i | Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute). |
man irgi būtų įdomu, jei rašytų, užssisakiau tada, jau laukiu tiek ir tiek, žadėjo tada. Bet ne parašo, oj dar negavau, oj dar nepasiuvo, oj dar nesutvarkė. Gal taiso antrą dieną, ar reikia iš naujo skaityt temą, kad suprasti apie kokius terminus kalba eina?
kad ir apie ause makaliause rankinę, kad ją pridavė taisyt rašė 23 psl. Turėjau eit per narės žinutės, kad suprasčiau, apie kokius terminus kalba eina.
Trumpai tariant, noriu pasakyt, kad neinformatyvūs postai.
jei turit asmeninių klausimų, rašykit AŽ
kad ir apie ause makaliause rankinę, kad ją pridavė taisyt rašė 23 psl. Turėjau eit per narės žinutės, kad suprasčiau, apie kokius terminus kalba eina.
Trumpai tariant, noriu pasakyt, kad neinformatyvūs postai.
jei turit asmeninių klausimų, rašykit AŽ
Sveikos. Pasisakysiu ir aš apie tashe tashe. Turiu modelį "take money and run" jau metus, nešioju praktiškai kasdien ir rankinė visiškai nenusidėvėjo, kraštai neapspuro, logotipas nesusibraižė. Gaila, nemoku čia įkelti nuotraukų, tai negaliu parodyti
Puikios tašės, net sunku išsirinkt, visos gražios
QUOTE(cranberries @ 2013 04 08, 13:35)
Sveikos. Pasisakysiu ir aš apie tashe tashe. Turiu modelį "take money and run" jau metus, nešioju praktiškai kasdien ir rankinė visiškai nenusidėvėjo, kraštai neapspuro, logotipas nesusibraižė. Gaila, nemoku čia įkelti nuotraukų, tai negaliu parodyti
nuotrauka arba netiesa!
Jei irmtai, tai auses makalauses rankine tai ziauriai nusidevejo, ir čia ne nuo priežiūros trūkumo, bet nuo nekokybiškumo odos. Aš taip manau.
Papildyta:
Gal kas laukiat tashės? Aš turėčiau gaut šį arba kitą penktadienį
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 08, 23:44)
Gal kas laukiat tashės? Aš turėčiau gaut šį arba kitą penktadienį
aš jau šešta savaitė laukiu, užsilaukiau visiškai sezonas tuoj praeis, reikės šviesios tašės naujos... Net meilo negavau kol kas, o dar kol paštu į užsienį atkeliaus
Aš tai jokių naujienų neturiu nuo kovo 26 dienos. Esu nepatenkinta, kad tvarkyti reikia tiek laiko, būčiau žinojusi net nebūčiau turbūt siuntusi. Paklausus apie tai kada ji bus sutvarkyta, atsakymas, kai pataisysime - susisieksime. Aš kaip užsakovas noriu žinoti tikslius terminus, savaitės ar tai dienos, man neužtenka pasakymo pataisysime - susisieksime.
na, jos, lyg kiek pamenu, neduoda jokios rankinės garantijos, priėmė taisyt tik iš "gero vardo", taip kad mažiau bumbėjimo, daugiau kantrybės. jei klystu, atsiprašymai iš mano pusės (dėl garantijos).
Geras vardas DAUG BRANGIAU kainuoja, negu garantinių reikalavimų laikymasis
Ai, nu kaip bebūtų vis blogai. Nebūtų priėmę- blogai, priėmė vėl blogai. Vaikščioti gėda, nes baisiai nuspurus, bet kadangi užtrunka laiko taisymas tai nebebūtų gėda
Bet tai kaip suprantu gamintojai nelaiko milžiniško cecho siuvėjų. Natūralu, užima laiko, juo labiau, man rodosi, taisyti yra sudėtingiau nei šiaip siūti.
Bet tai kaip suprantu gamintojai nelaiko milžiniško cecho siuvėjų. Natūralu, užima laiko, juo labiau, man rodosi, taisyti yra sudėtingiau nei šiaip siūti.
Ir šiaip negi sunku pasakyti ,kada?? Nes tas neapibrėžtumas tikrai turėtų nervinti. Pvz, kaip su pagaminimo laiku, nors jis ir ilgas ( 6-7 savaitės) bet bent jau aiškus ir apibrėžtas, tai dėl to jokių problemų, nes žinai, kada gausi
Ir čia nesakoma, kad blogai, kad taiso arba blogai, kad netaiso, arba blogai, kad ilgai taiso. Sako gi, kad BLOGAI, KAD NEPASAKO PER KIEK LAIKO PATAISYS. Reikia kartais žmonėms aiškint akivaizdžius dalykus
Ir čia nesakoma, kad blogai, kad taiso arba blogai, kad netaiso, arba blogai, kad ilgai taiso. Sako gi, kad BLOGAI, KAD NEPASAKO PER KIEK LAIKO PATAISYS. Reikia kartais žmonėms aiškint akivaizdžius dalykus
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 10:29)
Ir šiaip negi sunku pasakyti ,kada?? Nes tas neapibrėžtumas tikrai turėtų nervinti. Pvz, kaip su pagaminimo laiku, nors jis ir ilgas ( 6-7 savaitės) bet bent jau aiškus ir apibrėžtas, tai dėl to jokių problemų, nes žinai, kada gausi
Na jei jau kabinėjamė sprie žodžių- Ausės citata:
"Esu nepatenkinta, kad tvarkyti reikia tiek laiko, būčiau žinojusi net nebūčiau turbūt siuntusi".
Akivazidus dalykas, kad jei taiso ilgai tai labai blogai Nes jei pasakytų, kad užtruks tai turbūt nesiųstųiš viso
Nu šiaip px. Vitulka, gali pratrinti blevyzgas
nemanau, kad moderatorė būtų tokia šališka ir trintų pvz. ausės pasisakymą, nes jis sutekia naudingos info