Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 15:47)
. Pigiau ne Tashe Tashe butu  ax.gif  thumbup.gif

Bet tai ne Tashe tashe butu.
Atsakyti

QUOTE(Kuti @ 2013 03 25, 17:15)
Bet tai ne Tashe tashe butu.

o tai koks skirtumas? ką tashe tashe čia kažkoks visuotinai pripažintas brandas? g.gif aš pati laukiu jų rankinės, nes tiesiog laabai sužavėjo modelis, bandžiau ir per kitas auksarankes ieškoti, bet nesigavo. Todėl užsisakiau tashę. Bet, jei tą pačia rankinę man just.in pasiūtų - visiškai jokio skirtumo rolleyes.gif gaila, kad nežinojau šio barndo iki užsisakant tashę..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 25, 16:19)
o tai koks skirtumas? ką tashe tashe čia kažkoks visuotinai pripažintas brandas? g.gif  aš pati laukiu jų rankinės, nes tiesiog laabai sužavėjo modelis, bandžiau ir per kitas auksarankes ieškoti, bet nesigavo. Todėl užsisakiau tashę. Bet, jei tą pačia rankinę man just.in pasiūtų - visiškai jokio skirtumo rolleyes.gif gaila, kad nežinojau šio barndo iki užsisakant tashę..

Butent.
Buna,kadnorisi to ir jokio kito brando. Deja,man su Tashe Tashe taip nebuvo. Ieskojau kitur panasiu modeliu,bet neradau,o man patinka ju modeliai. Beje,as su Just.in jau susitariau del keliu delniniu ax.gif
Atsakyti
Aha, pradžioj sakoma, kad pilna parduotuvėse rankinių žymiai pigiau, o paskui pasirodo, kad visgi Tashe jau unikumas yra, nes parduotuvėse tokių dalykų nėr. O internetinėse bandėte? Gal ten pigiau būtų?

O tai jei "vokeliai" yra jau įprastas ir visur madingas reikalas, o štai tašės modeliai kaip jau supratome kaip ir unikalūs, ir jei kažkas pradės juos tiesiog kopijuoti ir plagijuoti, tai beveik išeis kaip tie "Furda" vietoj "Furlos" ar "Daior" vietoj "dior" biggrin.gif ,Bet tokiu atveju tai jau akivazdus Tašės brendo ir įdirbio pripažinimas biggrin.gif Kaip bebūtų tai kūrėjų darbas ir jis atpažįstamas? Koks skirtumas? Ar Dior rankinės norite todėl kad tai Dior ar todėl, kad ji jums tiesiog graži?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 25 kovo 2013 - 16:57
QUOTE(Marla @ 2013 03 25, 16:55)
Aha, pradžioj sakoma, kad pilna parduotuvėse rankinių žymiai pigiau, o paskui pasirodo, kad visgi Tashe jau unikumas yra, nes parduotuvėse tokių dalykų nėr. O internetinėse bandėte? Gal ten pigiau būtų?

O tai jei "vokeliai" yra jau įprastas ir visur madingas reikalas, o štai tašės modeliai kaip jau supratome kaip ir unikalūs, ir jei kažkas pradės juos tiesiog kopijuoti ir plagijuoti, tai beveik išeis kaip tie "Furda" vietoj "Furlos" ar "Daior" vietoj "dior"  biggrin.gif ,Bet tokiu atveju tai jau akivazdus Tašės brendo ir įdirbio pripažinimas biggrin.gif Kaip bebūtų tai kūrėjų darbas ir jis atpažįstamas? Koks skirtumas? Ar Dior rankinės norite todėl kad tai Dior ar todėl, kad ji jums tiesiog graži?

