Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Na nenoriu dėti nuotraukos, nes tikrai rankinės gražios ir antireklamos nenoriu daryt, nufotografuoti man nesunku, kas norės tam duosiu pažiūrėt, parašykit į až 4u.gif Nors aš ir nemoku dėti čia nuotraukų, niekada nebandžiau.

Šiaip rankinės tikrai gražios, čia nepasiginčysi, bet, kad va kaip gavosi... Gal aš nemoku jos nešiot? blush2.gif Aš irgi kai perku už tokią sumą noriu, kad atlaikytų 3 sezonus, na visgi ne 100 Lt sumoki, kad poto negaila išmest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 22 kovo 2013 - 08:20
žodžiu, nors pamačiusi Ausės makaliausės nuotrauką ir nusivyliau jų rankinėmis, bet pervedžiau šnd pinigus už savo tašioką. Na labai tikiuosi,kad panos nesufailins nieko.. (juk skaitot čia biggrin.gif )žiauriai ir laukiu, ir bijau dėl rankinės smile.gif
Atsakyti
Girl_not4_you teisingai padarei, pamatei susidarei įspūdi, gal tikrai oda bus geresnė ir kokybiškesnė. Aš manau, jei daikto labai nori, vis tiek anksčiau ar vėliau įsigyji nesvarbu, kad kažkam nepasisekė su tuo daiktu. Reikia viską patirtį savo kailiu. ax.gif Būtų labai gerai, kad daugiau mergaičių atsilieptų kurios tas rankines dėvi jau metus ir daugiau, kurios naudoja jas dažnai, būtų kitoms pirkėjoms lengviau apsispręsti, nes kaina nemaža. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 22 kovo 2013 - 14:38
galima man butu foto pamatyt? 4u.gif

o as isvis nezinau kur blaskosi po europa mano siuntinys su tashe... unsure.gif
paste nuramino, kad kt svtes pradzioj turetu but, nes pas mus cia sventiniu dienu buvo nemazai, sako, del to... nu tikiuos. vistiek jau ir sumoketa viskas.
laukiu. nervinuos. o dabar isvis parinuosi, kaip dar ji ir nesiosis unsure.gif
Atsakyti
Baikit mergaitės parintis, nesveika mirksiukas.gif
Aš tai išvis pagalvojau, gal man tiesiog oda tokia nekokybiška pasitaikė, juk ne vieną partiją tos odos gauna. Vienos kokybiškesnės kitos ne. g.gif Atrodo niekur jos specialiai nedaužau, na būna, kad užkabinu į automobilį lipdama, nu bet nespecialiai... g.gif

Langoza, nenoriu siųst dar labiau susiparinsi, gal nereikia, jau užsisakei ir lauki nu kam čia bereikalingi nervai, viskas bus gerai. 4u.gif Man tai aišku negaila, bet nu kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 22 kovo 2013 - 19:33

norejau tases ir a s

bet,isgirdau ,kad supaprastejo kokybe.Cia budinga lietuviskom prekem.Praejo noras.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 22, 18:31)
Baikit mergaitės parintis, nesveika   mirksiukas.gif
Aš tai išvis pagalvojau, gal man tiesiog oda tokia nekokybiška pasitaikė, juk ne vieną partiją tos odos gauna. Vienos kokybiškesnės kitos ne.  g.gif Atrodo niekur jos specialiai nedaužau, na būna, kad užkabinu į automobilį lipdama, nu bet nespecialiai...  g.gif

Langoza, nenoriu siųst dar labiau susiparinsi, gal nereikia, jau užsisakei ir lauki nu kam čia bereikalingi nervai, viskas bus gerai.  4u.gif  Man tai aišku negaila, bet nu kam...

dekui uz nora sumazinti mano parinimasi, o db smalsumas zudo laugh.gif

dauzyk specialiai nespecialiai, bet jei kokybe gera, neturetu taip greit nusinesiot. turiu kelias odines rankines tikrai ilgai, nesioju ir nesaugau, bet viskas joms gerai. tikiu, kad ir dar atlaikys man ne sezona.
zodziu, ziuresiu ka as gausiu. jei gausiu laugh.gif nes jau imu galvot, kad koks pastininkas su mano rankine vaiksto cool.gif

QUOTE(Nutai @ 2013 03 22, 18:55)

bet,isgirdau ,kad supaprastejo kokybe.Cia budinga lietuviskom prekem.Praejo noras.

vat klausimas, ar kokybe suprastejo, ar tokia ir buvo visada?

nejau nera cia nei vienos merginos, kuri turi rankine metus, pusantru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 22 kovo 2013 - 21:15
QUOTE(Nutai @ 2013 03 22, 21:55)
norejau tases ir a s

na tik nereikia paistyti, kad visos lietuviškos prekės prastos kokybės blink.gif

Pavyzdžiui, Sirenoj ta odos kokybė tikrai tikrai gera ir jie taip pat gali padaryti kitų spalvų iš turimos odų paletės, turi savo siuvimo cechą, tačiau modeliai man nelabai, labiau tetulėms tinkami, kita vertus seniai buvau, gal ko naujo prikūrę, reikės nueit apsižvalgyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 22 kovo 2013 - 23:09
Aš tai manau, kad čia gal kokia odos partija nelabai kokybiška pasitaikė - gi sunku sukontroliuoti g.gif nes jei jau visos taip prastai nešiotųsi, tai ir facebooke, ir čia temoje mirgėtų atitinkami atsiliepimai.

Uch gal jau kitą savaitę manoji bus pagaminta bigsmile.gif praktiškai vien dėl to į LT grįžtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 03 23, 12:30)
Aš tai manau, kad čia gal kokia odos partija nelabai kokybiška pasitaikė - gi sunku sukontroliuoti  g.gif  nes jei jau visos taip prastai nešiotųsi, tai ir facebooke, ir čia temoje mirgėtų atitinkami atsiliepimai.

Uch gal jau kitą savaitę manoji bus pagaminta bigsmile.gif praktiškai vien dėl to į LT grįžtu  biggrin.gif

o as nemanau, nes manosios pirktos skirtingu metu, ir abieju blizgi medziaga braizosi.
bet as neteigiu, kad rankines nekokybiskos, tiesiog patariu nerisinkti sios odos detaliu
Atsakyti

Aš tai manau, kad tiesiog ant tokios odos užsiroviau. Jei būtų kokybė visų nekokia, manau gret kalbos pradėtų eit, visgi pinigai nemaži
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 kovo 2013 - 15:11
Pažiūrėjau ir aš ausės rankinę, ką galiu pasakyti, tikrai liūdnas vaizdelis. Pvz turiu rankinę per petį nuo 2007 metų odinukę, nėra tokių apsibraižymų. Pirkta buvo Verus parduotuvėje. Kitą juodą didesnę odinę rankinę nešioju trečią žiemą, vienoje vietoje tik įbrėžimas. Noriu pasakyti, kad tikrai neturėtų kokybiška oda taip braižytis schmoll.gif
Atsakyti