Mačiau šiand tashę tashę. Ojėj, visiškai praradusi gražią išvaizdą( rankenos iš paprastos rudos odos bei ta ala kišenė priekyje ATRODĖ GERAI), bet pagrindo oda visi kampai apsitrynę, pagrindo oda buvo kaip Rocco tashės, tokia pilka į žydrumą...
nea, tiesiog ką pamačiau,tuo noriu ir pasidalinti . Šiaip man tashės Lietuvoje yra nepralenkiamos savo dizainu, ir vis tiek lygių jiems nėra , kita vertus, manau, kad reikėtų jiems reikliau atrinkinėti odą rankinėms
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 18:50)
maniske sita, tada labai norejau pilkos dabar jau noretusi kokios kakavines, gal rudeniui
liomyt, zinok, jauciu, kad uzsisakysi anksciau ar veliau, tai geriau anksciau gi Jau ne viena maciau, kuri norejo norejo, bande visaip atsispirt, ale vis tiek ant galo pasidave Nezinau, kas cia tokio yr apie tas tashes...
liomyt, zinok, jauciu, kad uzsisakysi anksciau ar veliau, tai geriau anksciau gi Jau ne viena maciau, kuri norejo norejo, bande visaip atsispirt, ale vis tiek ant galo pasidave Nezinau, kas cia tokio yr apie tas tashes...
nu Tavo kokia grazi ! labai gera! sakai ,jei sugundo ,tai iki paskutiniosios
Na taip, pamušalai neslidūs ir neblizgūs, bet nemanau, kad tai turėtų sukelt kokių problemų... Svarbu, kad kokybiški būtų
Man neblizgūs pamušalai irgi negražu Bet gal galima susitarti dėl blizgaus.
Na mano tai labai gražus, nors ir neblizgus
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 18:06)
Na taip, pamušalai neslidūs ir neblizgūs, bet nemanau, kad tai turėtų sukelt kokių problemų... Svarbu, kad kokybiški būtų
Na man iki visisko tobulumo pritruko slidaus ir blizgaus pamusalo. O del kokybes dar nelabai galiu ka ir pasakyti, nes tashe turiu tik 3 menesius. Kolkas nesiojas gerai, reik tiketis ir toliau taip bus
koks jūsų modelis?
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 12:57)
aš neturiu tashės
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 18:43)
Na mano tai labai gražus, nors ir neblizgus
Tai turit, ar neturit tashe tashe? Ar aš kažko nesupratau?