Mano nuomone: Tashe Tashe man nera kazkoks tai super brandas,kaip kad koks Chanel,taip ,kad ir ju padielkos nesioti nebutu geda smile.gif
Man buna,kad as pvz,noriu Marc Jacobs laikrodzio ir nejokio kitokio,ir as surasiu tos firmos grazu laikrodi,arba lauksiu,kol toks atsiras (jeigu tuo metu nera man graziu), o ne pirksiu kitokios firmos,kad ir labai grazus jis bebutu doh.gif reklamos auka,nu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 18:10)
Mano nuomone: Tashe Tashe man nera kazkoks tai super brandas,kaip kad koks Chanel,taip ,kad ir ju padielkos nesioti nebutu geda  smile.gif
Man buna,kad as pvz,noriu Marc Jacobs laikrodzio ir nejokio kitokio,ir as surasiu tos firmos grazu laikrodi,arba lauksiu,kol toks atsiras (jeigu tuo metu nera man graziu), o ne pirksiu kitokios firmos,kad ir labai grazus jis bebutu doh.gif  reklamos auka,nu  lotuliukas.gif

Trumpiau tariant esate brendinė mergaitė ir renkatės įžymų brendą tik todėl, kad jis įžymus. O brendinę paddielkę nešioti atsisakote (gėda nešioti) tik todėl, kad anot visokių modisčių, stilisčių ir fašionistų - tai yra žemas lygis?
O kai brendas nėra plačiai pasaulietiškai žinomas, nesvarbu kad tai kūrėjų intelektinė nuosavybė, tada galima ir padirbinį ir viskas bus oks. Nu logika aiški.

Neatsakytas liko klausimas, kodėl neužsisakote tašių internetu, gal ratumnėt ir iš brandinkų labai kažką patinkančio ir tinkančio? Tada ir kaina būtų už brendą pateisinama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 25 kovo 2013 - 17:17
Nepavadinciau Just in delniniu tashe tashe padielkom biggrin.gif jei vietoj just in butu uzrasyta pvz tasha tasha tai tada gal ir butu pretenduojama i tashes tashes padielka biggrin.gif kaip ir su furda ir furla smile.gif Bet kad pateikimas panasus, tai taip.
o tokios rankines ir delnines gali but tiesiog "ant bangos", uzsienietiski prekiu zenklai irgi panasius "vokelius" gali gamint, nors net nenutuokia kad yra tokia Tashe Tashe.
Mano nuomone, kaip pirkejos, kuo daugiau pasirinkimo, ivairesnes kokybes, ivairesniu kainu - tuo mums geriau.
Atsakyti
bet kokybė skiriasi šiuo atveju, jei chanel padirbinys, tai Lietuvoj dažniausiai labai nekokybiškas ir iškart atpažįstamas kaip padirbinys, o jei panašus į tashės dizainą, bet pasiūtas just.in, tai jų kokybė praktiškai identiška. Aišku, čia dar intelektinės nuosavybės klausimas, kuris yra labiau etinis..
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 03 25, 17:16)
Trumpiau tariant esate brendinė mergaitė ir renkatės įžymų brendą tik todėl, kad jis įžymus. O brendinę paddielkę nešioti atsisakote (gėda nešioti) tik todėl, kad anot visokių modisčių, stilisčių ir fašionistų - tai yra žemas lygis?
O kai brendas nėra plačiai pasaulietiškai žinomas, nesvarbu kad tai kūrėjų intelektinė nuosavybė, tada galima ir padirbinį ir viskas bus oks. Nu logika aiški.

Ne nu tai kaip as dabar nesiosiu Chanel su dviem nn arba m vietoj n smile.gif
Nemanau kad Tashe padirbinetu su ju iskraioytu logotipu.
Siuo metu vien tik del kainos rinkciausi kito brando rankine,kaip kad pasirinkau Just.In smile.gif nematau nieko blogo,kaina 2 kart mazesne,ranku darbo,graziai pasiuta.
O jus brandines padielkos neatsisakote nesioti? As atsisakau,nes man jau geriau rankine uz 100lt,negu padielka smile.gif
Dar kalbant apie Tashe Tashe,kaina per 2 metus dvigubai uzsikele. Yra kur pigiau pirkt,tai kam moketi brangiau doh.gif
Papildyta:
Rankines internetu esu uzsisakius. Gal ir rasciau,bet,kaip anksciau rasiau,neradau modelio,kuris butu panasus i Tashes smile.gif
Brandine mergaite nesu. Neturiu tiek pinigu smile.gif ten tik siaip buvo palyginimas.
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2013 03 25, 18:18)
Nepavadinciau Just in delniniu tashe tashe padielkom  biggrin.gif  jei vietoj  just in butu uzrasyta pvz tasha tasha tai tada gal ir butu pretenduojama i tashes tashes  padielka  biggrin.gif kaip ir su furda ir furla  smile.gif Bet kad pateikimas panasus, tai taip.
o tokios rankines ir delnines gali but tiesiog "ant bangos", uzsienietiski prekiu zenklai irgi panasius "vokelius" gali gamint, nors net nenutuokia kad yra tokia Tashe Tashe.
Mano nuomone, kaip pirkejos, kuo daugiau pasirinkimo, ivairesnes kokybes, ivairesniu kainu - tuo mums geriau.

