Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(cranberries @ 2013 04 11, 23:28)
Juk rankinės pamušalas turi būti iš tvirtos, kokybiškos medžiagos. Niekas nesiūna į tašes blizgių, slidžių, plonų pamušalų smile.gif

Būna ir slidžių pamušalų geros kokybės, tiesa, jie neploni smile.gif
O slidus pamušalas mažiau tepasi ax.gif Bet gal pas tashes tashes irgi kokybiški pamušalai, kad ir ne slidūs 4u.gif
Atsakyti
Aš užsisakius ir laukiu, kada pagamins biggrin.gif užsisakiau su tokiu žydru su paukščiukais pamušalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cranberries @ 2013 04 12, 00:28)
Juk rankinės pamušalas turi būti iš tvirtos, kokybiškos medžiagos. Niekas nesiūna į tašes blizgių, slidžių, plonų pamušalų smile.gif

Tai ko iškart slidžius pigius, gali pabandyti slidų, blizgų brangų įsiūti bigsmile.gif
Atsakyti
Atėjo mano tashė pataisyta, taisė ją nuo kovo 26 iki balandžio 11 dienos. Siurprizas - geras tikrai, rankinė perrišta juodu kaspinu. kažkaip tokių "dovanų" aš nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 12 balandžio 2013 - 08:25
Kaip suprasti, juodu kaspinu? lotuliukas.gif Bet sutaisė turbūt gerai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 12, 09:24)
Kaip suprasti, juodu kaspinu?  lotuliukas.gif  Bet sutaisė turbūt gerai, ar ne?

Ai žinok nesigilinau, kodėl tas juodas. Man šiaip labiau patinka kitokios spalvos lotuliukas.gif Nemačiau aš jos dar paimė mano mama siuntinį. Paskambino ir sako kas čia per kaspinas? biggrin.gif vakare pakomentuosiu dėl sutvarkymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 12 balandžio 2013 - 08:28
Taisymo laikas- 2 savaitės, atmetus dar siuntimo laiką, labai normalus.
Jei mama nematė, kad tašė baisi, tai gal normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 12 balandžio 2013 - 08:37
QUOTE(ause makaliause @ 2013 04 12, 07:23)
Atėjo mano tashė pataisyta, taisė ją nuo kovo 26 iki balandžio 11 dienos. Siurprizas - geras tikrai, rankinė perrišta juodu kaspinu. kažkaip tokių "dovanų" aš nesuprantu  blush2.gif

blink.gif bajeristes biggrin.gif
cia suprasnk tipo - jei nepriziuresi, teks su juodu kaspinu ir laidot laugh.gif

as ir gavau perrista su kaspineliu. samaniniu. gal visgi mama neiziurejo gerai spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 23:55)
Aš užsisakius ir laukiu, kada pagamins  biggrin.gif  užsisakiau su tokiu žydru su paukščiukais pamušalu  smile.gif

Aš irgi šitą pasiėmiau, nes toks linksmas ir tiko prie pačios rankinės spalvų rolleyes.gif
na, kitą savaitę tai jau tikrai tikiuosi sulaukti laiško su "pagaminta" - užsakymas patvirtintas vasario 26d. g.gif

Dar galvoju, ar prašyti siųsti, ar geriau pačiai grįžus į LT atsiimti - nesusiplos ji kažin įpakuota ir keliaudama ne vieną dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 12, 10:01)
Aš irgi šitą pasiėmiau, nes toks linksmas ir tiko prie pačios rankinės spalvų  rolleyes.gif
na, kitą savaitę tai jau tikrai tikiuosi sulaukti laiško su "pagaminta" - užsakymas patvirtintas vasario 26d.  g.gif

Dar galvoju, ar prašyti siųsti, ar geriau pačiai grįžus į LT atsiimti - nesusiplos ji kažin įpakuota ir keliaudama ne vieną dieną  g.gif

Tikrai nesusiplos ir ateis gerai, siunčia greituoju paštu, gerai supakuota tvirtoje dežutėje
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 12, 09:47)
blink.gif bajeristes  biggrin.gif
cia suprasnk tipo - jei nepriziuresi, teks su juodu kaspinu ir laidot laugh.gif

as ir gavau perrista su kaspineliu. samaniniu. gal visgi mama neiziurejo gerai spalvos  rolleyes.gif

Na mano mama nesiskundžia regėjimu, vakar net tikrinosi akis pas gyd. lotuliukas.gif
jei ji nieko nesakė, tai reiškia turi atrodyt gerai thumbup.gif
Atsakyti

Longoza, Toks įspūdis , kad jūs geriau žinot už mamą, kokį tashė kaspiną įdėjo, kad sakot, kad neįžiūrėjo spalvos lotuliukas.gif

Mureanda, aš irgi labai panašiu laiku užsisakius, dar laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 12 balandžio 2013 - 10:04