Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Na, taip pat yra ir tokių žmonių, kurių įspūdžiai kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 13:51)
Na, taip pat yra ir tokių žmonių, kurių įspūdžiai kitokie  smile.gif

O jūs irgi nepatenkinta saviške? smile.gif
Atsakyti
aš neturiu tashės
Atsakyti
susisuko man irgi galva doh.gif vien del to,kad spalvas geleciau pati derint laugh.gif ir ,kad paklausta - is kur rankine ? pasakyciau - Lietuviu darbas lithuania.gif , bet kaina g.gif

labiausiai tiktu Strictly business arba Paris,Texas

galvoju dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 09 balandžio 2013 - 14:09
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 08:29)

Ir čia nesakoma, kad blogai, kad taiso arba blogai, kad netaiso, arba blogai, kad ilgai taiso. Sako gi, kad BLOGAI, KAD NEPASAKO PER KIEK LAIKO PATAISYS. Reikia kartais žmonėms aiškint akivaizdžius dalykus  bigsmile.gif

biggrin.gif neieskokit bedu ten, kur ju nera biggrin.gif merginos prieme taisyt, o cia ir svarbiausia. gal jau rankine pataisyta, bet dar "dovana" gamybos stadijoj cool.gif

QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 11:26)
Va, žinokit gali būti. Odines rankines ir batus būtina impregnuoti.. Aš net keletą kartų išpurškiu, tai pakankamai ilgai laiko ir tvarkingai atrodo

ispursket iki nesiojimo? t.y. mane domina, ar jau panesiojus dar pursket? g.gif

QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 12:41)

galvoju dabar  g.gif

o nenorit, liomi, palaukt naujos kolekcijos ? biggrin.gif

as tai laukiu nauju modeliuku. mazu, is ju kas kris i aki ( turbut 90% ju ir kris laugh.gif )

o is siu dvieju, as uz Paris, Texas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 09, 16:31)
biggrin.gif neieskokit bedu ten, kur ju nera biggrin.gif merginos prieme taisyt, o cia ir svarbiausia. gal jau rankine pataisyta, bet dar "dovana"  gamybos stadijoj  cool.gif
ispursket iki nesiojimo? t.y. mane domina, ar jau panesiojus dar pursket?  g.gif 
o nenorit, liomi, palaukt naujos kolekcijos ?  biggrin.gif

as tai laukiu nauju modeliuku. mazu, is ju kas kris i aki ( turbut 90% ju ir kris laugh.gif )

o is siu dvieju, as uz Paris, Texas  ax.gif

Tik iki nešiojimo išpurškiau porą kartų smile.gif Vieną, kai išdžiūvo dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 14:47)
Tik iki nešiojimo išpurškiau porą kartų smile.gif Vieną, kai išdžiūvo dar kartą smile.gif

as irgi taip. iki nesiojimo purskiau 2 kartus. galvoju, gal dar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 09, 16:49)
as irgi taip. iki nesiojimo purskiau 2 kartus. galvoju, gal dar reikia?  biggrin.gif

Man rodos užtenka tik iki nešiojimo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 13:41)
susisuko man irgi galva  doh.gif  vien del to,kad spalvas geleciau pati derint laugh.gif  ir ,kad paklausta - is kur rankine ? pasakyciau - Lietuviu darbas lithuania.gif  , bet kaina  g.gif 

galvoju dabar  g.gif

thumbup.gif teisybe tu sakai, mane, gyvenancia uzsieny, tikrai vercia didziuotis, kai paklausta, is kur si rankine, galiu atsakyti - cia lietuviu darbas bigsmile.gif

Jei noris grieztesnes, tai tada Strictly business, bet kazkodel tave labiau isivaizduoju su Paris Texas g.gif Jau kaip idomu, kokias spalvas pasirinktum bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 15:25)

Jei noris grieztesnes, tai tada Strictly business, bet kazkodel tave labiau isivaizduoju su Paris Texas  , Jau kaip idomu, kokias spalvas pasirinktum bigsmile.gif

biggrin.gif baik baik,mergyt biggrin.gif nu nors imt ir uzsisakyt doh.gif

o gali,Rocco'yte ,parodyt savaja blush2.gif ?

Langoza,kaip devisi jusiske?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 17:34)
biggrin.gif  baik baik,mergyt  biggrin.gif  nu nors imt ir uzsisakyt  doh.gif 

o gali,Rocco'yte ,parodyt savaja  blush2.gif  ?

maniske sita, tada labai norejau pilkos biggrin.gif dabar jau noretusi kokios kakavines, gal rudeniui g.gif

liomyt, zinok, jauciu, kad uzsisakysi anksciau ar veliau, tai geriau anksciau gi laugh.gif Jau ne viena maciau, kuri norejo norejo, bande visaip atsispirt, ale vis tiek ant galo pasidave biggrin.gif Nezinau, kas cia tokio yr apie tas tashes...

Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 16:25)
thumbup.gif teisybe tu sakai, mane, gyvenancia uzsieny, tikrai vercia didziuotis, kai paklausta, is kur si rankine, galiu atsakyti - cia lietuviu darbas bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 16:34)

Langoza,kaip devisi jusiske?

jokiu skundu neturiu schmoll.gif ji lb mylima ir jau kitu panikiu lb isgirta biggrin.gif
Atsakyti