Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Mačiau šiand tashę tashę. Ojėj, visiškai praradusi gražią išvaizdą( rankenos iš paprastos rudos odos bei ta ala kišenė priekyje ATRODĖ GERAI), bet pagrindo oda blink.gif visi kampai apsitrynę, pagrindo oda buvo kaip Rocco tashės, tokia pilka į žydrumą... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 10 balandžio 2013 - 12:31
Klausykit, madam iš vazono, iš jūsų tashe tashe merginos čiulpinuką atėmė ar kaip nors baisiau jus nuskriaudė, kad taip užsiciklinot?
Atsakyti
nea, tiesiog ką pamačiau,tuo noriu ir pasidalinti 4u.gif . Šiaip man tashės Lietuvoje yra nepralenkiamos savo dizainu, ir vis tiek lygių jiems nėra smile.gif , kita vertus, manau, kad reikėtų jiems reikliau atrinkinėti odą rankinėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 18:50)
maniske sita, tada labai norejau pilkos  biggrin.gif dabar jau noretusi kokios kakavines, gal rudeniui  g.gif

liomyt, zinok, jauciu, kad uzsisakysi anksciau ar veliau, tai geriau anksciau gi laugh.gif Jau ne viena maciau, kuri norejo norejo, bande visaip atsispirt, ale vis tiek ant galo pasidave  biggrin.gif Nezinau, kas cia tokio yr apie tas tashes...

g.gif

nu Tavo kokia grazi ! wub.gif labai gera! sakai ,jei sugundo ,tai iki paskutiniosios g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ir turiu tashe. Maniske man labai super tik va pamusalas nelabai. Rinkaus ryskiu spalvu, nes tashe juoda ir tikejaus, kad pamusalas bus slidzios, blizgios medziagos. O jis nei slidus, nei blizgus doh.gif
Atsakyti
Na taip, pamušalai neslidūs ir neblizgūs, bet nemanau, kad tai turėtų sukelt kokių problemų... Svarbu, kad kokybiški būtų ax.gif
Atsakyti
Man neblizgūs pamušalai irgi negražu schmoll.gif Bet gal galima susitarti dėl blizgaus.
Atsakyti
Na mano tai labai gražus, nors ir neblizgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 18:06)
Na taip, pamušalai neslidūs ir neblizgūs, bet nemanau, kad tai turėtų sukelt kokių problemų... Svarbu, kad kokybiški būtų  ax.gif

Na man iki visisko tobulumo pritruko slidaus ir blizgaus pamusalo. O del kokybes dar nelabai galiu ka ir pasakyti, nes tashe turiu tik 3 menesius. Kolkas nesiojas gerai, reik tiketis ir toliau taip bus
Atsakyti
koks jūsų modelis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 12:57)
aš neturiu tashės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 11, 18:43)
Na mano tai labai gražus, nors ir neblizgus  smile.gif

Tai turit, ar neturit tashe tashe? Ar aš kažko nesupratau? biggrin.gif
Atsakyti
Juk rankinės pamušalas turi būti iš tvirtos, kokybiškos medžiagos. Niekas nesiūna į tašes blizgių, slidžių, plonų pamušalų smile.gif
Atsakyti