Na, taip pat yra ir tokių žmonių, kurių įspūdžiai kitokie
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 13:51)
Na, taip pat yra ir tokių žmonių, kurių įspūdžiai kitokie
O jūs irgi nepatenkinta saviške?
aš neturiu tashės
susisuko man irgi galva vien del to,kad spalvas geleciau pati derint ir ,kad paklausta - is kur rankine ? pasakyciau - Lietuviu darbas , bet kaina
labiausiai tiktu Strictly business arba Paris,Texas
galvoju dabar
galvoju dabar
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 08:29)
Ir čia nesakoma, kad blogai, kad taiso arba blogai, kad netaiso, arba blogai, kad ilgai taiso. Sako gi, kad BLOGAI, KAD NEPASAKO PER KIEK LAIKO PATAISYS. Reikia kartais žmonėms aiškint akivaizdžius dalykus
neieskokit bedu ten, kur ju nera merginos prieme taisyt, o cia ir svarbiausia. gal jau rankine pataisyta, bet dar "dovana" gamybos stadijoj
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 11:26)
Va, žinokit gali būti. Odines rankines ir batus būtina impregnuoti.. Aš net keletą kartų išpurškiu, tai pakankamai ilgai laiko ir tvarkingai atrodo
ispursket iki nesiojimo? t.y. mane domina, ar jau panesiojus dar pursket?
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 12:41)
o nenorit, liomi, palaukt naujos kolekcijos ?
as tai laukiu nauju modeliuku. mazu, is ju kas kris i aki ( turbut 90% ju ir kris )
o is siu dvieju, as uz Paris, Texas
QUOTE(Langoza @ 2013 04 09, 16:31)
neieskokit bedu ten, kur ju nera merginos prieme taisyt, o cia ir svarbiausia. gal jau rankine pataisyta, bet dar "dovana" gamybos stadijoj
as tai laukiu nauju modeliuku. mazu, is ju kas kris i aki ( turbut 90% ju ir kris )
Tik iki nešiojimo išpurškiau porą kartų Vieną, kai išdžiūvo dar kartą
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 14:47)
Tik iki nešiojimo išpurškiau porą kartų Vieną, kai išdžiūvo dar kartą
as irgi taip. iki nesiojimo purskiau 2 kartus. galvoju, gal dar reikia?
QUOTE(Langoza @ 2013 04 09, 16:49)
as irgi taip. iki nesiojimo purskiau 2 kartus. galvoju, gal dar reikia?
Man rodos užtenka tik iki nešiojimo )
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 13:41)
susisuko man irgi galva vien del to,kad spalvas geleciau pati derint ir ,kad paklausta - is kur rankine ? pasakyciau - Lietuviu darbas , bet kaina
galvoju dabar
galvoju dabar
teisybe tu sakai, mane, gyvenancia uzsieny, tikrai vercia didziuotis, kai paklausta, is kur si rankine, galiu atsakyti - cia lietuviu darbas
Jei noris grieztesnes, tai tada Strictly business, bet kazkodel tave labiau isivaizduoju su Paris Texas Jau kaip idomu, kokias spalvas pasirinktum
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 15:25)
Jei noris grieztesnes, tai tada Strictly business, bet kazkodel tave labiau isivaizduoju su Paris Texas , Jau kaip idomu, kokias spalvas pasirinktum
baik baik,mergyt nu nors imt ir uzsisakyt
o gali,Rocco'yte ,parodyt savaja ?
Langoza,kaip devisi jusiske?
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 17:34)
maniske sita, tada labai norejau pilkos dabar jau noretusi kokios kakavines, gal rudeniui
liomyt, zinok, jauciu, kad uzsisakysi anksciau ar veliau, tai geriau anksciau gi Jau ne viena maciau, kuri norejo norejo, bande visaip atsispirt, ale vis tiek ant galo pasidave Nezinau, kas cia tokio yr apie tas tashes...
QUOTE(Rocco @ 2013 04 09, 16:25)
teisybe tu sakai, mane, gyvenancia uzsieny, tikrai vercia didziuotis, kai paklausta, is kur si rankine, galiu atsakyti - cia lietuviu darbas
QUOTE(liomi @ 2013 04 09, 16:34)
jokiu skundu neturiu ji lb mylima ir jau kitu panikiu lb isgirta