Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

ause, nervuojates, lyg viena vienintele rankine turetumet bigsmile.gif Siaip ir man suvokiamas noras zinot kada, bet nepagalvojat, kad kartais to pasakyt neimanoma? g.gif Tiek laiko atzvilgiu (nes kad kazkam sutvarkyt turi mest kazkam nauja siut), tiek galbut medziagu uzsakymo (jei pvz nebeturi reikiamos spalvos odos). Jei nepatsako, matyt, yra tam priezastis. Net nezinau, kas blogiau- neatsakyt ar pasakyt, kad 3 savaites, o taisyt 5kias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 10:45)
nemanau, kad moderatorė būtų tokia šališka ir trintų pvz. ausės pasisakymą, nes jis sutekia naudingos info  ax.gif

Aš ne apie ausės postą. Apie mūsų- viena paaiškino, kita ataiškino biggrin.gif

O Zaraza gerai mąsto. Aš geriau jau irgi rinkčiausi variantą "kai žinosim pasakysim", nei bus po 3 savaičių, o paskui tempti rterminą "dar po 2", "dar po 3" arba "tuoj tuoj"
Atsakyti
Ne viena, bet tie terminai tikrai truputi nervuoja. Tam ir pirkau, kad naują daiktą nešiočiau. Ir aš tikrai nebumbu ir nesiguodžiu Jums, pasakiau tiesiog savo pastebėjimus. Maniau ir kitoms merginoms rupės ir bus įdomu, kaip viskas vyksta, kokie terminai, kaip nešiojasi, dėja klydau... Atsiprašau. Ir aplamai aš daugiau patylėsiu.... viskas gerai, džiaugiuosi, kad Jums taip pasisekė. su rankinėmis, nes jos tikrai gražios. Sekmės nešiojant mirksiukas.gif

Atsiprašau moderatorės už tokias nesamones forume, daugiau nebesireikšiu. 4u.gif
Atsakyti
Visiškai normalu, kad žmogus piktinasi, kad jam nepasako, kiek reikės laukti. O gal tikrai tik vieną rankinę turi? Tik viena tokio dydžio, kad kasdienai tiktų. Arba tik vieną prie dabar avimų batų. Bet kuriuo atveju atsisakymas nurodyti terminus nieko gero apie gamintojo kultūrą ir jo sugebėjimus planuotis darbus nesako.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 08, 23:44)
nuotrauka arba netiesa!  biggrin.gif

Jei irmtai, tai auses makalauses rankine tai ziauriai nusidevejo, ir čia ne nuo priežiūros trūkumo, bet nuo nekokybiškumo odos. Aš taip manau.
Papildyta:
Gal kas laukiat tashės? Aš turėčiau gaut šį arba kitą penktadienį  ax.gif

Oki, kai gausiu fotoaparatą būtinai nufotografuosiu smile.gif O tos merginos būtent modelis "Take money and run" nusidėvėjo? Gal tiesiog kitokio modelio, kur gamina iš odos, kuri sendinasi su laiku? smile.gif Aš saviškę impregnavau, saugau, tai atrodo taip pat kaip nusipirkus, nenusidėvėjo
Atsakyti
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 14:10)
Oki, kai gausiu fotoaparatą būtinai nufotografuosiu smile.gif O tos merginos būtent modelis "Take money and run" nusidėvėjo? Gal tiesiog kitokio modelio, kur gamina iš odos, kuri sendinasi su laiku? smile.gif Aš saviškę impregnavau, saugau, tai atrodo taip pat kaip nusipirkus, nenusidėvėjo

nežinau, bet vaizdelis tai baisus buvo, o tiek odos nenudėvėsi, nebent tik kažkaip jau specialiai gadinant... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 09 balandžio 2013 - 12:19
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 13:10)

Ne, ne toks modelis. Turbūt pas mane klaida būvo tokia, kad ne impregnavau.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 04 09, 13:23)
Ne, ne toks modelis. Turbūt pas mane klaida būvo tokia, kad ne impregnavau.

Va, žinokit gali būti. Odines rankines ir batus būtina impregnuoti.. Aš net keletą kartų išpurškiu, tai pakankamai ilgai laiko ir tvarkingai atrodo
Atsakyti
QUOTE(cranberries @ 2013 04 09, 14:26)
Va, žinokit gali būti. Odines rankines ir batus būtina impregnuoti.. Aš net keletą kartų išpurškiu, tai pakankamai ilgai laiko ir tvarkingai atrodo

Na vat žinokit, ne visas rankines, kokybiška rankinių oda dėvisi labai gerai jos net ir neimpregnuojant biggrin.gif Daug jau buvo kalbėta apie tai ir daug kas šiai nuomonei pritarė.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 13:31)
Na vat žinokit, ne visas rankines, kokybiška rankinių oda dėvisi labai gerai jos net ir neimpregnuojant  biggrin.gif  Daug jau buvo kalbėta apie tai ir daug kas šiai nuomonei pritarė.

Tada gali būti, kad jos tiesiog modelis iš sendintos odos. Mačiau facebook kažkas rašė komentarą, kad susidėvėjo ir tashe tashe atrašė, kad tokia speciali oda.
Net neįsivaizduoju. Džiaugiuosi, kad maniškė man puikiai tarnauja ir nėra tokių bėdų! Dairausi jau kokio naujo modelio smile.gif
Atsakyti
Ne, auses modelis nebuvo iš sendintos odos ax.gif
Atsakyti
Na, as impregnavusi esu tik viena rankine, nes ant jos matydavosi lietaus lasai. Kitu odiniu rankiniu neimpregnuoju, tashes taip pat neimpregnavau, bet atnesiojusi vasara ir dali rudens jokiu priekaistu jai neturiu ax.gif
Atsakyti