Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 26, 15:09)
Na va paskutinės naujienos apie mano tashyke, gavo ir tvarko ją. Na iš laiško supratau, kad nemoku prižiūrėt aš ją, nes reikia odą impregnuoti, tepti kremu.  doh.gif

Kiek turėjau rankinių odinių, piniginių, nereikėjo nei impregnuot, nei tepti kremu, pakeičiau jas ne dėl to, kad nusibrūžino, o šiaip morališkai paseno. Tik ***** tegu pasako, kai perki, o ne po to, kai įvyksta tokios nesąmonės.  g.gif

Bet tai gi savaime aišku, kad odinius daiktus reikia karts nuo karto prižiūrėt. aš pvz tingiu, tai mano odinės rankinės (ne tashe) rankenos gerokai padėvėtos atrodo, nes gauna ir lietaus, ir -20 šalčio, o po to +20 patalpoje ir pan. Gi batus impregnuojam ne tik dėl druskų (druskų nebebūna pavasarį ar ankstyvą rudenį), bet dėl įvairių priežasčių. Rankinės ir kiti odos gaminiai nėra išimtis. Kaip sakiau - aš tingiu terlioti, čiustyti, įtrinti, bet tik save ir kaltinu, kai daiktas greičiau susidėvi.
Atsakyti
O tai negi jos neimpregnuoja pačios prieš atiduodamos? blink.gif unsure.gif . Aš supratau postą kaip velėsnę priežiūrą, kai po tam tikro reik vėl impregnuot

nu tik nereikia schmoll.gif turėjus rankinių odinių, nei čystinau, nei terliojaus, o nunečiot nebuvo įmanoma, taip kad kartais ir odos kokybė kalta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 kovo 2013 - 16:15
Man tai nieko nesakė apie impregnavimą, o man kaip kvailutei nedašilo tiesą pasakius, na jau šaukštai po pietų...
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 26, 16:09)
Na va paskutinės naujienos apie mano tashyke, gavo ir tvarko ją. Na iš laiško supratau, kad nemoku prižiūrėt aš ją, nes reikia odą impregnuoti, tepti kremu.  doh.gif

As irgi rankiniu neimpregnuoju ar kazkuo neteplioju... Turiu odine 5 metus, kitai kokie 2-3 metai ir abi puikios, nei susibraize, nei nusitryne, nei dar kazkas nutikes...

Man rodos nekokybiska oda, jei jau taip greitai nusidevi. Arba reikia kazkaip ypatingai blogai devet, kad nudevet.... Pvz nusipirkau Michael Kors pinigine, minkstute, plonyte oda, pinigine dramblio kaulo - na pasidziaugiau vasara pora menesiu, o po kokiu 3men ziuriu, kad jau ir nemalonu issitraukt is rankines ta pinigine prie zmoniu, nes visiskai nelike isvaizdos - kampai nusibruzine, odos krastas prie uztrauktuko nusitrynes, pati irgi vietom issitrynus oda (atrodo kaip supurvinta tos vietos), nors vidus idealus. Siaip MK savo gaminiam metu garantija duoda, tai manau tiek turetu atlaikyt. O ir nesiojausi rankinej - specialiai kazkaip nesaugojau, bet su pinigine pora rasikliu ir uzrasine paprastai budavo, na kokie akiniai nuo saules dar, bet tai nemanau, kad cia kazkas tokio, kad mano kalte butu. Tai nunesiau i parduotuve ir paeme be kalbu.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 03 26, 17:12)
Bet tai gi savaime aišku, kad odinius daiktus reikia karts nuo karto prižiūrėt. aš pvz tingiu, tai mano odinės rankinės (ne tashe) rankenos gerokai padėvėtos atrodo, nes gauna ir lietaus, ir -20 šalčio, o po to +20 patalpoje ir pan. Gi batus impregnuojam ne tik dėl druskų (druskų nebebūna pavasarį ar ankstyvą rudenį), bet dėl įvairių priežasčių. Rankinės ir kiti odos gaminiai nėra išimtis. Kaip sakiau - aš tingiu terlioti, čiustyti, įtrinti, bet tik save ir kaltinu, kai daiktas greičiau susidėvi.

Na aš čia ir nesiskundžiu ir neieškau užuojautos, bet nei vienos rankinės neimpregnavau ir niekas nenusibrūžino, kelių metų senumo rankinės žymiai geriau atrodo negu pusmetinė g.gif
Atsakyti
mano galva, čia grynai odos kokybė groja. gal taupo, gal taip pakliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Kivija @ 2013 03 26, 17:21)
mano galva, čia grynai odos kokybė groja. gal taupo, gal taip pakliuvo.

Man tai atrodo, kad tiesiog taip pakliuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 26 kovo 2013 - 16:26
Na tada kraupoka, kad merginos tokios nereiklios savo medžiagoms, ypač dar dėl to, kad vardas geras gadinasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 26, 15:12)
O tai negi jos neimpregnuoja pačios prieš atiduodamos?  blink.gif  unsure.gif . Aš supratau postą kaip velėsnę priežiūrą, kai po tam tikro  reik vėl  impregnuot

man parase laiska, kai rankine buvo pagaminta ir buvo parasyta, kad kai gausiu, pries nesiojant ja reikia butinai impregnuoti. gyvenime to nebuvau dariusi, tai ejau dar i parde ieskot to purskalo unsure.gif
Atsakyti
nors jau turbūt įkyrokai, bet vis dar labai foto laukiam blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 26 kovo 2013 - 17:59
Aš vienas basutes odines ala impregnavau, tai plėmais nuėjo, o atrodo, kad stengiausi tolygiai nupurkšti doh.gif tai gerai, kad su nuolaida pirkau pas tėvus sode sunešiojau. Nerizikuočiau daugiau pati purkšti schmoll.gif
Atsakyti
Na batus aš visus impregnuoju prieš nešiodama, tarkime, visos žinom, kad prieš nešiojimą reikia imregnuoti UGG, EMU ir kitus panašaus tipo batus ir dėl to kaip ir nekeikiame gamintojų, kodėl jie to padaryti negali ax.gif
Rankinę impregnuoti irgi nesunku, jei tik tai padėtų geresniam jos nešiojimui..

Langoza, tikrai įdomu pamatyti foto gyvai 4u.gif

Žiūriu įmetė tashe tashe nuotrauką apie limituotą pavasario/ vasaros kolekciją ax.gif jaučiu bus grožių, jau net pradedu gailėtis, kad per anksti vasarai rankinę užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 26 kovo 2013 - 18:08