Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

As jau rytoj savo tashiuka atsiimsiu wub.gif Per 4 savaites padare smile.gif

Kaip laukiuuuuu!!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dominum @ 2013 01 23, 17:12)
Sveikos merginos, o gal kuri turit Donnie darko arba Some like it hot modelio tašytes? Įdomu būtų atsiliepimus išgirst. Niekaip neapsisprendžiu kuri iš jų man gražesnė  ax.gif

man Some like it hot atrodo, kad ji bus kieta smile.gif nemegstu kietu rankiniu. nes i tas kietas man mazai sutelpa. bet cia kiekvienai skirtingai smile.gif

QUOTE(Siges @ 2013 01 23, 21:53)
As jau rytoj savo tashiuka atsiimsiu wub.gif Per 4 savaites padare smile.gif

Kaip laukiuuuuu!!!! tongue.gif

aaa bigsmile.gif pavydu pavydu... gal ir man padarys per 4 svtes rolleyes.gif
tik jau, Siges, prasom pasirodyti ryt cia ir viska nuo iki papasakot. butu gerai ir fotkyte dar pamatyt ax.gif

beje, matet FB 2 naujas foto? man tai ta delnine koks grooozis wub.gif kazkaip nesu ju megeja ir iki siol nelabai man krito i aki, bet tos naujosios spalvos tai jau lb lb wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 23 sausio 2013 - 23:56
Taip, Siges, lauksim vaizdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 23, 23:56)
Taip, Siges, lauksim vaizdu 4u.gif

Bandysiu, ale geriausiu atveju vakare gausiu terbele doh.gif Tai su foto turbut teks palaukt dienos sviesos lotuliukas.gif

Jetus, tikiuos tokia, kokia ir isivaizduoju doh.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
kaip smagu, kam jau padarė biggrin.gif wub.gif

mano turėtų vasario gale būt... nusiteikiau pavasariui atsinaujint smile.gif batų ieškaus jau prie jos lotuliukas.gif

FB matėm abi, varvinom seilę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 01 24, 11:37)
kaip smagu, kam jau padarė biggrin.gif  wub.gif

mano turėtų vasario gale būt... nusiteikiau pavasariui atsinaujint smile.gif batų ieškaus jau prie jos lotuliukas.gif

as kiek suprantu, tai mano tashiukas turetu but vos ne iskart po tavo. tai jau kai gausi zinia is tashe tashe, duok zinot ir cia. tada jau ir as prikepus prie e-meilo lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Praeitoj temos merginos isgasdino,kad rankines po 600 lt, ai net maloniai nustebau isvydus,kad kaina 470 lt ir jau kurstau mintis, kad reiktu uzsisakyt,nes dar netaradus tashe tashe Take money and run modelio,kazka tokio uzsisakiau pas eiline odos meistre pagal foto is kinieciu psl ir kai pasiuvo,tai nelabai oj nelabai, na aisku ir kaina tik 100 lt, bet gal geriau buciau juo sinvestavus i sitas grazuoles wink.gif
Papildyta:
Kalbant apie nabuko oda, tai va ir ant ju sienos db vykst apokalbis apie ja, ikeliu:

A:Tašytė graži, tik oda labai trinasi ir tepasi oda nelabai gerai apdirbta, arba kažkokių priemonių reikia... tik mėnesį nešioju o jau atrodo, kad gyvenimo nemažai mačiusi...
B: Nesutinku del odos kokybes! Tase nesioju jau daugiau kaip menesi ir ji ir toliau tiesiog TOBULA
TasheTashe: A, jūsų pasirinktos rankinės oda yra "nubukas" - ši oda "sendinasi", pasibraižo - tokios jos savybės. Šis modelis gamintas iš "nappa" odos - ji išvaizdos nekeičia.
Atsakyti
Gal žinote, kokia Spring in the air modelio kaina?
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2013 01 24, 15:05)
Praeitoj temos merginos isgasdino,kad rankines po 600 lt, ai net maloniai nustebau isvydus,kad kaina 470 lt

kainos nuo 470lt iki 600lt priklausomai nuo modelio wink.gif

"Donnie Darko", "Take money and run" - 470Lt.
"Murder, My Sweet" - 600Lt.
"Hot skin, cold cash" - 550Lt.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 01 24, 15:45)
kainos nuo 470lt iki 600lt priklausomai nuo modelio wink.gif

"Donnie Darko", "Take money and run" - 470Lt.
"Murder, My Sweet" - 600Lt.
"Hot skin, cold cash" - 550Lt.

Šias kainas žinau ,nes pati jų už klausiau el.pastu,bet domina tiksli kaina SPring in the Air:)
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 24, 17:40)
Šias kainas žinau ,nes pati jų už klausiau el.pastu,bet domina tiksli kaina SPring in the Air:)

tai jos greičiau atsakys, nei čia sulauksit atsakymo smile.gif
Atsakyti
Siges, auuu, laukiam fotoreportazo rolleyes.gif
Atsakyti