Tai niekas ir neprieštarauja, kad kuo daugiau pasirinkimo tuo geriau. Ir tam tikros mados, "bangos" įtakoja ir pasiūlos įvairovę. Bet tai šiuo atveju kalbama apie normalių rankinių modelius, kurių, merginos sakosi, nelabai daugiau kur rasi biggrin.gif Tai jei kas pradėtų tuos modelius kopijuoti/plagijuoti/gaminti, tik su kokiu ženklu "žaliarūta" tai jau nebebūtų plagiatas, ir būtų viskas ok?

Iš esmės taip- šiaip laikais labai sunku išrasti ratą- pateikti visiškai kažką naujo kasdieniams daiktams (nekalbu apie avangardą)- atradimų jau vienetai- visa kita- interpretacijos to, kas atrasta ir žinoma. sunku nesikartoti, bet sukurti savo asmeninį braižą tai daugiau nei įmanoma, kaip ir tašė- ji tapo atpažįstama, ji traukia akį, kažkokių pigesnių alternatyvų kaip suprantu nėra daug. Vat už tai Tašei ir pagarba. Bo vat nors ne toks toks pačiausias brendas, ale vis viena greidžiamas. Ne dėl brando, dėl stiliaus.
Atsakyti
kazinkokia, gal galite, jei ne paslaptis, parasyti numeriukus rankiniu, kurias uzsisakete is just.in, as ir apie keleta galvoju...
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 18:27)
Ne nu tai kaip as dabar nesiosiu Chanel su dviem nn arba m vietoj n smile.gif
Nemanau kad Tashe padirbinetu su ju iskraioytu logotipu.
Siuo metu vien tik del kainos rinkciausi kito brando rankine,kaip kad pasirinkau Just.In  smile.gif  nematau nieko blogo,kaina 2 kart mazesne,ranku darbo,graziai pasiuta.
O jus brandines padielkos neatsisakote nesioti? As atsisakau,nes man jau geriau  rankine uz 100lt,negu padielka smile.gif
Dar kalbant apie Tashe Tashe,kaina per 2 metus dvigubai uzsikele. Yra kur pigiau pirkt,tai kam moketi brangiau doh.gif
Papildyta:
Rankines internetu esu uzsisakius. Gal ir rasciau,bet,kaip anksciau rasiau,neradau modelio,kuris butu panasus i Tashes smile.gif
Brandine mergaite nesu. Neturiu tiek pinigu smile.gif ten tik siaip buvo palyginimas.

Rašet kažkaip taip įdomiai, kad tašės padirbinį nešioti galima, o va su Chanel jau eiti gėda, ale kad Chanel padirbinių kaip ir Hermesikų pilna "autientiškų". Bet, kaip rašė dalyvė kita- tai etikos klausimas.

Apie bloga, kad radote kas jum tinka už pigiau niekas ir nerašo ir niekuo Jūsų nekaltina. Kiekvienas renkasi pagal savus kriterijus, atatinkamai, kaina- kokybė- grožis- patogumas- ilgaamžiškumas ir etc. Kiekvienas pirkėjas turi teisę rinktis ką jam pirkti ir už kiek, kaip ir kiekviena spardavėjas ką ir už kiek parduot smile.gif

Bet taip pat jūs prieštaraujate pati sau- nes kam pirkti brangiau, jei yra pigiau. Bet tuo pačiu teigiate, kad į Tašės modelius nieko panašaus neradote. Logiškai kaip ir pagrįsta, nes pigiau nėra, bet atatinkamai tai ir yra brandas. Žodžiu man atrodo mes apie skirtingus dalykus čia šnekame.

Gero vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 25 kovo 2013 - 17:40