Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 26, 16:58)
nors jau turbūt įkyrokai, bet vis dar labai foto laukiam  blush2.gif  ...

hihihi.gif

nu gi suprantu, kad smalsu smile.gif

sorriukas uz foto kokybe (tiksliau, jos nebuvo). foto daryta su telefonu. nes fotikui amen sad.gif

user posted image

user posted image

idedu sita, nes mano galva, cia spalvos 100% atitinka.

user posted image

priimu tik teigiama kritika hihihi.gif jei kam nepatinka, nenumusinekit mano dziaugsmo laugh.gif cool.gif

Atsakyti
FAINA.LABAI.
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2013 03 26, 19:02)
Aš vienas basutes odines ala impregnavau, tai plėmais nuėjo, o atrodo, kad stengiausi tolygiai nupurkšti  doh.gif tai gerai, kad su nuolaida pirkau pas tėvus sode sunešiojau. Nerizikuočiau daugiau pati purkšti  schmoll.gif

Man atrodo jei perki odinius brangius daiktus ir reikia impregnuoti, tai turi pardavėjas pasakyti kokie impregnatai tinka, nes vienoms odoms vieni, kitiems kiti. As ir purškiau batus vieni nieko, kiti labai nubaltejo. unsure.gif
Papildyta:
Langoza, pamušalas labai labai labai wub.gif Gero nešiojimo ir, kad nebūtų jokių bėdų! mirksiukas.gif
Atsakyti

negaliu atsistebet, kai pamaciau ka tashe tashe man idejus dovanu uz tai, kad mano rankines kai kurios detales nusidevejo bigsmile.gif Apakus likau, va toki, tik spalvu tokiu paciu kaip mano tashe

user posted image

Patenkinta tai nerealiai likau wub.gif Ir dar pakeite mano rankinei nusidevejusias detales, tai dabar turiu double dziaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 26 kovo 2013 - 21:02
QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 20:02)
negaliu atsistebet, kai pamaciau ka tashe tashe man idejus dovanu uz tai, kad mano rankines kai kurios detales nusidevejo bigsmile.gif Apakus likau, va toki, tik spalvu tokiu paciu kaip mano tashe

wow ohmy.gif cia tai geras! thumbup.gif

Ausei gal irgi pasiseks koki siupriza rasti smile.gif
Atsakyti
Rocco thumbup.gif kaip smagu gauti dovanu thumbup.gif

QUOTE(Langoza @ 2013 03 26, 19:07)
wow ohmy.gif cia tai geras!  thumbup.gif

Ausei gal irgi pasiseks koki siupriza rasti  smile.gif

as manau,kad cia asmenines pazintys ar simpatijos .na paziuresime ar Ausei atsius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 26 kovo 2013 - 21:16
Na jeigu įdės ką nors, vadinasi simpatijos ne asmeninės, jei ne - atvirščiai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man rodos, kad Rocco pirmoji (bent cia temoj taip supratau, bet gal ir ne) kreipesi del rankines, tai tokia dovanele ir gavo. Bet kai prades dazniau merginos del nusidevejimu skustis, tai nemanau, kad visoms po delnine des... Nors gal... g.gif
Atsakyti
Na aš šiuo klausimu nesu tokia optimistė ir net nesitikiu. Na bet kokiu atveju raportuosiu. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2013 03 26, 22:20)
Man rodos, kad Rocco pirmoji (bent cia temoj taip supratau, bet gal ir ne) kreipesi del rankines, tai tokia dovanele ir gavo. Bet kai prades dazniau merginos del nusidevejimu skustis, tai nemanau, kad visoms po delnine des... Nors gal...  g.gif

Tai vat ir aš dėl to netikiu, ***** verslas bankrutuotu jei visoms dalintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikėkimės, kad susitvarkys reikalaus su tiekėjais ir kai kuri oda nebepasitaikys prastos kokybės.

Na o dėl pirmumo -nemanau, asmeninės pažintys ar simpatijos įtikinamiau skamba.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 21:02)
Patenkinta tai nerealiai likau  wub.gif Ir dar pakeite mano rankinei nusidevejusias detales, tai dabar turiu double dziaugsmo  thumbup.gif

thumbup.gif baltai pavydžiu, nes man labai gražus wub.gif

Dovana yra dovana, neprivalo mirksiukas.gif
Atsakyti
tai aišku, kad neprivalo, tą ir norėjau pasakyt, kad bet kam dovanų už 300 lt nedalina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 kovo 2013 - 21:32