Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

maciau ir as. issiverkiau hihihi.gif
vaizdelis ne koks. isvis vaizdas, kad net ne oda ten, matant tuos apibraizymus.
nemanau, kad pateisinimas gali buti, tipo negera odos partija unsure.gif dirbi su oda, turi matyti, zinoti, atskirti, kur gera kokybe, kur ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 23 kovo 2013 - 16:06
Ačiū už palaikymą 4u.gif
Nu ką, šiandien parašysiu joms, kokia bėda ištiko pažiūrėsim ką parašis. Nu blembą ne specialiai gi taip dariau. kažkokia kalta jaučiuosi, kad nenešiojau atsargiai, bet nu daužyt ir nedaužiau specialiai. Kas durniausia čia toks vienas baisus kampas, tas kuris prie mašinos liečiasi durelių, kitas nu nėra toks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 kovo 2013 - 16:30
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 23, 17:29)
Ačiū už palaikymą  4u.gif
Nu ką, šiandien parašysiu joms, kokia bėda ištiko pažiūrėsim ką parašis. Nu blembą ne specialiai gi taip dariau. kažkokia kalta jaučiuosi, kad nenešiojau atsargiai, bet nu daužyt ir nedaužiau specialiai. Kas durniausia čia toks vienas baisus kampas, tas kuris prie mašinos liečiasi durelių, kitas nu nėra toks.  g.gif

tikrai tikrai rašyk, įdomu, ką jos atrašys smile.gif
aš, kai užklausiau apie visas garantijas ir pan, tai pačios parašė, kad visus reikalus pirmiausiai per jas reikia spręsti, rašyti ir t,t. bet taip pat sakė, kad nebeturi pretenzijų ir odų gamintojams šiuo metu. Na tikrai labai tikiuosi, kad nenurašys šito kaip nemokėjimas nešioti rankinės ar kliento kaltė doh.gif
Atsakyti
Atrašė, kolkas labai maloniai sutiko ja priimti taisymui ax.gif
Labai tikiuosi, kad ją sutvarkis. Gal kokiu špakliu užteps tuos kampus ir nugarėlę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 23, 20:13)
Atrašė, kolkas labai maloniai sutiko ja priimti taisymui  ax.gif
Labai tikiuosi, kad ją sutvarkis. Gal kokiu špakliu užteps tuos kampus ir nugarėlę  g.gif

na va liux thumbup.gif sakau, dėl šito dalyko tai panos tikrai stengiasi.. aišku, geriau būtų, kad išvis tokių atvejų nepasitaikytų...
Atsakyti
Mano viena pažįstama turi šią rankinę, tampė metus, atrodo dabar nelabai kaip, reiks gal jai irgi pasiūlyti parašyti merginoms, tačiau aš pati turiu paprastą juodos odos rankinę, ne tashe, nešioju trečius metus, tai tik dvi vietos įbrėžtos g.gif
Atsakyti
Tai ir aš turiu rankinę odinę, ja tampau nnnn metų vasarą ir dar turbūt dar ilgai tampysiu, tai nėra jokio įbrėžimo. Tik, kad džinsai nudažė vieną šoną, bet nuploviau ir vėl graži.

Girl_not4_you ačiū už patarimą ir padrasinimą parašyt joms, na ką aš be Jūsų merginos daryčiau 4u.gif

Atsakyti
ause makaliause rankine tikrai nekaip atrodo unsure.gif gerai, kad paraset merginoms, kad kokybiska daikta taip sutrint reiktu jau stengis specialiai tai daryt. O kur ta melyna oda tai zinau as ta tipa, buvo sito tipo batu ilgaaauliu batu musu parduotuvese pilna doh.gif todel visada su nagu ibreziu paziuret kaip oda atlaiko, jei rankine su sita oda taip atrodo, tai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 23, 18:13)
Atrašė, kolkas labai maloniai sutiko ja priimti taisymui  ax.gif
Labai tikiuosi, kad ją sutvarkis. Gal kokiu špakliu užteps tuos kampus ir nugarėlę  g.gif

sulopys hihihi.gif

o siaip man irgi patinka, kaip merginos bendrauja. geranoriskai stengiasi. cia pliusas joms.
Atsakyti
Aga ant kampo bus toks lopas ir uždėtas logotipas lotuliukas.gif
Aš ir džiaugiuosi, kad bendrauja, o nepasiuntė toli toli, lauksim kas bus toliau. Tikiuosi neatims tašykės už tai, kad "nemoku" nešiot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 kovo 2013 - 20:16
Labai jau panašias rankines Just.in (facebooke paskyra) gamina. Kainos tai nepalyginamos... Kaži kaip su kokybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicony: 23 kovo 2013 - 23:42
man neranda tokios paskyros facebooke ''just.in'' (radau pagaliau)

na paziurejau tas just. in, tai man asmeniškai tik dvi grazios, o su tashe nepastebejau, kad labai daug panasumu turetu..

bet delninių kainos vos ne trigubai mazesnes bigsmile.gif , reiks gal išlesituvem pasiziuret ta is just.in
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 24 kovo 2013 - 03:29