Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Labai labai panašios formos kaip paskutinė turiu bodenschatz rankinę, beje, atkreipkit dėmesį, net etiketė panaši prisiūta biggrin.gif forma labai patogi (net drįsčiau teigti, kad patogiausia) su sąlyga, kad oda minkšta.

Man tashe'se patogumo prasme labiausiai kliūva trumpos rankenos (ta ilga prisegama nepatinka).
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 03 27, 08:16)
as dabar gailiuos, kad saviskeje sonus zalius padariau doh.gif noreciau kokiu sviesiai melynu ar pilku biggrin.gif
vau bigsmile.gif

biggrin.gif man atrodo, nesvarbu kaip ir ka butum pasirinkusi, db vistiek noretum kazko kito smile.gif

dekui uz wubsus mano tashiukei 4u.gif
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 08:41)
O jums patogu tokios vertikalios formos rankinės? Man žiūrint toks įspūdis, kad nieko joje nerasčiau, nes viskas sukristų į dugną g.gif

Ir dar klausimas turinčioms - ar tashes nėra sunkios?

cia mano forma. as tu horizantaliu tiesiog nemegstu. man net negrazios jos. asmenine antipatija. visos turimos, na, 90%, yra butent vertikalios.
del suradimo. man atrodo, pades su Tashe tas reikalas, kad pamusalas ryskus. gal geriau matysis? g.gif

si maniske nesunki tikrai. bet kazkuri mergaite, ar ne Siges kartais, minejo, kad josios rankine sunki. tai turbut, cia nuo modelio priklauso.

Atsakyti
Na man Amacord modeliukas parodytas Bonden..... , tetų rankinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 11:17)
Labai labai panašios formos kaip paskutinė turiu bodenschatz rankinę, beje, atkreipkit dėmesį, net etiketė panaši prisiūta biggrin.gif forma labai patogi (net drįsčiau teigti, kad patogiausia) su sąlyga, kad oda minkšta.

as tai panasumo jokio cia neiziuriu rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 27, 11:23)
Na man Amacord modeliukas parodytas Bonden..... , tetų rankinė  ax.gif

man irgi toks ispudis.
beje, kas liecia ilgesnes rankenas, kaip Amacord sake, kad noretu. tai manau, butent tos ilgesnes rankinos ir subobina rankine blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 27 kovo 2013 - 12:26
aš irgi panašumo nematau didelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 27 kovo 2013 - 12:28
Kalbu apie korpuso (ar kaip tą pagrindinę dalį pavadinti) formą, ne apie detales ar spalvas - horizontali didelė rankinė, dideliu dugnu, plačiai atsiverianti. Manau, iškarpa gana panaši.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 12:29)
Kalbu apie korpuso (ar kaip tą pagrindinę dalį pavadinti) formą, ne apie detales ar spalvas - horizontali didelė rankinė, dideliu dugnu, plačiai atsiverianti. Manau, iškarpa gana panaši.

Nepykit, bet jums labai reiktų tashes tashes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 27, 14:38)
Nepykit, bet jums labai reiktų tashes tashes 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nors ką čia slėpti, man irg tashės tahsės labai reikia. Dar trys savaitės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 27 kovo 2013 - 13:29
QUOTE(mamaRK @ 2013 03 27, 14:07)
Tai is tashes noreciau kazkurios is siu modeliu, gal kuri turi ir gali pakomentuot , kaip su siom formom? Ar patogu?
user posted image

Turiu Some like it hot su šiuo pamušalu smile.gif Labai patogi forma, labai talpi rankinė, ir stabili, nesudrimba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 13:17)
Man tashe'se patogumo prasme labiausiai kliūva trumpos rankenos (ta ilga prisegama nepatinka).

gal noretusi, kad imanoma butu ant peties uzsidet... na, bet dabar "ant bangos" i rankas imama smile.gif man kai atsibosta tampyt, uzsimetu ant peties, patinka ir taip, ir taip.
Atsakyti

i 
Forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo.
Atsakyti
čia cenzūra žiūriu veikia kaip kokiam Šiaurės Korėjos forume bigsmile.gif

gal jau ką žinote/matėte apie spring/summer limited collection? Kažkaip vėlokai pasirodo, drįsčiau pastebėti ax.gif nebent čia 2014 metams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 02 balandžio 2013 - 13:38