Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 25, 19:35)
Na, būtent dėl pateikimo ir susidaro įspūdis, kad jos kopijuoja, bet iš tiesų tai negali tiksliai žinot  g.gif nes tų voko formos, panašių spalvų delninių iš tiesų daug. Pvz., d4l kopijavimo - kartą teko dalyvaut viename konkurse, kur atvežėme darbus daug kolektyvų ir susidūrę su vienais konkurentais (beje, ne lietuviais, o japonais), tai net žioptelėjome, kaip panašiai viskas  biggrin.gif Na, bet pasigilinus į detales, aišku, atsirado begalė skirtumų. Kita vertus, tai buvo didelės apimties darbai, ne rankinės...

O tashe tashe tašės jau turi savo išskirtinumą, mačiau kaip tik šiandien merginą su tashe i iš karto užfiksavau joms būdingas rankenėles su apvadais. O dėl stiliaus, tai galima rast kažką panašaus, pavyko, bet, aišku, gal kažkam gali pasirodyt, kad ne...

Na gal ir per drasu sakyt,kad kopijuoja, nezinau kaip ten yra is tiesu. Bet atsidarius nuoroda, toks jausmas,kad ten tashe nuoroda. Perdaug viskas panasu. Sutapimas? Galbut smile.gif

QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 19:37)
Noya,o kodel jus taip ginat,arba net nezinau,kaip cia pasakius,pasipiktinus ta Just.In?

Neginu, gal taip pasirode. Ir nepasipiktinus niekuom.
Tiesa sakant man tos rankines grazios paziuret, bet ne mano skonio rolleyes.gif
As tik siaip pastebejimus savo parasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 25 kovo 2013 - 20:35
Matot,kaip kiekvienai savo skonis? O man taip grazu sukritusios rankines,o tos standzios tokios nemalonios nesioti atrodo.. biggrin.gif
Atsakyti

i 
Nedarykit bardako iš temos. Jei noris, sukurkit temą just.in ir ten diskutuokit.
Atsakyti
del temos, kurioje butu aptarinejami Lietuvos talentai, pritariu drinks_cheers.gif reik apsviesti liaudi, kur kokiu talentingu zmoniu yra smile.gif

o siand mano diena buvo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif hihihi.gif

pagaliau gavau! vajezau kiek ilgai laukiau. bet buvo verta laukti bigsmile.gif tashiuke nenuvyle. atvirkciai, pranoko mano lukescius. jau su panelem prie kavos tyrinejom siules, oda ir t.t. nuosprendis buvo - super.
db ziuresim, kaip seksis nesioti. tikiuos, neteks po pusmecio verkti temoj ir siusti merginoms, kad lopytu hihihi.gif

foto zadeta. bus. reik dienos sviesoj kur nufotkint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 25 kovo 2013 - 23:18
sukuriau ,labai paciai smalsu blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=912785
Atsakyti

i 
Kadangi temą sukurta, už ką džiaugiuos, tai žinutes apie temos kūrimą, ištryniau.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 03 25, 17:55)
Ar Dior rankinės norite todėl kad tai Dior ar todėl, kad ji jums tiesiog graži?

Asmeniskai as dazniausiai kazko noriu vien del to, jog grazu ax.gif Paskutinis mano kopijuotas pirkinys buvo identiska Celine rankine, tik tiek, kad be jokiu firmos uzrasu ax.gif Cai jau plagiatas ar tik inspired viens prie vieno? g.gif

Langoza, foto laukiam labai labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 26, 14:03)
Asmeniskai as dazniausiai kazko noriu vien del to, jog grazu ax.gif Paskutinis mano kopijuotas pirkinys buvo identiska Celine rankine, tik tiek, kad be jokiu firmos uzrasu ax.gif Cai jau plagiatas ar tik inspired viens prie vieno? g.gif

Langoza, foto laukiam labai labai biggrin.gif

Jei viens prie vieno, sakyčiau, kad plagiatas. Jei būtų su logu, laikyčiau padirbiniu.
Aš irgi nekreipiu dėmesio į ženklą, man arba gražu arba ne. Dar bandau kokybę žiūrėt. O tada spręst reik ar ne. Nors, tiesą sakant pastaruoju metu esu tokia ramutėlė, akis paganyti po gražius daiktus patinka, bet įsigyti ką nors poreikio nėra jokio.
Tuo ir džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Na va paskutinės naujienos apie mano tashyke, gavo ir tvarko ją. Na iš laiško supratau, kad nemoku prižiūrėt aš ją, nes reikia odą impregnuoti, tepti kremu. doh.gif

Kiek turėjau rankinių odinių, piniginių, nereikėjo nei impregnuot, nei tepti kremu, pakeičiau jas ne dėl to, kad nusibrūžino, o šiaip morališkai paseno. Tik ***** tegu pasako, kai perki, o ne po to, kai įvyksta tokios nesąmonės. g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš irgi kelias turėjau, tai sunku buvo fiziškai sunešiot, teisiog išėjo iš mados..., o čia po pusės metų ar kad ir po metų tokia firma su tokiom kainom tiesiog gerbdama savo vardą negali sau šito leisti, jei yra reiklūs. Kita vertus, sutiko taisyti, reiškia viskas kaip ir ok
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 26, 14:09)
Na va paskutinės naujienos apie mano tashyke, gavo ir tvarko ją. Na iš laiško supratau, kad nemoku prižiūrėt aš ją, nes reikia odą impregnuoti, tepti kremu.  doh.gif

del odos impregnavimo, tai iskart parase, kad reiks impregnuot, kai gausiu. nors irgi buvo mintis, kad uz tokia kaina galetu jau pacios ta padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 26 kovo 2013 - 16:03
QUOTE(Langoza @ 2013 03 26, 17:02)
del odos impregnavimo, tai iskart parase, kad reiks impregnuot, kai gausiu. nors irgi buvo mintis, kad uz tokia kaina galetu jau pacios ta padaryti  rolleyes.gif

hihihi.gif

tai galėjo tik sukirptas dalis parduot, maždaug, susisiūk, kai gausi, paskui impregnuok.. nu tokio dyvo negirdėjau dar.
Atsakyti