Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Marla @ 2013 03 24, 16:18)
Gal kas pasikaitytumet truputi auksciau arba pati parasytumet just.in kolektyvui?  rolleyes.gif

Atsiprašau, pražiopsojau, kažkaip pamačiau tik tashe tashe delninių kainas blush2.gif
Dėl parašymo kolektyvui, tai jau pasimokiau su tashe tashe kolektyvu, kai klausi, o po to neužsakai (nes supranti, kad reikės gerokai sutaupyti perkant) blush2.gif

QUOTE(kazinkokia @ 2013 03 24, 16:19)
Raudoni bateliai,pasiziurekite mano drabuziai.lt puslapyje surasytos ju kainos smile.gif  apie 100-140lt  thumbup.gif  narys: jusscike drabuziai

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 24, 17:26)

Dėl parašymo kolektyvui, tai jau pasimokiau su tashe tashe kolektyvu, kai klausi, o po to neužsakai (nes supranti, kad reikės gerokai sutaupyti perkant)  blush2.gif

O kas buvo? 4u.gif
aš tai joms esu rašiusi, klausinėjus kelis kartus, bet ne pirkus, tai visada labai greitai atrašydavo.
Atsakyti
Greičiausiai, įtariu, kad dėl kainos susišokiravo.. smile.gif
Atsakyti
Na, kaina nenudžiugino, tas tiesa biggrin.gif bet nebuvo kažkokio perkūno iš giedro dangaus... tiesiog, buvo tam tikra nuostaba iš jų pusės, kodėl kaina manęs nenudžiugino ax.gif nenoriu labai detalizuot, bet tikrai nebuvo taip, kad padariau užsakymą ir dingau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 24, 17:26)
Atsiprašau, pražiopsojau, kažkaip pamačiau tik tashe tashe delninių kainas  blush2.gif
Dėl parašymo kolektyvui, tai jau pasimokiau su tashe tashe kolektyvu, kai klausi, o po to neužsakai (nes supranti, kad reikės gerokai sutaupyti perkant)  blush2.gif
Labai ačiū  4u.gif

O tai kai parduotuvėn ateini ir apžiūri ir prisimatuoji drabužį tai jį irgi pirkti būtina?
Kažkaip keistai šioje vietoje kai nekurie žmonės jaučiasi- jei jos pasirinko tokią bendravimo politiką - reiškia taip yra patogu ir negi gėda yra rašyti? Nebent atsakymas į jų parašytą kainą buvo "VAJĖĖĖZAAAAAU, aš už tiek tris mėnesius valgyti perku".
Kaip bebūtų mans kaina visai nestebina, nes tai ne šyrpotrebas, rankų darbas, kaip ir išskirtinis jau daiktas gaunasi. Bet kažkaip dauguma labai mėgsta kad būtų gražu, kokybiška ir už pigutį. Ir dar pamąsčius- ką šiais laikais reiškia toooookie pinigai? Aš už buto mėnesio patarnavimus daugiau sumoku.

Atsakyti
ne, tikrai nebuvo atsakymas vajeeezau biggrin.gif Aš apskritai ne toks žmogus, kad iškalbinėčiau, komentuočiau ir vertinčiau kiek kas uždirba, neskaičiuoju, kad oda, va, kainuoja tiek, užtrauktukas ar knopkė tiek, kodėl tad norit gauti tiek? Suprantu, kad yra mokama juk ne tik už medžiagas ir pasiuvimą, dar yra ir kūryba, yra mokama už idėją, galų gale net ir už prekės ženklą, jei jis jau turi paklausą. Tiesiog man tuo metu ta suma buvo didelė ir tiek. Aš tiesiog paprasčiausiai atsisakiau sumanymo užsisakyti, nedetalizuodama ir nevirkaudama. Kitur užsisakiau ir sėkmingai atnešiojau ax.gif
Dabar vėl į tashe tashe pasižvalgau... Bet nuomones apie kokybę teko girdėti įvairias, todėl nesinori nusvilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 24, 12:28)
ratais kvadratais ieškot reikėjo  biggrin.gif

fb nuoroda https://www.facebook...ust.in.handmade

Bet kaip nuostabiai Just-in mergaites kopijuoja wub.gif
Modeliai, pateikimas, logo. Tikrai nuostabu wub.gif
Atsakyti
ause makaliause, būtų labai smagu, jei po to, kai merginos padės sutvarkyti tashę, parodytum ją ir mums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2013 03 25, 14:57)
Bet kaip nuostabiai Just-in mergaites kopijuoja  wub.gif
Modeliai, pateikimas, logo. Tikrai nuostabu  wub.gif

O kodel galvojat, kad jos (ji g.gif) kopijuoja? bigsmile.gif O gal atvirksciai biggrin.gif Arba isvis ne viena nekopijuoja... arba kopijuoja dar kazka trecia abi biggrin.gif
Tiesa, pateikimas gana panasus ax.gif
Tashe tashe ir mados infekcijoj buvo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 25, 15:00)
ause makaliause, būtų labai smagu, jei po to, kai merginos padės sutvarkyti tashę, parodytum ją ir mums  mirksiukas.gif  4u.gif

Gerai klausau Jūsų raudoni bateliai pioneer.gif biggrin.gif Laukite tęsinio. Tikiuosi penkių savaičių nereikės laukti kol sutvarkis.
Man tai atrodo tie delninukės - vokeliai dabar visur ant bangos, ne tik pas lietuviškus gamintojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 25 kovo 2013 - 14:10
[quote=zaRAza,2013 03 25, 16:04]
O kodel galvojat, kad jos (ji g.gif) kopijuoja? bigsmile.gif O gal atvirksciai biggrin.gif Arba isvis ne viena nekopijuoja... arba kopijuoja dar kazka trecia abi biggrin.gif
Tiesa, pateikimas gana panasus ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2013 03 25, 13:57)
Bet kaip nuostabiai Just-in mergaites kopijuoja  wub.gif
Modeliai, pateikimas, logo. Tikrai nuostabu  wub.gif

Na,nezinau ar kopijuoja,nes ten daugiausia tie vokeliai/delnines ,tai tokiu visur pilna smile.gif na,o as nesupyksciau jeigu ir pakopijuotu.. Pigiau ne Tashe Tashe butu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti