Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Jau kaip laukiu savo tashės arba naujos kolekcijos pasirodymo internetinėse platybėse... ax.gif Užsisakiau kovo 1d., tashių nurodytas deadline'as balandžio 19d.
Atsakyti
Pavasario vasaros kolekcija jau ikele i facebooka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRK @ 2013 04 16, 10:40)
Pavasario vasaros kolekcija jau ikele i facebooka  smile.gif

Atejau ir as pasakyt, ale tikejaus kazko geresnio blush2.gif Na bet cia jau mano bedos lotuliukas.gif Tas inkaro logotipas manau tiks labai specifinei auditorijai jau, kam tokie dalykai aktualus, nes nu as pvz visai nenoreciau tokio arklinio zenklo ant terbos, kai nieko su tuo bendro neturiu unsure.gif

Va pasisakiau ir palengvejo lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Siaip isties ir modeliai ir spalvos atrodo matyti, tik kad logotipas kitas. O patiko vat si wub.gif ir del spalvu, ir modelio tokio neturiu

Little Crime

user posted image
Bet pirma noreciau bent jau anksciau uzsisakytosios sulaukti g.gif
Vasarai galejo pasiulyti ir ne odiniu rankiniu, bet nezinau, gal cia tashes tashes isskirtinis bruozas, kad gamina is odos ir tik is odos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 16 balandžio 2013 - 10:56
Man irgi patiko Little Crime modeliukas. Kiti panašūs į buvusius... Spėjau ir kainų užklausti, tai užsisakant inkaro nebūtų, o kaina sumažėtų net 120lt bigsmile.gif Su inkaru - limituota, plius 120lt, aš taip supratau, ir parduodama tik “Lithuanian Design Block”.

Little crime 400lt cool.gif Svarstau, ar tiktų prie suknelių ir balerinų toks modelis g.gif Turbūt nea...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 16 balandžio 2013 - 12:30
del to inkaro tai pritariu panelems.
jis tiesiog per didelis, mano skoniu.
bet vasarai toks akcentas tinka smile.gif
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 16, 09:54)

Vasarai galejo pasiulyti ir ne odiniu rankiniu, bet nezinau, gal cia tashes tashes isskirtinis bruozas, kad gamina is odos ir tik is odos  rolleyes.gif

tai kad Tashe tashe tuo ir "perka" auditorija, kad ju rankines odines.

QUOTE(Pukė @ 2013 04 16, 11:27)
Man irgi patiko Little Crime modeliukas. Kiti panašūs į buvusius... Spėjau ir kainų užklausti, tai užsisakant inkaro nebūtų, o kaina sumažėtų net 120lt bigsmile.gif Su inkaru - limituota, plius 120lt, aš taip supratau, ir parduodama tik  “Lithuanian Design Block”.

Little crime 400lt cool.gif Svarstau, ar tiktų prie suknelių ir balerinų toks modelis g.gif Turbūt nea...

a, tai kaip suprantu, galima butu prasyti, kad nebutu inkaro? gal ir gera mintis.

Small Crime prie balerinu tai tiktu. bet kaip prie sukneles, tai abejoju unsure.gif gal... jei koks dzinsinis svarkiukas ale patrintas g.gif

man tai City lights iskart krito i aki wub.gif spalvos lb graziai ziurisi.

bet vasarai, maniau, bus daugiau sviesiu spalvu.

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 04 16, 13:27)
Svarstau, ar tiktų prie suknelių ir balerinų toks modelis g.gif Turbūt nea...

Prie casual look tai net labai tiktų drinks_cheers.gif ypač prie kokios dryžuotos suknelės ir džinsinio švarko wub.gif
O neklausėt, kokie rankinės išmatavimai? Mažiukė įtariu g.gif

QUOTE(Langoza @ 2013 04 16, 13:50)
tai kad Tashe tashe tuo ir "perka" auditorija, kad ju rankines odines.

Mane tai "pirktų", jei pasiūlytų drobinių/lininių ir pan. maišiokų vasarai pliažo reikmenims susidėt cool.gif o savo odinį logo galėtų ir pasilikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 16, 13:50)
a, tai kaip suprantu, galima butu prasyti, kad nebutu inkaro? gal ir gera mintis.

ne, su inkaru jau "gatavos" padarytos yra, limituotos, ir prekiauja jomis tik ten tam bloke... o užsisakant visos be inkaro bus wink.gif

QUOTE(Mureanda @ 2013 04 16, 14:29)

O neklausėt, kokie rankinės išmatavimai? Mažiukė įtariu  g.gif

neklausiau išmatavimų...
Atsakyti
mano akim ir inkaro geriau nebūtų ir brando pavadinimas geriau būtų prisiūtas kur ant vidinės kišenėlės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, dauguma jau turite patirties su gamybos terminais, kažin ar įmanoma šį mėnesį sulaukti produkto, jei užsakytas kovo vidury? smile.gif nesinori autorėms įkyrėti, bet taip jau norisi pamatyti tą produktą...
Atsakyti
Peržiūrėjau vasaros kolekciją, niekas neužkabino...
Man inkaras irgi smarkiai per didelis, maniau, kad bus maždaug tokio dydžio kaip dabartinis tashe logotipas.
ir šiaip inkaras man gan nuvalkiotas simbolis...
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 16, 14:29)
Prie casual look tai net labai tiktų  drinks_cheers.gif ypač prie kokios dryžuotos suknelės ir džinsinio švarko wub.gif
O neklausėt, kokie rankinės išmatavimai? Mažiukė įtariu  g.gif
Mane tai "pirktų", jei pasiūlytų drobinių/lininių ir pan. maišiokų vasarai pliažo reikmenims susidėt  cool.gif o savo odinį logo galėtų ir pasilikti  ax.gif

O ar būtumėt pasirengus mokėti už medžiaginę terbelę kokius 300 Lt? Tų maišiokų pasirinkimo ir taip yra, manau, nors nežinau, nes manęs tai jie visai nekabina. Gaunu visokius nemokamus pliažo krepšius prie kosmetikos ir pan., tai juos ir tampau, kai reikia.
Atsakyti