Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Emiau 20 ir labai noriu 12 ,bet nebeturi pilkos spalvos,pasiule navy blue,tai dabar turiu iki penktadienio apsisprest smile.gif o jums kokie patinka?
Papildyta:
Marla,kodel priestarauju,nesupratau? Juk nesakiau,kad jos negrazios,kaip tik,rasiau,kad labai patinka! Ale vat,velniava,kad tokios brangios,pigiau niekur nera rast panasiu modeliu.. Tai kur cia priestaravimas?
Jus pati pirma pradejo sakyti apie brendus:".. Bet tai jau ne Tashe.."
Nu ir kas kad ne Tashe,bet uztat pigiau!
Tai as dabar pasimeciau,apie ka mes cia gincyjames biggrin.gif
Dabar perskaiciau jusu paskutini posta papildyma..
Supratau biggrin.gif gero ir jums vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazinkokia: 25 kovo 2013 - 17:42
fainos smile.gif. man tai fantastiška į universiteto pabaigimą bus 16 rolleyes.gif , dar galvoju apie 14..
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 25, 17:50)
fainos smile.gif. man tai fantastiška į universiteto pabaigimą bus 16  rolleyes.gif  , dar galvoju apie 14..
labai grazios! Apie 14 ir as masciau biggrin.gif o 16 as spalvos nepriderinciau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 25, 18:50)
fainos smile.gif. man tai fantastiška į universiteto pabaigimą bus 16  rolleyes.gif  , dar galvoju apie 14..

QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 18:53)
labai grazios! Apie 14 ir as masciau  biggrin.gif  o 16 as spalvos nepriderinciau smile.gif

o čia kurie tashe tashe modeliai?
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 03 25, 18:17)
o čia kurie tashe tashe modeliai?

Cia mes ne i tema ,apie Just.in snekam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 03 25, 18:16)
Trumpiau tariant esate brendinė mergaitė ir renkatės įžymų brendą tik todėl, kad jis įžymus. O brendinę paddielkę nešioti atsisakote (gėda nešioti) tik todėl, kad anot visokių modisčių, stilisčių ir fašionistų - tai yra žemas lygis?

Man padielka nesiot ne lygis, nes tai yra vagyste, o ir paciai nemalonu vaiksciot su tokiu kai zinai, kad realiai tai nera kas uzrasyta - cia kalbu kai butent buna Chanel ir ant tases Chanel, o ne kazkaip iskraipytai uzrasyta, o ne tada kai pvz H&M tases panasios modeliu i Celine ar kitos firmos, kur daro panasu/beveik toki pat modeli, bet raso savo varda. Jau tuomet geriau rinktis toki pat modeliuka kitos firmos ar isvis bevardi - turejau kazkada LV tipo speedy rankine, na tai modeliukas toks, odos tekstura kaip LV (tokios teksturos), bet buvo visiskai bevarde, nebuvo nei LV zenkliuko, nei kazkokio kito, o ir spyneles neturejo.
Atsakyti
Tashe jau save yra issibrandinus. Apie jas raso, apie jas net si tema atskira sukurta. Jos issikirtines savo stilium ir modeliais.

Deja, bet viskas, kas bus panasu i jas, nesvarbu, ar tai "Just-in", ar "zaliaruta" ar "ramune baltoji" , jos tiesiog bus traktuojamos kaip Tashe kopijos. Pigesnes Tashe kopijos.

Kaip sakant, kas pirmesnis,tas gudresnis smile.gif

O kas del Just-in. Tai galetu bent kiek savo fantazija ijungt ir bent pateikima kitoki padaryt nei Tashe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2013 03 25, 20:20)
O kas del Just-in. Tai galetu bent kiek savo fantazija ijungt ir bent pateikima kitoki padaryt nei Tashe  biggrin.gif

Na, būtent dėl pateikimo ir susidaro įspūdis, kad jos kopijuoja, bet iš tiesų tai negali tiksliai žinot g.gif nes tų voko formos, panašių spalvų delninių iš tiesų daug. Pvz., d4l kopijavimo - kartą teko dalyvaut viename konkurse, kur atvežėme darbus daug kolektyvų ir susidūrę su vienais konkurentais (beje, ne lietuviais, o japonais), tai net žioptelėjome, kaip panašiai viskas biggrin.gif Na, bet pasigilinus į detales, aišku, atsirado begalė skirtumų. Kita vertus, tai buvo didelės apimties darbai, ne rankinės...

O tashe tashe tašės jau turi savo išskirtinumą, mačiau kaip tik šiandien merginą su tashe i iš karto užfiksavau joms būdingas rankenėles su apvadais. O dėl stiliaus, tai galima rast kažką panašaus, pavyko, bet, aišku, gal kažkam gali pasirodyt, kad ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 kovo 2013 - 19:57
Noya,o kodel jus taip ginat,arba net nezinau,kaip cia pasakius,pasipiktinus ta Just.In?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 25, 16:04)
O kodel galvojat, kad jos (ji g.gif) kopijuoja? bigsmile.gif O gal atvirksciai biggrin.gif Arba isvis ne viena nekopijuoja... arba kopijuoja dar kazka trecia abi biggrin.gif
Tiesa, pateikimas gana panasus ax.gif
Tashe tashe ir mados infekcijoj buvo biggrin.gif
user posted image

Vis svarstau, noriu ir vis kas kart persinoriu... Nu nesakykit , kad cia, Jums visoms, tashe tashe rankine atrodo graziai doh.gif Sukritus, apsitrynus. Nu nzn, as noreciau, kad ji bent forma laikytu, o ne sukristu , kaip maisiokas beformis... As kazkada Gariunuose esu netiketai atradus visai nieko rankine, ir uz ja 90 lt mokejau, tai kai ji taip sukritus buna man nepikta, bet siai nedera, taip negraziai sudribti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRK: 25 kovo 2013 - 19:58
QUOTE(mamaRK @ 2013 03 25, 21:56)
Vis svarstau, noriu ir vis kas kart persinoriu... Nu nesakykit , kad cia, Jums visoms, tashe tashe rankine atrodo graziai  doh.gif Sukritus, apsitrynus. Nu nzn, as noreciau, kad ji bent forma laikytu, o ne sukristu , kaip maisiokas beformis... As kazkada Gariunuose esu netiketai atradus visai nieko rankine, ir uz ja 90 lt mokejau, tai kai ji taip sukritus buna man nepikta, bet siai nedera, taip negraziai sudribti  schmoll.gif

Rizikuojate, tokią jautrią (skonio, estetikos) temą pasirinkus biggrin.gif

na, o man neatrodo, kad just.in tashę kopijuoja (tokios nuomones daugiausia del pateikimo, o ne del paciu rankiniu). O kadangi, man neatrodo, kad just.in kopijuoja, tai dziaugiuosi atradusi dar viena puiku lietuviska handmade branda smile.gif

o noya pasisakymai per daug kategoriški, taip juokingai pateikti kaip faktai biggrin.gif ramiau reikėtų į viską žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 25 kovo 2013 - 20:21
Suprantu as savo posto rizikinguma biggrin.gif , bet man sios rankines tikrai tobulai atrodo reklaminese foto, bet , kai realiai pamatai, o dar taip nevykusiai nufotografuota...
Atsakyti