes, bet šitas laukimas kažkoks žymiai ilgesnis cool.gif
Atsakyti
O aš tikėjausi daugiau spalvų, kažko ryškiau, nes dabar gatavus variantus su tuo inkaru tik vasarai nešioti, o jį nuėmus universali tashe tashe tinkanti visiems metams... tikėjausi kažko... nežinau įdomesnio ax.gif
Atsakyti
vyšnaitė_iš_vazono, negavot dar ziniu is tashes? Man jau knieti parasyti uzklausima, nes 7 savaiciu terminas jau seniai praejo, kaip beskaiciuok g.gif reikes po darbo uzklausti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 19 balandžio 2013 - 14:42
nu nea, negavau, nors jau šiandien turėjau bent pranešimą gaut, nes šiandien kaip tik 7 savaitės baigias.. unsure.gif O jūs dar anksčiau už mane užsisakėt... unsure.gif Na aš tikiuosi tikrai kitą savaitę jau turėti
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 16, 14:29)
O neklausėt, kokie rankinės išmatavimai? Mažiukė įtariu  g.gif

Small crime išmatavimai 22x23 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Paklausiau - tai man parašė, kad mano rankinė bus pagaminta kitą savaitę ax.gif Aš taip naiviai pasiskaičiusi ankstesnius mergaičių postus tikėjausi, kad iki Velykų gausiu lotuliukas.gif o dabar realiai du mėnesius gamina ax.gif
Little crime graži, bent bent jau artimiausiu metu naujos rankinės tikrai neužsakinėsiu, nes kažkaip neturiu tiek kantrybės laukti doh.gif
Atsakyti
Tai Little Crime kaina 400 kaip suprantu?

vajetau, gal man jos irgi jau reikia? doh.gif dar butu koks 5% nuolaida kaip antrai rankinei rolleyes.gif o jei per du men padaro, tai LT pati ir pasiimciau rolleyes.gif ku daryt??? kuuuu daryt??????? bigsmile.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 20 balandžio 2013 - 11:53
QUOTE(Langoza @ 2013 04 20, 13:51)
Tai Little Crime kaina 400 kaip suprantu?

vajetau, gal man jos irgi jau reikia?  doh.gif dar butu koks 5% nuolaida kaip antrai rankinei  rolleyes.gif o jei per du men padaro, tai LT pati ir pasiimciau  rolleyes.gif ku daryt??? kuuuu daryt???????  bigsmile.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

ji nedidele, matet ismatavimus? jei tinka tokia, tai imkit bigsmile.gif noreciau is as nedideles, bet universalesnes, kad ir prie sukneliu, sijonu tiktu
ech, atsimenu gerus laikus, kai man rankine pasiuvo per 2 savaites wub.gif
Atsakyti