QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 26, 15:09)
Na va paskutinės naujienos apie mano tashyke, gavo ir tvarko ją. Na iš laiško supratau, kad nemoku prižiūrėt aš ją, nes reikia odą impregnuoti, tepti kremu.
Kiek turėjau rankinių odinių, piniginių, nereikėjo nei impregnuot, nei tepti kremu, pakeičiau jas ne dėl to, kad nusibrūžino, o šiaip morališkai paseno. Tik ***** tegu pasako, kai perki, o ne po to, kai įvyksta tokios nesąmonės.
Kiek turėjau rankinių odinių, piniginių, nereikėjo nei impregnuot, nei tepti kremu, pakeičiau jas ne dėl to, kad nusibrūžino, o šiaip morališkai paseno. Tik ***** tegu pasako, kai perki, o ne po to, kai įvyksta tokios nesąmonės.
Bet tai gi savaime aišku, kad odinius daiktus reikia karts nuo karto prižiūrėt. aš pvz tingiu, tai mano odinės rankinės (ne tashe) rankenos gerokai padėvėtos atrodo, nes gauna ir lietaus, ir -20 šalčio, o po to +20 patalpoje ir pan. Gi batus impregnuojam ne tik dėl druskų (druskų nebebūna pavasarį ar ankstyvą rudenį), bet dėl įvairių priežasčių. Rankinės ir kiti odos gaminiai nėra išimtis. Kaip sakiau - aš tingiu terlioti, čiustyti, įtrinti, bet tik save ir kaltinu, kai daiktas greičiau susidėvi.