Aš irgi susiradau just.in... hmmm tema lyg ne apie tai bet... kaip tas rankines rankoj laikyt - patogu neturėjus nė vienos šiltam sezonui, jei toks bus išvis, norėčiau ko nors šviesaus, gaivaus
mano nuomone, delninių just.in turi ir šviesių ir gaivių, ir triskart pigesnių negu tashė, čia jau priklauso,ar delnines mėgstat. Man tai delninę gal universiteto išleistuvems pasiieškot reiks, o šiaip kasdien delninė tikrai ne man . Gaila, kad tik normalių rakinių neturi arba nelabai patrauklios...
Yra dar viena lietuviška handmade rankinių (delninių) firma CORIUMI vadinas. Delninės fantastiškos, bet rankinių vėlgi mano skonio neturi... Beje kainos, aišku, mažesnės negu tashes tashes. Tai delninę ir rinksiuos tarp coriumi ir just.in turbūt. Nes tashės delninių kainos irgi, kiek pamenu, didelės. Apie 300 lt., ar klystu?
Yra dar viena lietuviška handmade rankinių (delninių) firma CORIUMI vadinas. Delninės fantastiškos, bet rankinių vėlgi mano skonio neturi... Beje kainos, aišku, mažesnės negu tashes tashes. Tai delninę ir rinksiuos tarp coriumi ir just.in turbūt. Nes tashės delninių kainos irgi, kiek pamenu, didelės. Apie 300 lt., ar klystu?
taip, Tashe tashe delnines 300lt.
Coriumi tai konkreciai ne mano skonio
kaip Jus ta just.in radot facebooke? prasiknisau, niekaip nerandu
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 24, 11:28)
geras!
niugis niugis... man tai lb panasu i Tashe tashe stiliuka. delnines turi panasu braiza. grazu.
Dekui, vysnaite uz nuoroda
QUOTE(Pukė @ 2013 03 24, 09:08)
Aš irgi susiradau just.in... hmmm tema lyg ne apie tai bet... kaip tas rankines rankoj laikyt - patogu neturėjus nė vienos šiltam sezonui, jei toks bus išvis, norėčiau ko nors šviesaus, gaivaus
Patogu jei odinės Turiu vieną lygios odos delninukę, kitą verstos odos, tai abi labai handy Prisisegu dar trumpą diržiuką, galima ant rankos pasikabint. Bet čia ne kasdienai, daugiau didesnėm ar mažesnėm progom, ar į kavinę, kokį vakarinį pasisėdėjimą su draugais pats tas.
QUOTE(Langoza @ 2013 03 24, 12:25)
Coriumi tai konkreciai ne mano skonio
tashes gražiausios
Sužavėjo Litlle Miss Sunshine su turkio spalvoz apvadėliu
https://fbcdn-sphoto...499069093_n.jpg
man tashės nepralenkiamos dėl didelių rankinių (kita vertus dabar, kai su ta odos kokybe nemažai merginų problemų turi , tai net nžn....nors ir aš užsisakius ), o delninių galima tokių pat gražių surasti ir kitur, kas gamina
pvz šitos noriu
https://www.facebook...0...e=3
ir jos kaina, kiek pasikuičiau interneto platybėse, apie 140lt
pvz šitos noriu
https://www.facebook...0...e=3
ir jos kaina, kiek pasikuičiau interneto platybėse, apie 140lt
Mergikės pasidalinkit, kaip kitų odos nešiojasi? Gal būtent kokią kitokią odą reikia rinktis, kažkurios gal geriau nereikia?
Aš dar tashe tashe visai nenurašius, noriu, bet jau ir bijau, kad vėl tas pats bus, turbūt jau ir ne išdrysčiau užsisakyti, gaila...
Aš dar tashe tashe visai nenurašius, noriu, bet jau ir bijau, kad vėl tas pats bus, turbūt jau ir ne išdrysčiau užsisakyti, gaila...
Gal kas išduotumėt kiek maždaug just.in delninės kainuoja?
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 24, 16:00)
Gal kas išduotumėt kiek maždaug just.in delninės kainuoja?
Gal kas pasikaitytumet truputi auksciau arba pati parasytumet just.in kolektyvui?
Raudoni bateliai,pasiziurekite mano drabuziai.lt puslapyje surasytos ju kainos apie 100-140lt narys: jusscike drabuziai
Kol naujas gamintojas ir nėra toks išliaupsintas dėmesio tai kainos gana geros
Tuoj supermamoje padarysite reklamą gamintojui, kainos šoktels
Tuoj supermamoje padarysite reklamą gamintojui, kainos šoktels