QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 25, 18:27)
Ne nu tai kaip as dabar nesiosiu Chanel su dviem nn arba m vietoj n
Nemanau kad Tashe padirbinetu su ju iskraioytu logotipu.
Siuo metu vien tik del kainos rinkciausi kito brando rankine,kaip kad pasirinkau Just.In
nematau nieko blogo,kaina 2 kart mazesne,ranku darbo,graziai pasiuta.
O jus brandines padielkos neatsisakote nesioti? As atsisakau,nes man jau geriau rankine uz 100lt,negu padielka
Dar kalbant apie Tashe Tashe,kaina per 2 metus dvigubai uzsikele. Yra kur pigiau pirkt,tai kam moketi brangiau
Papildyta:
Rankines internetu esu uzsisakius. Gal ir rasciau,bet,kaip anksciau rasiau,neradau modelio,kuris butu panasus i Tashes
Brandine mergaite nesu. Neturiu tiek pinigu
ten tik siaip buvo palyginimas.
Rašet kažkaip taip įdomiai, kad tašės padirbinį nešioti galima, o va su Chanel jau eiti gėda, ale kad Chanel padirbinių kaip ir Hermesikų pilna "autientiškų". Bet, kaip rašė dalyvė kita- tai etikos klausimas.
Apie bloga, kad radote kas jum tinka už pigiau niekas ir nerašo ir niekuo Jūsų nekaltina. Kiekvienas renkasi pagal savus kriterijus,
atatinkamai, kaina- kokybė- grožis- patogumas- ilgaamžiškumas ir etc. Kiekvienas pirkėjas turi teisę rinktis ką jam pirkti ir už kiek, kaip ir kiekviena spardavėjas ką ir už kiek parduot
Bet taip pat jūs prieštaraujate pati sau- nes kam pirkti brangiau, jei yra pigiau. Bet tuo pačiu teigiate, kad į Tašės modelius nieko panašaus neradote. Logiškai kaip ir pagrįsta, nes pigiau nėra, bet atatinkamai tai ir yra brandas. Žodžiu man atrodo mes apie skirtingus dalykus čia šnekame.
Gero vakaro