Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 21:04)
koks jūsų modelis?  smile.gif

maniske take money and run
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kete: 12 balandžio 2013 - 11:52
QUOTE(ause makaliause @ 2013 04 12, 09:23)
Atėjo mano tashė pataisyta, taisė ją nuo kovo 26 iki balandžio 11 dienos. Siurprizas - geras tikrai, rankinė perrišta juodu kaspinu. kažkaip tokių "dovanų" aš nesuprantu  blush2.gif

Aš manau, kad juodas dėl stiliaus smile.gif Dabar jau ne taip retai pasitaikantis variantas. Pvz.:
http://www.schoolhou...m/giftwrapping/
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 04 12, 13:11)
Aš manau, kad juodas dėl stiliaus smile.gif

As irgi apie tai pagalvojau, todel keista, kad kai kurios gana rimtai sureagavo blink.gif Laukiam vaizdu ax.gif
Atsakyti
Manoji irgi buvo juodu kaspinu parišta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 12, 08:01)
Dar galvoju, ar prašyti siųsti, ar geriau pačiai grįžus į LT atsiimti - nesusiplos ji kažin įpakuota ir keliaudama ne vieną dieną  g.gif

mano keliavo ilgai. ilgiau, nei tikejausi. bet buvo ipakuota i deze. tik kad bekeliaujant ta deze buvo ipjauta ir paciu pastininku suklijuota. bet cia jau ne Tashe tashe bedos.
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 12, 09:02)
Longoza, Toks įspūdis , kad jūs geriau žinot už mamą, kokį tashė kaspiną įdėjo, kad sakot, kad neįžiūrėjo spalvos   lotuliukas.gif

blink.gif o man toks ispudis, kad tamstai visu svarbiausia pakomentuot vos ne kiekviena posta, o ne kad parasyt kazka informatyvaus cool.gif

bet jei jau kabinejies, pasakysiu, kad man irgi pirmas ispudis buvo, kad perrista juodu kaspineliu. tik paskui isiziurejus pamaciau, kad kaspinas visgi yra samaninis, bet tamsus, ir prietemoj atrode juodas.
beje, regejimu as irgi nesiskundziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 12 balandžio 2013 - 16:00
Juodas tas kaspinas, na bet čia ne esmė irnesakyk.gif atrodo rankinė gerai. Net nėra ką ir fotogrofuot, atrodo pagrindas kaip naujas. Tik kvapas tai riečia nosį, na bet čia neproblema, išgaruos. Šaunuolės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 12 balandžio 2013 - 18:30
Man tai gražu juodi kaspinai,kuomet jie pateikti stilingai.. Ir kalijas mėgstu, nors kiti jas tik ant kapų įsivaizduoja biggrin.gif

Ause, džiugu, kad pataisė rankinę, šaunuolės panos. O jums teko kažką mokėti už pataisymą?
Atsakyti
Super! Bet aš tai savo saugosiu kaip muziejaus eksponatą biggrin.gif , nes mano oda nubukas, tai labai reikli ir priežiūros iš principo reikalaujanti smile.gif
Atsakyti
O kokiu impregnantu Jūs savo rankines impregnuojant? Nes bijau, kad dažai kuriais rankinė išdažyta greitai nusitrins g.gif
Girl_not4_you nereikėjo mokėti nieko.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 04 13, 13:25)
O kokiu impregnantu Jūs savo rankines impregnuojant? Nes bijau, kad dažai kuriais  rankinė išdažyta greitai nusitrins  g.gif
Girl_not4_you nereikėjo mokėti nieko.

impregnantas, kaip pacios Tashe tashe merginos rase, tinka bet koks, tinkamas odiniams batams. as nuejau i batu parduotuve ir uzklausiau, koki turi impregnanta. koki turejo, tokiu ir purskiau.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kada ta paavsario/vasaros kolekcija pasirodys?
tuoj pavasaris baigsis biggrin.gif
noriu užsisakyti tashe, bet bijau kokio gėrio nepražiopsoti:)
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 04 13, 20:08)

Ką aš irgi temoje jau minėjau - pavasario-vasaros kolekcija gi vėliausiai žiemą turėtų pasirodyti, o ne besibaigiant sezonui biggrin.gif
gal dėl tos kolekcijos gaminimo ir užsakymų įvykdymas ilgiau užtrunka g.gif bet šiaip tikrai labai smalsu pamatyti bigsmile.gif man tai norėtųsi vasarai ir ne odinių rankinių - kažko spalvingo, gal dryžuoto, kad į pliažą tiktų eiti ir nekainuotų 600 Lt bigsmile.gif
Atsakyti