Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

galiu uztikrinti - jokiu asmeniniu pazinciu cia nera, net juokas sueme lotuliukas.gif zinau tik tiek, kad viena is dizaineriu cia kazkada aktyviai reiskesi forume, bet tik tiek. niekad asmeniskai nesam bendrave, nebent tokiam paciam lygy kaip va su dauguma is jusu mirksiukas.gif manau, man cia taip pasiseke tik del to, kad buvau viena pirmuju sitam reikale ir tiek.
Atsakyti
Kodėl jūs iškart manot, kad kitom greičiau neįdės nei įdės? Aš manau, kad kažkokį "atsiprašymą" duos kiekvienai. Visgi nors ir populiarus jų biznis, bet žodis iš lūpų į lūpas arba supermamoj greitai plinta ir savo geru vardu geriau nerizikuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 26 kovo 2013 - 22:16
QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 19:38)
galiu uztikrinti - jokiu asmeniniu pazinciu cia nera, net juokas sueme  lotuliukas.gif zinau tik tiek, kad viena is dizaineriu cia kazkada aktyviai reiskesi forume, bet tik tiek. niekad asmeniskai nesam bendrave, nebent tokiam paciam lygy kaip va su dauguma is jusu  mirksiukas.gif manau, man cia taip pasiseke tik del to, kad buvau viena pirmuju sitam reikale ir tiek.

as kaip supratau Soy susijusi su Tashe ,o jusu keliai SM buvo maloniai susikirte,ty ne taip ,kaip su kitomis ir islieka toks kitoks bendravimas blush2.gif as taip manau biggrin.gif

linkiu visoms buti vienaip ar kitaip patenkitoms,po korekciju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 26 kovo 2013 - 22:34
Rocco per kiek laiko sutvarkė Jūsų rankinę?
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 26, 19:33)
sorriukas uz foto kokybe (tiksliau, jos nebuvo). foto daryta su telefonu. nes fotikui amen sad.gif
user posted image

o jau spalvossss wub.gif wub.gif wub.gif man nuo tu rankenu melynumo kojos linksta lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif

as dabar gailiuos, kad saviskeje sonus zalius padariau doh.gif noreciau kokiu sviesiai melynu ar pilku biggrin.gif

QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 22:02)
negaliu atsistebet, kai pamaciau ka tashe tashe man idejus dovanu uz tai, kad mano rankines kai kurios detales nusidevejo

vau bigsmile.gif

vis tik perziurejus visas naujasias rankiniu firmas... noreciau tashes... kai uzsikabinu saviske, zvilgsnius pastebiu lotuliukas.gif kokioj kavinej perku kava, o beplepancios panos pritilusios apziuri mano tashe biggrin.gif blush2.gif arba vyras pasako - ta moteris i tavo rankine ziuri smile.gif na, argi ne smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na joo..... Aš kai savosios dar neturiu, tai ir pagaunu save, kai prilimpa žvilgsnis, kai tashę kur pamatau. Tikrai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
O jums patogu tokios vertikalios formos rankinės? Man žiūrint toks įspūdis, kad nieko joje nerasčiau, nes viskas sukristų į dugną g.gif

Ir dar klausimas turinčioms - ar tashes nėra sunkios?
Atsakyti
Na aš nežinau, mano tashė bus kitokios formos. Visokių formų yra, tikrai ne vien šita. Nors kai dabar žiūri massimo dutti ar zara, tai ant bangos tokios kaip ši tashė, shopper bags vadinasi. Nors čia gal labiau fashionistos pakomentuotų.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 27 kovo 2013 - 09:44
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 11:41)
O jums patogu tokios vertikalios formos rankinės? Man žiūrint toks įspūdis, kad nieko joje nerasčiau, nes viskas sukristų į dugną g.gif

neitin patogu biggrin.gif bet siaip, visose didelese rankinese sunku rast
-------------
Rocco, o kokie defektai tavo rankines buvo? pas mane prie rankenu ta oda susibraiziusi, bet galvoju prasyti, kad pakeistu uz sutarta suma, jei tai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 03 27, 09:51)
neitin patogu  biggrin.gif  bet siaip, visose didelese rankinese sunku rast

Na horizontali didelė tašė man patogiausia kasdienai, randu viską be problemų. Bet vertikali iš pažiūros - kaip šulinys, atrodo, įkiši ranką ir ieškosi ieškosi apgraibom ko nors, kas dugne nusėdę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 10:41)

nesunkios. Bet rast ka - as vis tiek nieko niekad rankinej nerandu lotuliukas.gif kiseneles gelbsti vartojamiausiems - raktams, telefonui... o visa kita pasiknisu smile.gif

kitos formos noreciau vasarai... prie sukneliu man ta ilga (take money...) nelabai tinka g.gif
Atsakyti
Rast is tiesu nera labai paprasta, as turiu stai tokia, forma panasi i tashes siuloma, tai sudetinga... Turi viska isverst
user posted image
Tai is tashes noreciau kazkurios is siu modeliu, gal kuri turi ir gali pakomentuot , kaip su siom formom? Ar patogu?
user posted image
user posted image
Atsakyti